reklama
Baśka_28
Fanka BB :)
Witam.Ja już dziś ogarnęłam nico chatkę nie żyję na kartonach ale mam jeszcze trochę roboty jednak już nie tyle co przedtem.Szwagierka mi dziś przyjechała pomóc.Jeszcze muszę czekać na wodę w kuchni bo coś tam muszą podłączyć żeby pralka i woda działały ale w łazience mam a to najważniejsze.
Jak już ogaranę wszystko to znowu zacznę regularnie pisać chociaż parę słówek..
Dobranoc;**
Jak już ogaranę wszystko to znowu zacznę regularnie pisać chociaż parę słówek..
Dobranoc;**
JOLI77
Hello- widzę Basia ze już się zadomowiłaś w nowej chatce.;-)
Kania- Gabi bardzo chciała jechać z dziadkami- no ale oni z dwójką by sobie nie odpoczęli.Dlatego zabrali tylko Kamilę .
A my jesteśmy u nas w mieszkaniu, Gabi Śpi a ja buszuje po necie szukam sprzętu AGD do nowej kuchni.Projekt babeczka super zrobiła-trafiła w mój gust :-)Teraz tylko czekam na wycenę -już się boję .
Czy u was tez taki upał ?
Kania- Gabi bardzo chciała jechać z dziadkami- no ale oni z dwójką by sobie nie odpoczęli.Dlatego zabrali tylko Kamilę .
A my jesteśmy u nas w mieszkaniu, Gabi Śpi a ja buszuje po necie szukam sprzętu AGD do nowej kuchni.Projekt babeczka super zrobiła-trafiła w mój gust :-)Teraz tylko czekam na wycenę -już się boję .
Czy u was tez taki upał ?
Baśka_28
Witam.
Joli u Nas tez upały a ja siedzę w domu bo aż się boję wyjść na podwórko chociaż teraz mam ogród Tylko że za nic w nim cienia nie znajdę póki co musimy jakieś ogrodowe mebelki kupić jakąś altankę postawić itp
Oby cena nie była zbyt wysoka za ten projekt kuchni;-)
Nic no zmykam pić herbatkę i poleżeć bo dziś jakoś nie mam weny do pracy chociaż rano wytarłam podłogi ułożyłam kosmetyki w łazience teraz tylko czekają mnie papiery ale to potem
Miłego dzionka:**
Joli u Nas tez upały a ja siedzę w domu bo aż się boję wyjść na podwórko chociaż teraz mam ogród Tylko że za nic w nim cienia nie znajdę póki co musimy jakieś ogrodowe mebelki kupić jakąś altankę postawić itp
Oby cena nie była zbyt wysoka za ten projekt kuchni;-)
Nic no zmykam pić herbatkę i poleżeć bo dziś jakoś nie mam weny do pracy chociaż rano wytarłam podłogi ułożyłam kosmetyki w łazience teraz tylko czekają mnie papiery ale to potem
Miłego dzionka:**
JOLI77
Witam- u nas dziś duszno i pochmurno- jakaś burza wisi w powietrzu.:-)
Dziś dostaliśmy kartkę od Kamili z nad morza- sama wszystko napisała;-) A jutro już wraca z dziadkami.wreszcie zamieszkamy u nas w mieszkaniu - bo tak to ciągle krążymy.
Basia- śliczny brzusio:-)
Dziś dostaliśmy kartkę od Kamili z nad morza- sama wszystko napisała;-) A jutro już wraca z dziadkami.wreszcie zamieszkamy u nas w mieszkaniu - bo tak to ciągle krążymy.
Basia- śliczny brzusio:-)
kroma
hejka
Ja czekam ciągle na rozpakowanie a mam wizytę w środę i dostanę w końcu skierowanie na cc. Mam ciągle skurcze, ale u mnie o poród nie tak łatwo i chyba bym nie chciała znowu poczuć tych bóli porodowych.
Ja siedzę sama bo dzieciaki z dziadkami pojechali nad morze na 3 dni.
Wpadłam na chwilkę bo mi ciężko już na kompie siedzieć i się zginać.
Ja czekam ciągle na rozpakowanie a mam wizytę w środę i dostanę w końcu skierowanie na cc. Mam ciągle skurcze, ale u mnie o poród nie tak łatwo i chyba bym nie chciała znowu poczuć tych bóli porodowych.
Ja siedzę sama bo dzieciaki z dziadkami pojechali nad morze na 3 dni.
Wpadłam na chwilkę bo mi ciężko już na kompie siedzieć i się zginać.
reklama