reklama
Kania78
...
Melduję się już z domu, ale niestety czuję się kiepsko i nie mam sił na czytanie/pisanie.
Oliwia nadal zaziębiona, Gabrysia się zaraziła więc w domu szpital.
Poza tym Gabrysia co noc od mojego powrotu ze szpitala (środa) robi jazdy, takie że szok....
Nie mam sił na nic, wybaczcie, jak dojdę do siebie i wszystko wróci do normy to postaram się nadrobić.
Oliwia nadal zaziębiona, Gabrysia się zaraziła więc w domu szpital.
Poza tym Gabrysia co noc od mojego powrotu ze szpitala (środa) robi jazdy, takie że szok....
Nie mam sił na nic, wybaczcie, jak dojdę do siebie i wszystko wróci do normy to postaram się nadrobić.
madziks20
Szczęśliwa Mamusia:))
hej laseczki)
dzisiaj nie pospałam długo bo już o 8 pobudka ale przyszła sąsiadka na kawkę potem zakupy i jakoś to zleciało do teraz.....dzisiaj nie robię nic.....na obiad będę miała pierogi ruskie z cebulką.....
Dzisiaj w planach ma fryzjera ale jak to wyjdzie to zobaczymy....
dzisiaj nie pospałam długo bo już o 8 pobudka ale przyszła sąsiadka na kawkę potem zakupy i jakoś to zleciało do teraz.....dzisiaj nie robię nic.....na obiad będę miała pierogi ruskie z cebulką.....
Dzisiaj w planach ma fryzjera ale jak to wyjdzie to zobaczymy....
madziks20
witam w sobotę.....
i nadal nie mogę się do tego fryzjera wybrać....ech.......
i nadal nie mogę się do tego fryzjera wybrać....ech.......
madziks20
hej halloooo
Madziks weekendowy przestój jest i pewnie nikt za bardzo czasu nie ma. Mnie dzień wczorajszy upłynął na doprowadzaniu pokoju dziecięcego do ostatecznego porządku po remoncie i trochę też ogarnęłam resztę. A dzisiaj siedzę i pracuję.
heja z wieczorka nas upal jak szlak!!!! a mloda dzisiaj tak poszalala w parku po poludniu ze wrocila godna jak wilk.... ganiala za mna, oddala ojcu hulajnoge i gonila jak szalona jak ja jezdzilam na rolkach....po powrocie: talerz kopiasty makaronu kokardek z mieskiem z obiadu, kawal pizzy, dwie kromki z szynka i dwa jogurty.... nei wiem gdzie jej to weszlo ale doslownei sie obzarla jak male chrum chrum....
SARISKA wracaj!!!a co nam pokazesz? pewnie jakies dzielo znowu?)))
MADZIKS na bb w weekendy zawsze ciszej bywa...
SARISKA wracaj!!!a co nam pokazesz? pewnie jakies dzielo znowu?)))
MADZIKS na bb w weekendy zawsze ciszej bywa...
reklama
emiliab
Fanka BB :)
Hej.
Witam się po kilkudniowej przerwie.
Mam już ten nieszczęsny "kupon" na przedszkole dla Franka - będzie mógł być od 5 do 7 godzin dziennie.
Byliśmy na grzybach, zebraliśmy trochę prawdziwków. Ale jeszcze musimy jechać, żeby było więcej na święta.
Chodzę do pracy. Nie jest to nic wielkiego, bo 2-3 razy w tygodniu po 2 h wieczorem (od 19-tej), za nieduże pieniądze, ale zawsze to coś.
sariska jak miło cię widzieć kochana!!!!
dziulka niezły "odkurzacz" z twojej Leane;-). Dużo zjadła.
Kaniu, zdróweczka dla was!. Daj znać, jak już dojedziesz do siebie :*
happybeti a u ciebie jak? Lepiej się czujesz?
Dzisiaj mam dzień załatwiania przedszkola dla Franka. Będziemy jeździć i się pytać. Trzymajcie kciuki, żeby coś z tego wyszło
Witam się po kilkudniowej przerwie.
Mam już ten nieszczęsny "kupon" na przedszkole dla Franka - będzie mógł być od 5 do 7 godzin dziennie.
Byliśmy na grzybach, zebraliśmy trochę prawdziwków. Ale jeszcze musimy jechać, żeby było więcej na święta.
Chodzę do pracy. Nie jest to nic wielkiego, bo 2-3 razy w tygodniu po 2 h wieczorem (od 19-tej), za nieduże pieniądze, ale zawsze to coś.
sariska jak miło cię widzieć kochana!!!!
dziulka niezły "odkurzacz" z twojej Leane;-). Dużo zjadła.
Kaniu, zdróweczka dla was!. Daj znać, jak już dojedziesz do siebie :*
happybeti a u ciebie jak? Lepiej się czujesz?
Dzisiaj mam dzień załatwiania przedszkola dla Franka. Będziemy jeździć i się pytać. Trzymajcie kciuki, żeby coś z tego wyszło