reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Madziks wow ale Ci się "perfekcyjna pani domu" włączyła ;-)

u mnie Filip śpi od 20. Alan ogląda jeszcze tv. Mąż też śpi :-p A ja sącze piwko :tak:

reklama
MADZIKS no ja firanek nei zmienialam ale tez zem szalala po domu i o dziwo porzadek sie uchowal!!!!!!walnelam tekst malzowi ze az niemozliwe a on " wole zetrzec stol po sobie i leane niz w leb mopem zarobic":)))

Melduję się już z domu, ale niestety czuję się kiepsko i nie mam sił na czytanie/pisanie.
Oliwia nadal zaziębiona, Gabrysia się zaraziła więc w domu szpital.
Poza tym Gabrysia co noc od mojego powrotu ze szpitala (środa) robi jazdy, takie że szok....
Nie mam sił na nic, wybaczcie, jak dojdę do siebie i wszystko wróci do normy to postaram się nadrobić.

hej laseczki:))
dzisiaj nie pospałam długo bo już o 8 pobudka ale przyszła sąsiadka na kawkę potem zakupy i jakoś to zleciało do teraz.....dzisiaj nie robię nic.....na obiad będę miała pierogi ruskie z cebulką.....
Dzisiaj w planach ma fryzjera ale jak to wyjdzie to zobaczymy....

Madziks weekendowy przestój jest i pewnie nikt za bardzo czasu nie ma. Mnie dzień wczorajszy upłynął na doprowadzaniu pokoju dziecięcego do ostatecznego porządku po remoncie i trochę też ogarnęłam resztę. A dzisiaj siedzę i pracuję.

Halo dziewuszki.
Ja się przywitam, powiem że u nas wszystko dobrze :-). Nie mam czasu na BB i na nic nie mam czasu a niedługo pokaże dlaczego. Ściskam Was mocno.

Buziaki

heja z wieczorka:) nas upal jak szlak!!!! a mloda dzisiaj tak poszalala w parku po poludniu ze wrocila godna jak wilk.... ganiala za mna, oddala ojcu hulajnoge i gonila jak szalona jak ja jezdzilam na rolkach....po powrocie: talerz kopiasty makaronu kokardek z mieskiem z obiadu, kawal pizzy, dwie kromki z szynka i dwa jogurty.... nei wiem gdzie jej to weszlo ale doslownei sie obzarla jak male chrum chrum....

SARISKA wracaj!!!a co nam pokazesz? pewnie jakies dzielo znowu?:))))

MADZIKS na bb w weekendy zawsze ciszej bywa...

reklama
Hej.
Witam się po kilkudniowej przerwie.
Mam już ten nieszczęsny "kupon" na przedszkole dla Franka - będzie mógł być od 5 do 7 godzin dziennie.
Byliśmy na grzybach, zebraliśmy trochę prawdziwków:tak:. Ale jeszcze musimy jechać, żeby było więcej na święta.
Chodzę do pracy:tak:. Nie jest to nic wielkiego, bo 2-3 razy w tygodniu po 2 h wieczorem (od 19-tej), za nieduże pieniądze, ale zawsze to coś.

sariska jak miło cię widzieć kochana!!!!
dziulka niezły "odkurzacz" z twojej Leane;-). Dużo zjadła:tak:.
Kaniu, zdróweczka dla was!. Daj znać, jak już dojedziesz do siebie :*
happybeti a u ciebie jak? Lepiej się czujesz?

Dzisiaj mam dzień załatwiania przedszkola dla Franka. Będziemy jeździć i się pytać. Trzymajcie kciuki, żeby coś z tego wyszło

Do góry