reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

Joli77 fajnie, że projekt już będzie :-)
Super, że Kamila mogła pojechać z dziadkami nad morze, a Gabi nie chciała?
Agusinka gratuluję Amelce opanowania jazdy na rowerze i hulajnodze, z rolkami na pewno też dojdzie do wprawy :-)

reklama
Witam.Ja już dziś ogarnęłam nico chatkę nie żyję na kartonach ale mam jeszcze trochę roboty jednak już nie tyle co przedtem.Szwagierka mi dziś przyjechała pomóc.Jeszcze muszę czekać na wodę w kuchni bo coś tam muszą podłączyć żeby pralka i woda działały ale w łazience mam a to najważniejsze.

Jak już ogaranę wszystko to znowu zacznę regularnie pisać chociaż parę słówek..:sorry2:
Dobranoc;**

Hello- widzę Basia ze już się zadomowiłaś w nowej chatce.;-)
Kania- Gabi bardzo chciała jechać z dziadkami- no ale oni z dwójką by sobie nie odpoczęli.Dlatego zabrali tylko Kamilę .
A my jesteśmy u nas w mieszkaniu, Gabi Śpi a ja buszuje po necie szukam sprzętu AGD do nowej kuchni.Projekt babeczka super zrobiła-trafiła w mój gust :-)Teraz tylko czekam na wycenę -już się boję .
Czy u was tez taki upał ?

Witam.
Joli u Nas tez upały a ja siedzę w domu bo aż się boję wyjść na podwórko chociaż teraz mam ogród:sorry2: Tylko że za nic w nim cienia nie znajdę póki co musimy jakieś ogrodowe mebelki kupić jakąś altankę postawić itp
Oby cena nie była zbyt wysoka za ten projekt kuchni;-)

Nic no zmykam pić herbatkę i poleżeć bo dziś jakoś nie mam weny do pracy chociaż rano wytarłam podłogi ułożyłam kosmetyki w łazience teraz tylko czekają mnie papiery ale to potem:happy2:
Miłego dzionka:**

Witam- u nas dziś duszno i pochmurno- jakaś burza wisi w powietrzu.:-)
Dziś dostaliśmy kartkę od Kamili z nad morza- sama wszystko napisała;-) A jutro już wraca z dziadkami.wreszcie zamieszkamy u nas w mieszkaniu - bo tak to ciągle krążymy.
Basia- śliczny brzusio:-)

hejka

Ja czekam ciągle na rozpakowanie a mam wizytę w środę i dostanę w końcu skierowanie na cc. Mam ciągle skurcze, ale u mnie o poród nie tak łatwo i chyba bym nie chciała znowu poczuć tych bóli porodowych.

Ja siedzę sama bo dzieciaki z dziadkami pojechali nad morze na 3 dni.

Wpadłam na chwilkę bo mi ciężko już na kompie siedzieć i się zginać.

reklama
Kroma trzymam kciuki, i czekam na wieści :-)
Joli77 fajnie, że córcia wysłała kartkę i już wraca, na pewno się stęskniłaś :-)
Basia Ty unikaj słońca, leż i pachnij, jak Kamila w domu nie ma.

Do góry