reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

No i witam ponownie Dziewczynki!
Ulisia no to Ci się w nocy nie nudzi jak sądzę. Pisz na bieżąco bo te Twoje sny coraz bardziej mobilne i szlaone ;-) Może jakiegoś speed'a wczoraj oglądałaś czy co?
I nie mogę się już doczekać relacji z Twojej wizyty -ale patrz jak ten czas leci, ledwo na forum się poznałyśmy a tu już 11 luty!
serwus stripMYmind! Spokojnej ciąży i łągodnego rozwiązania ;-) Czy mogę pisać do Ciebie w skrócie "strip" - będzie mniej skomplikowane.
sylwia85 oj ja się nie przejmuję (a pisałam, że tak?) zębolkami mojej Miśki. Uważam, że 6 w tym wieku to sporo, zresztą ma jeszcze czas.
Ja tez mam nadzieję na spotkanie październikówek bb :-) choć czasem ciężko zgrać terminy..

reklama
witam!mam pytanko czy gdy byłyście na pierwszej wizycie u ginka to odrazu Wam założył kartę ciąży?bo ja byłam w 4 tygodniu i jakoś 4dni to mi jeszcze nie załozył.być może przy nastepnej wizycie mi założy to bedzie 8 tydzień:sorry:

Prosimy o nie pisanie z CAPS LOCKIEM - drukowanymi literami jak i POGRUBIANIA LITER BOLDEM w całym poście, co w netykiecie uważane jest za krzyk. Tych opcji używamy wyłącznie do zaznaczenia ważności fragmentu danej informacji lub użytkownika, do którego jest ona skierowana - regulamin pkt 5

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny jakie kokretne badania sie robi na poczatku ciazy. Bo jestem ciekawa na co powinnam dosta skierowanie od lekarza jak juz mu przyniose wyniki USG

dawidowe z tego co wiem to badanie moczu i krwi co miesiac i jeśli nie masz okreslonej grupy krwi to powinnaś dostać skierowanie.

własnie nie mam ustalonej grupy krwi ale juz chyba za jednym zamachem jak badanie krwi.
Kurcze 23 USG a chciałabym sie wyrobic do 10 marca i wyjechac na 2 miesiace ale boje sie ze sie nie wyrobie.

a mnie raz sie sniło ze do mnie maz zadzwonił i powiedział ze juz mnie nie chce ani dziecka. Ja wstałam to cała zalana wzami byłam wiec jeszcze musiałam dodatkowo ryczec. Jak powiedziałam o tym mezowi to powiedzial ze robie sie nienormalna

mój narzeczony, ostatnio nie chciał ze mną iść na pizze o 23.30 a ja taką miałam ochotę, że aż się popłakałam. :zawstydzona/y: jakaś tragedia. w zasadzie rozumiem go bo na drugi dzień musieliśmy wstać o 4.00 :-p
ale to był i tak dramat. Do tego zaczęłam płakać, że on już mnie nie kocha na pewno.
Porażka totalna:eek::laugh2:
On tylko patrzył na mnie wielkimi oczyskami i pyta: kochanie czy z Tobą w porządku wszystko? Masz takie zmienne nastroje :confused2:

reklama
Do góry