reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

O niczym innym nie marzę. Teraz noszę 54-56, więc trochę przede mną. Dzisiaj mija już tydzień. Myślałam, że będzie gorzej!
Elwirka coś więcej wiesz o mieszkaniu?

reklama
Najgorsze sa zawsze pierwsze 3 dni. Moja waga nadal stoi... Już nic nie kumam....fakt ze podgryzam kawalek bagietki do jogurtow ale znowu bez przesady.

A ja nie kumam tego, że waga pokazuje 6kg mniej, a ubrania mniejsze nie wchodzą. To dołuje okropnie. Mam ochotę się upić...

Madi u mnie ubrania ciasniejsze wchodzą a waga stoi.... Cholerka na odwrot.... Ale w twoim przypadku wydaje mi sie ze w organizmie mialas i masz jeszcze mase wody. Poczekaj, wazne ze waga spada i dietka dziala....

reklama
Mozliwe... Mi szybko mięśnie przyrastaja to fakt ale cholerka wkurza mnie stojąca waga....
Dzis bylam na zumbie to moj kochany psorek stwierdził ze schudlam strasznie i ze mam super brzuch.... Musze umiesnic jeszcze bardziej. Ale ja chce spasc te 7-8 kilo....

Do góry