reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Ja tylko rano czuję "ssanie", potem już nie. Zresztą tak było 6 lat temu, kiedy byłam w ciąży z Jakubem. I żadnych dolegliwości typowo ciążowych, jak nudności czy wymioty....

reklama
emilia witaj wśród październikówek!

Ren to minie. Pierwszy trymestr taki już jest, drugi to lajt ;-) a trzeci dyszenie przy wchodzeniu po schodach :-D JA pracuję w domu a i tak co chwila odpoczywam lub przysypiam z Anastazją :zawstydzona/y:
Dużo sił życzę na te najbliższe miesiące... A jak długo chcesz pracować? Do końca?

dziewczyny dziękujemy za informacje o sobie, czekam na resztę co by było mniej anonimowo...

Kindzia Małopolska powiat suski póki co, a w niedługiej przysżłości Opatkowice :tak: Często jesteś w Polsce? Gdzie będziesz rodzić? Który szpital w Krakowie polecasz na poród?

cześć emiliab!

gabires - a ja sobie wzięłam do serca zakaz gorących kąpieli i kupilam sobie termometr do wanny żeby mierzyć temperaturę... :-)

a w ogóle to kiepski mam dziś dzień, cały czas mi niedobrze...

ulisia i bardzo dobrze :tak: a poza tym przyda Ci się przy Dzieciątku gdy juz nadejdzie czas kąpieli :-) Ja z kolei przygotowywuję dom tak by jak najmniej dźwigać Miśkę (dekonstrukcja krzesełka do karmienia i nowy pomysł na kąpiel, zeby wanienki z woda nie dźwigać itd.). Ja jestem cały dzień jakaś słaba i muszę się zmuszać, żeby coś zrobić... Drugi trymestrze nadchodź jak najprędzej!
A wiesz ja byłam w 2008 roku na targach Mother&BAby w Hali, zastanawiam się czy w tym roku nie ma. MAsa pokazów, porad, wykładów, ćwiczeń... Polecam jeśli to organizują co roku :-)
JEeesssttttt!!!!!!!!!!!1
http://www.motherandbaby.pl/2009_wroclaw/index.html Może sama przyjadę ;)

Zamierzam do końca lutego popracować, a potem idę na zwolnienie. za dużo stresu w pracy....

Fajnie macie Wrocławianki:) W moim mieście nie ma takich targów:(

Posty zostały połączone: wyjątek z regulaminu, pkt 3 Jeśli użytkownik chce coś dodać do wcześniej wysłanej wypowiedzi powinien użyć opcji EDYTUJ a nie pisać kolejnego posta pod swoim wcześniejszym. Wyjątkiem od reguły jest sytuacja gdy od poprzedniego wysłania posta minęło co najmniej 60 minut i nikt nie odpisał w międzyczasie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
fajnie, że tak możesz zrobić. ja niestety będę siedzieć w pracy do czerwca przynajmniej... a już teraz mi się nie chce.

Ostatnia edycja:
Ja już bym poszła na zwolnienie, ale koleżanki mają urlopy pod koniec lutego i nie chcę im robić "koło pióra". Nie poszłyby na ten urlop...

Cześć

Od rana próbuję coś napisać i albo mi net wywala albo Inga jęczy i nie mam jak czegoś skrobnąć.
Pisałyśce o dzwiganiu... ja niestety nie mam wyjścia za bardzo. Inga jest upierdiwa, wiec czasami musze ją wziać na ręce. Z wchodzeniem po schodach jest tak samo, jak ma ochotę to wchodzi a jak nie to rozpłaszczy się na ziemi i leży i wyje... Zakupy też się same nie przyniosą, więc siłą rzeczy, chociaż od dzisiaj S. miał zakupy robić, ale dostał jelitówke:baffled: Chociaż może jeszcze go z dou wwalę po cokolwiek, bo i tak z psami musi iśc.
Jutro Inga w przedszkou, ja mam tylko hlenderski, chatę dzisiaj ogarnełam wec jutro sobie wypoczywam...

Uciekam, bo młoda mnie wykańcza, bo spać nie może...

Do jutra, chyba, ze uda mi się jeszcze zajżeć;-)

reklama
Do góry