reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

kasis nam też to przepisali ale nie mam pomysłu jak to podawać małemu:no:

DZIULEK ty mi podrzuć jakieś ćwiczenia co by drugą brodę zgubić, bo mnie wkur.....
Waga od piątku stała, ale oczywiście jak w pierwszej fazie rezultaty były wizualne.
Dzisiaj już prawie -13kg na wadze :) Ufff jeszcze trochę i do celu!

betti fajnie, że wizyta się udała. Bardzo się nią przejmowałaś, nie potrzebnie jak widać;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Madlein kochana przez miesiąc raz dziennie z soczkiem , dwa tygodnie przerwy później dwa tygodnie bierze znowu i za pół roku powtórka ;) naprawdę daj mu to:)

Beti widzę, że mój post chyba wcięło, a pisałam kilka dni temu, że jak tak czytam co piszesz to naprawdę super kraj z tej Danii :-)
Kasis ale to są tabletki? To jak dziecko to połknie? :baffled: aaa, ok, już doczytałam, że to kapsułki i można otworzyć.
Ile takich kapsułek dziennie dawałaś?

hej ho :) obiad w piekarniku więc postanowiłam zasiąść na 5 minut ;) choć powinnam się uczyć :dry:
Kasis, nie słyszałam o takim specyfiku... fajnie że działa :tak::-)
Joli, ja ostatnio mam fazę na thrillery i mogę polecić jeśli jeszcze nie widziałaś: labirynt i połączenie. oba fajne. grawitację ostatnio mąż wybrał ale dla mnie masakra...
Cass, miałam pisać jeszcze coś do ciebie ale już zwątpiłam czy to ty o greyu pisałaś czy nie:-D jeśli ty to odpowiadam za siebie: dla mnie nieźle napisana masakra ;-) osobiście nie chciałabym kochać tak, żeby być zdolną do przekroczenia wszystkich swoich granic/ poglądów itp, nawet za cenę "uratowania" ukochanego :-p jeśli facet chce mnie wiązać to proszę bardzo ale ja wyznaczam granice, a nie że on będzie drążył aż zgodzę się z miłości oczywiście na jego scenariusz :cool2: doobra, może jestem dziwna, ale wolę innego rodzaju ksiażki :-D
Dziulas, pytałam na fb czy przez zachpom jedziesz? małpo
Madlein, powodzenia w diecie, a tego pseudotatusia to jakiś sadoterrorysta powinien nauczyć rozumu :angry:
Beti, ach Beti :-) fajnie że wam tam tak dobrze :tak::-) a nach polen się nie wybierasz w ogóle w ogóle:confused:
lecę się szykować do pracy bo w polu jestem :sorry2:

Jestem i ja unas panowal wirus naszczescie oli nie zapala bo miesiac przed operacja na migdaly nie moze brac antybiotyk u ale oli jest na singuarze i syropie na alergie. Amelka juz raczkuje i wstaje w lozeczku wciagu miesiaca po rehabilitacja zrobila ogromne postepy.siostra malq nadal w szpitalu mie wytwarza krwi beda podejmowac decyzje czy kolejna transfuzja

Elwirka to nieprawda że miesiąc przed usunięciem migdałka nie można brać antybiotyku- to bujda.My teraz usuwaliśmy Gabrysi i brała antybiotyk taki 3-dniowy pięć dni przed zabiegiem.lekarka mi powiedziała że branie antybiotyku nie jest przeciwwskazaniem do usunięcia migdałka.Dziecko musi być zdrowe- musi mieć dobra morfologię .;-)
A u nas ferie małymi krokami zbliżają się do końca.Kamilka chodzi w tym tygodniu na półkolonie-początkowo nie chciała iść ale teraz jest bardzo zadowolona.Byli w kinie i na basenie, dziś mieli Magika.:-)
Ida ja nie przepadam za thrillerami ale ten był fajny.
Dziulka już wróciliście?

reklama
Do góry