reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam
Agusina to zdrówka wam życzę .Teraz łatwo o przeziębienie bo ta pogoda taka zwariowana.;-)
Kania widzę że w weekend się nie nudziliście.:-) Ja mojej Gabi nie daję jeszcze farb bo mam już wizję jak to się skończy.Raz malowała z Kamila ale siedziałam przy niej i jej pilnowałam;-)

Mam teraz zapieprz w pracy- zawsze przed końcem roku szkolnego jest dużo pracy.:-(
A ja w dzień Mamy brałam udział w biegu na 7,5 km.Ale super sprawa niezapomniane emocje i wrażenia.Dziewczynki też biegały Gabi na 100m a Kamila na 400m.:-) Tylko męża nie zdołałam namówić :tak:
A jeszcze wam napiszę że obie dziewczynki sypały kwiatki na Boże Ciało-Kamila już 3 raz a Gabi pierwszy-wszyscy się nią zachwycali- była najmłodsza.przeszła całą procesję a teraz chodzimy wieczorem i też sypia .
To tyle co u mnie -uciekam ogarnąć chatkę a potem do pracy.Pa:-)

reklama
Witam.W końcu się coś tutaj ruszyło bo już prawie zamierał wątek.
U Nas pogoda paskudna ciągle deszcze i zimno trudno uwierzyć że to wiosna czasem mam wrażenie że za oknem już jesień:baffled:
Kroma jak się czujesz? Własnie kiedy masz cc zaplanowaną?
Agusinka zdrówka dla Was wszystkich życzę.
Joli jeszcze troszkę i będą wakacje i troszkę odpoczniesz od pracy.Super że Gabi sypała kwiatki na procesji pewnie się cieszyła.
Dziulka super prezent ale szkoda że taki bardziej dziewczęcy.
Beti chyba żadnej teściowej nigdy nie dorówna się choćby nie wiadomo co się robiło to i tak zawsze będą jakieś ALE.
Kania to miałaś wesoły weekend.
Happy Kamil też ciągle coś pisze na swoich karteczkach chociaż to trudno nazwać pisaniem ale próbuje.Oby im takie checi na pisanie dostały na dłużej.

Ostatnia edycja:
hejka

Ja mam na 15 lipca do szpitala, ale to najpóźniejszy termin. Jak się rozkręcę sama to wiadomo będzie szybciej. No i przytyłam 8 kg.

Kania- A Olka nie miała dnia dziecka jeszcze w przedszkolu, nic mi nie wiadomo. Fajnie, że dziewczynki dostały prezenty.

Agusinka
- zdrówka dla M i korzonki to ponoć straszny ból.
Joli- to ci rosną małe maratonistki. No i fajnie, że sypały kwiatki.
Baśka- tobie zaraz 4 miesiąc stuknie, jak się czujesz w ciąży?

Agusinka dużo zdrówka dla całej rodzinki :-)
Kroma a jak się czujesz? Malutko przytyłaś.
Joli77 dziewczynki pewnie uradowane tym trzepaniem kwiatków :-)
No i fajnie, że pobiegałyście rodzinnie :-)
Basia ja też dziękuję za taką wiosnę, trzeci dzień leje bleeeeeeee idzie zwariować w domu.

Dziś Gabi miała wizytę u ortopedy i usg bioderek, wszystko w porządku, kontrola jak skończy 6 miesięcy.

A u nas zapalenie oskrzeli ale zakończyło się na inhalacjach i do kontroli w piątek ale już lepiej oddycha i sporo wykasływala zaraz muszę jej zrobić przez sen inhalacje z berodualu i pulmicortu dopiero co usnęła a jak mocno śpi to wtedy nie wierci się i nie pyta czy już koniec co chwilę.
U teściowej w lesie juz byly trzy czerwoniaki i kilka malusich kureczek. oby tylko ruszyli ze skupem kurek we wsi to troche grosza wpadnie.
A moje dziewczyny mają fazę na "mama kiedy się wyklują kurczaczki i kaczuszki" bo u teściowej będą ale one co dzień sie podpytują.
Mój już lepiej jutro do pracy idzie a tak to siedział w domu zarost ma taki że szok bo wyszedł z założenia i tak nie wychodze to po co się golić a tu bach klient się trafił na samochód ale chyba nie kupi bo tak kręcił że drogo a jak za ten samochód co ma wszystko sprawne przeczyszczoną klimę wspomaganie oleje powymieniane można powiedzieć wycyckany że szok a on że drogo... no nie ukrywam też chcemy na nim zarobić a nie stracić. nie lubie takich ludzi co to marudzi że za drogo a nie liczy się z tym ile warte są samochody z orginalnymi częściami i serwisowane nie byle gdzie (co prawda u mojego w pracy ale pieczątke ma że nie byle jaki serwis) no normalnie mi ciśnienie przez niego skoczyło.

Joli to za jakiś czas będziecie we trzy na wieczornym jogingu tak? fajnie że chcialy tyle biegać
Kroma szybko zlecialo i zobaczysz już niedługo będzie 15 a te 8 kilo szybko zgubisz.

BASKA ta ksiazeczka jest tez w ersji CARS Disneya i Spidermana

a u nas sie wykluwa szostka na dole... katar i pobudki w nocy... moja mama sie smieje ze Leane bedzie miec dwa rzedy zebow jak u rekina.

Dziulka współczuję nocnych akcji, ja zapomniałam o ząbkowaniu na dobre ale niedługo powtórka z rozrywki.
Agusinka a Wam współczuję choróbsk, zdrówka dla córci i dla męża.

Powiedzcie mi kochane co ja mam zrobić...od 2 tyg młoda płacze/ kłóci się/ krzyczy przez sen...a ostatnie dwie noce doszedł okropny kaszel suchy napadowy. Tylko o co chodzi z tym krzykiem i płaczem??? Zawsze spała bite 12h, a teraz takie cyrki...

Kroma, niewiele przytyłaś- brak apetytu czy tak po prostu masz?

Hej
Dawno mnie nie bylo. Laptop mi padl. Musze oddac do naprawy. Teraz pisze z tableta. Kupilismy dwa, zeby maz zabral sobie jednego do Francji. Przyjechal 29 maja i dzisiaj nad ranem znow pojechal :/ Smutno mi ale co zrobic.

Duzo zdrowka dla wszystkich chorowitkow!!!

Baska wiesz czy bedziesz miala chlopca czy dziewczynke?

Dziulka w jakim miescie mieszkasz?

reklama
Witam.
Koma no czas szybko leci i Ty a niedługo już przytulisz swoje maleństwo a ja sobie poczekam do końca listopada lub początku grudnia:sorry: Na początku zle się czułam ale teraz rozpiera mnie energia tylko ze łapię często doły chyba z winy pogody.
Kania u Nas kolejny tydzień z rzędu leje :wściekła/y:
Agusinka współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrówka:tak:
Dziulka dzięki za info.I współczuję ząbkowania u Nas to już przeszłość.
Beti może ma jakieś koszmarne sny czegoś się wystraszyła albo coś takiego.A to tylko w nocy taki płacz?A może po prostu łapię ją jakaś choroba i w nocy to bardziej odczuwa i dlatego płacze?
She wiesz co dokładnie nie wiem ale na ostatnim usg widziałam siusiaka tylko dr kazał zaczekać i się nie nastawiać bo ten siusiak może być potem dziewczynką nie było za dobrze widać bo to był 14tc więc wolę zaczekać jeszcze.

Kamil zasnał :eek: chyba też go coś łapie bo zaczął kaszleć w nocy i katar znowu powrócił:crazy:

Do góry