reklama
Ale tu pusciutko
kromcia co u Was? Jak dzieciaczki?
Elwirka jak malutka?
dawidowe,makuc,Ida,mamaagusi,violi,Roxannka,frogg,malami, natolin, czarodziejka, rysia, doris,kahaa, onesmile i inne dziewczyny ktore zniknely z forum prosze Was dziewczyny napiszcie chociaż co u Was. Ehh gdyby forum znów zaczęło tętnic życiem!!!!! Schowajmy wszystkie żale i urazy do kieszeni i zacznijmy od nowa!!!!!!
kromcia co u Was? Jak dzieciaczki?
Elwirka jak malutka?
dawidowe,makuc,Ida,mamaagusi,violi,Roxannka,frogg,malami, natolin, czarodziejka, rysia, doris,kahaa, onesmile i inne dziewczyny ktore zniknely z forum prosze Was dziewczyny napiszcie chociaż co u Was. Ehh gdyby forum znów zaczęło tętnic życiem!!!!! Schowajmy wszystkie żale i urazy do kieszeni i zacznijmy od nowa!!!!!!
Ostatnia edycja:
Ika ucieszyłabym się gdybym w tym przypadku nie miała racji, ale zobacz, że już nie raz były propozycje reaktywacji i generalnie nic z tego nie wniknęło. Sentyment pozostał, ale widocznie urazy też. Poza tym im rzadziej się tu zagląda i pisze tym bardziej się od tego odzwyczaja i okazuje się, że życie i tak toczy się dalej.
reklama
Madlein
Fanka BB :)
A jednak dziewczyny działacie w tym kierunku, żeby rozkręcić znów forum
Patrze na Wasze suwaczki i widzę, że większość z Was to już kolejny raz mamusiami została.
Eee ja to nie dość, że warunków nie mam, to i za wygodna jestem.
Nie chciałabym już do pieluch wracać kolejny raz.
No ale same wiecie z Wiktorem dużo przeszłam i jeszcze wciąż go ogarniam.
Patrze na Wasze suwaczki i widzę, że większość z Was to już kolejny raz mamusiami została.
Eee ja to nie dość, że warunków nie mam, to i za wygodna jestem.
Nie chciałabym już do pieluch wracać kolejny raz.
No ale same wiecie z Wiktorem dużo przeszłam i jeszcze wciąż go ogarniam.