reklama
dawidowe
Fanka BB :)
to i ja się odezwę bo mi jakoś was zaczęło brakować. Laura zdrowa ale kawał łobuza i panie w przedszkole mają codziennie niezłą przeprawę . Uparta jak osioł że jak się nie krzyknie to nie usłyszy ale jak zapytam czy chce gumę to nawet jak powiem szeptem to 1 km jest idealnie. TZW syndrom słuchu wybiórczego.
Reszta bez większych zmian, lekka zmiana pracy i wykańczanie nowego mieszkania - ciasne ale własne.
Reszta bez większych zmian, lekka zmiana pracy i wykańczanie nowego mieszkania - ciasne ale własne.
Madlein
Fanka BB :)
O proszę stare znajome na forum powracją
E-lona za wiele to się u nas nie dzieje.
Świat dalej kręci się wokół rehabilitacji Wiktorka.
Chcę z nim zrobić jak najwięcej, bo wiadomo w przyszłym roku zerówka.
Chociaż nie wiem czy nie będzie konieczności odroczenia.
Ja nie pracuję, wciąż na świadczeniach rehabilitacyjnych aż do maja 2016.
Chociaż nudzi mi się już niemiłosiernie w domu. Przez ten czas zrobiłam studia magisterskie, jestem teraz księgową, ale tylko z zawodu, bo w praktyce nigdzie nie mogę się dostać do pracy. Nie wiem co ze mną jest nie tak
E-lona za wiele to się u nas nie dzieje.
Świat dalej kręci się wokół rehabilitacji Wiktorka.
Chcę z nim zrobić jak najwięcej, bo wiadomo w przyszłym roku zerówka.
Chociaż nie wiem czy nie będzie konieczności odroczenia.
Ja nie pracuję, wciąż na świadczeniach rehabilitacyjnych aż do maja 2016.
Chociaż nudzi mi się już niemiłosiernie w domu. Przez ten czas zrobiłam studia magisterskie, jestem teraz księgową, ale tylko z zawodu, bo w praktyce nigdzie nie mogę się dostać do pracy. Nie wiem co ze mną jest nie tak
Kania78
...
Do dziś można głosować !!!
Dzieciaki mogą wygrać plac zabaw !!!
Przedszkole Miejskie nr 8 w Krośnie
Konkurs filmowy dla przedszkoli
Dzieciaki mogą wygrać plac zabaw !!!
Przedszkole Miejskie nr 8 w Krośnie
Konkurs filmowy dla przedszkoli
Nie sądziłam, że jeszcze tu siedzicie. Jak fajnie bo pamiętam po nickach większość.
Trochę sobie już poczytałam ostatnich postów, nadrabiam zaległości
Jakieś dwa lata temu pisałam wam o tym że martwię się, że mój syn nie mówi to teraz już wiemy że ma Autyzm. Wiemy na czym stoimy, nie poddajemy się i idziemy do przodu
Trochę sobie już poczytałam ostatnich postów, nadrabiam zaległości
Jakieś dwa lata temu pisałam wam o tym że martwię się, że mój syn nie mówi to teraz już wiemy że ma Autyzm. Wiemy na czym stoimy, nie poddajemy się i idziemy do przodu
reklama
Kania78
...
Dawidowe witaj :-) Znów przeprowadzka w Waszym życiu? No ale teraz już chyba znalazłaś swoje miejsce? Dzieci tak mają, moja też ma słuch wybiórczy ;-) Jednak przy Gabie to aniołek ;-)
Silve najważniejsze, że wiadomo co Adasiowi a wiadomo gdzie leży przyczyna?
Madlein dzięki, niestety to przedszkole nie wygrało :-( Trudno ale cóż, takie życie.
Życzę wytrwałości w poszukiwaniu i znalezieniu nowej pracy.
Silve najważniejsze, że wiadomo co Adasiowi a wiadomo gdzie leży przyczyna?
Madlein dzięki, niestety to przedszkole nie wygrało :-( Trudno ale cóż, takie życie.
Życzę wytrwałości w poszukiwaniu i znalezieniu nowej pracy.