reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

kurcze znów mi się pochrzaniło z tym pisaniem. Wie ktos jak to zmienic, odstępy mi się nie robią wrrr help

reklama
hejka

Urodziłam 11-07-2013 więc już jestem w domu. Mały 53 cm i 3400 waży. Wstawię jakieś foto jutro. Buźka

Kroma ogromne gratulacje, dla Ciebie i całej rodzinki :-) Wracaj szybko do formy, u zdrówka dla synka, niech rośnie zdrowo !!! Jak się czujesz? Jak dzieciaczki zareagowały? Czekam na zdjęcie.

Ostatnia edycja:
Kroma, serdeczne gratulacje!!! Niech Ci się zdrowo chowa.

Dziewczynki, ja nie piszę na ogólnodostępnym, bo moje życie stało się tak popaprane, że nie mogę sobie pozwolić na pozostawianie jakichkolwiek śladów o tym, co się u mnie dzieje.
Ale Was wszystkie cieplutko pozdrawiam :***

Witam ja już wyszłam ale jestem na razie u tesciow wiec pisze.Mam laptopa zepsutego wiec poki co nie pisze na BB jak tylko go naprawia bede pisala.
A i bedzie na 99% synuś:-)
Pozdrawiam was ;*
Kroma gratulacje z okazji narodzin synka:-)

reklama
dzięki laski. Szybko może i poszło ale zamiast tej cesarki to wolałabym czekać do 20go lipca i urodzić naturalnie.

Witaj Efa. Szkoda że u ciebie nie ciekawie, mam nadzieję, że się wkrótce polepszy. Buźki dla twoich chłopaków.

Baśka- gratuluję chłopaka i zdrowia dla was.

Kania- foto dawałam na fb, ale jeszcze jest jedno na licówkach https://www.babyboom.pl/forum/lipie...zdjecia-lipcowych-maluszkow-66397/index6.html.
A ja się czuje jak na 3 cc dobrze, chyba najlepiej z tych wszystkich pomimo 3 operacji. Jedynie co mam wielki brzuch. Miałam małe problemy z nieczuleniem, nie chwciło i czułam jak mnie ciacha, ale szybko mi dali ogólne znieczulenie, więc nie było tak strasznie. Wybudzić mnie nie mogli z dobre 20 minut. A dzieciaki zauroczone Antkiem, ciągle go całują i pieszczą. A młody śpi i cycki je. Jak na razie odpukać nie ma kolek. Może ten się uchowa bez problemów.

Do góry