reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

kasis nam też to przepisali ale nie mam pomysłu jak to podawać małemu:no:

DZIULEK ty mi podrzuć jakieś ćwiczenia co by drugą brodę zgubić, bo mnie wkur.....
Waga od piątku stała, ale oczywiście jak w pierwszej fazie rezultaty były wizualne.
Dzisiaj już prawie -13kg na wadze :) Ufff jeszcze trochę i do celu!

betti fajnie, że wizyta się udała. Bardzo się nią przejmowałaś, nie potrzebnie jak widać;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Madlein kochana przez miesiąc raz dziennie z soczkiem , dwa tygodnie przerwy później dwa tygodnie bierze znowu i za pół roku powtórka ;) naprawdę daj mu to:)

Beti widzę, że mój post chyba wcięło, a pisałam kilka dni temu, że jak tak czytam co piszesz to naprawdę super kraj z tej Danii :-)
Kasis ale to są tabletki? To jak dziecko to połknie? :baffled: aaa, ok, już doczytałam, że to kapsułki i można otworzyć.
Ile takich kapsułek dziennie dawałaś?

hej ho :) obiad w piekarniku więc postanowiłam zasiąść na 5 minut ;) choć powinnam się uczyć :dry:
Kasis, nie słyszałam o takim specyfiku... fajnie że działa :tak::-)
Joli, ja ostatnio mam fazę na thrillery i mogę polecić jeśli jeszcze nie widziałaś: labirynt i połączenie. oba fajne. grawitację ostatnio mąż wybrał ale dla mnie masakra...
Cass, miałam pisać jeszcze coś do ciebie ale już zwątpiłam czy to ty o greyu pisałaś czy nie:-D jeśli ty to odpowiadam za siebie: dla mnie nieźle napisana masakra ;-) osobiście nie chciałabym kochać tak, żeby być zdolną do przekroczenia wszystkich swoich granic/ poglądów itp, nawet za cenę "uratowania" ukochanego :-p jeśli facet chce mnie wiązać to proszę bardzo ale ja wyznaczam granice, a nie że on będzie drążył aż zgodzę się z miłości oczywiście na jego scenariusz :cool2: doobra, może jestem dziwna, ale wolę innego rodzaju ksiażki :-D
Dziulas, pytałam na fb czy przez zachpom jedziesz? małpo
Madlein, powodzenia w diecie, a tego pseudotatusia to jakiś sadoterrorysta powinien nauczyć rozumu :angry:
Beti, ach Beti :-) fajnie że wam tam tak dobrze :tak::-) a nach polen się nie wybierasz w ogóle w ogóle:confused:
lecę się szykować do pracy bo w polu jestem :sorry2:

Jestem i ja unas panowal wirus naszczescie oli nie zapala bo miesiac przed operacja na migdaly nie moze brac antybiotyk u ale oli jest na singuarze i syropie na alergie. Amelka juz raczkuje i wstaje w lozeczku wciagu miesiaca po rehabilitacja zrobila ogromne postepy.siostra malq nadal w szpitalu mie wytwarza krwi beda podejmowac decyzje czy kolejna transfuzja

Elwirka to nieprawda że miesiąc przed usunięciem migdałka nie można brać antybiotyku- to bujda.My teraz usuwaliśmy Gabrysi i brała antybiotyk taki 3-dniowy pięć dni przed zabiegiem.lekarka mi powiedziała że branie antybiotyku nie jest przeciwwskazaniem do usunięcia migdałka.Dziecko musi być zdrowe- musi mieć dobra morfologię .;-)
A u nas ferie małymi krokami zbliżają się do końca.Kamilka chodzi w tym tygodniu na półkolonie-początkowo nie chciała iść ale teraz jest bardzo zadowolona.Byli w kinie i na basenie, dziś mieli Magika.:-)
Ida ja nie przepadam za thrillerami ale ten był fajny.
Dziulka już wróciliście?

reklama
Do góry