reklama
dawidowe
Fanka BB :)
Nim wyjdę dzisiaj z pracy będę miała na czole F5 F6 F7 F8 która zgadnie dlaczego ?
ja mam podobnie w dodatku wieje nuda bo nie mam nic do robty. Dodatkowo wszyscy musza zostac 30 minut dłuzej z powodu pewnych okolicznosci.
Naszczescie nie dokuczaja mi mdłosci ani zgaga. Ciagle jestem głodna. A wy ile paczusiow zjadłyscie dzisiaj?
Maga76
A wy ile paczusiow zjadłyscie dzisiaj?
Narazie 5 ;-) W zeszłym roku zjadłam 9 do godz.17 nim wyszłam z pracy.
Miałam licznik w opisie gg. Po szóstym zjedzonym pączku znajome poprosiły, żeby usunąć opis, bo robi im się niedobrze
bira
Listopadowe mamy'07
Dzień dobry
am mózg wyprany po lekcji holenderskiego, do tego zapomniaam, ze dzisiaj tłusty czwartek i chce mi sie spać, a musze niedługo po Inge do przedszkola jechać...
Pewnie, ze będzie dobrze. Nie ma innej opcji:-)
Witaj, ja jestem ze Zduńskiej:-) aczkolwiek teraz żadko tam zaglądam;-)
am mózg wyprany po lekcji holenderskiego, do tego zapomniaam, ze dzisiaj tłusty czwartek i chce mi sie spać, a musze niedługo po Inge do przedszkola jechać...
Przynajmniej czas Ci szybciej zleci ;-) Póżniej tylko wakacje i oooooo dzidziuś! :-)
Bira no właśnie z tym się gryzę - uważać trzeba ale przecież nie da się całkiem wyeliminować bo to przecież dziecko i potrzebuje czasem pomocy. Mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku.
Pewnie, ze będzie dobrze. Nie ma innej opcji:-)
Myślę, ze ja też nie bedę miała czasu na oglądanie się. Inga jest dośc absorbującym człowiekiem, wiec u nas non stop zabawy, czytanie, tańce... nie ma czasu na nudę, zanim się obejżę będę już rozpakowana;-)U mnie czas będzie szybko leciał, ponieważ mam jeszcze prawie 6 letniego syna, który, co prawda chodzi do przedszkola, ale po powrocie domaga się towarzystwa
witam drogie mamusie:-)
Przyłączam się do was. Mój termin to 3.10.2010.
To mój pierwszy bobas, aktualnie sam początek ciąży, 6,5 tyg.
A z informacji bardziej osobistych mam 24 lata.
Czy są tu jakieś mamusie z okolic Łodzi i Bełchatowa?
Witaj, ja jestem ze Zduńskiej:-) aczkolwiek teraz żadko tam zaglądam;-)
ulisia
chustomama :)
ja mam podobnie w dodatku wieje nuda bo nie mam nic do robty. Dodatkowo wszyscy musza zostac 30 minut dłuzej z powodu pewnych okolicznosci.
Naszczescie nie dokuczaja mi mdłosci ani zgaga. Ciagle jestem głodna. A wy ile paczusiow zjadłyscie dzisiaj?
ja pół jednego małego. i bez tego było mi niedobrze...
Dzień dobry
mam mózg wyprany po lekcji holenderskiego,
bira, hoe gaat het met je?
a tak serio to zazdroszczę ci trochę... zakochałam się w tym języku od kiedy zobaczyłam słówko "jij" którego nawet nie byłam w stanie przeczytać... :-)
Ostatnia edycja:
czesc ja znowu sie tylko melduje bo dalej ledwo zyjaca jestem, ja dzis zjadlam w pracy 5 paczkow cieplutkich pyszniutkich z dobrym rozanym nadzieniem mniam mniam a potem zgaga mnei meczyla wgole wczoraj zasnelam po 19 i tak spalam do 5 rano czyli wstalam 40 min przed budzikiem a jutro mam wolne ide rano na badania krwi itp itd i jeszce pare spraw pozalatwiamy
trzymajcie sie cieplutko i smacznego zycze w ten tlusty czwartek;-)
trzymajcie sie cieplutko i smacznego zycze w ten tlusty czwartek;-)
złodziejkamarzeń
Początkująca w BB
hejka. ja dzisaj zjadlam mandarnynki kiwi i grejfruta gdzies o 11 rano..,caly czas mam uczucie jakbym jadla powietrze. i tylko muli tragedia.. a przed ciazą jadlam tyle jakbym miala przynajmniej 5cioraczki.
reklama
pszczylaszczka
czesc
nie denerwuj sie, to lekarz cie poprowadzi i dopyta
ja ide jutro zrobic badania. Mam robic WR, Morfologia, glukoza na czczo, toxoplazmoza, Przeciwciala różyczkowe.
Az poplulam laptopa ze smiechu , jak przeczytalam o tej pizzy o 23.30 kochane jestescie mamuski. :-)
A mnie dzisiaj debilna straz miejska zalozyla blokade na auto. Ze niby zle stanelam, a ze mi sie chcialo juz strasznie siku, to jeden z drugim nie rozumieja :-)
I bylam w smyku przy okazji i ogldalam koszulki, - sa idealne juz bym chciala kupic ;()))))))))
dostaje szalu od sniegu !!!
nie denerwuj sie, to lekarz cie poprowadzi i dopyta
ja ide jutro zrobic badania. Mam robic WR, Morfologia, glukoza na czczo, toxoplazmoza, Przeciwciala różyczkowe.
Az poplulam laptopa ze smiechu , jak przeczytalam o tej pizzy o 23.30 kochane jestescie mamuski. :-)
A mnie dzisiaj debilna straz miejska zalozyla blokade na auto. Ze niby zle stanelam, a ze mi sie chcialo juz strasznie siku, to jeden z drugim nie rozumieja :-)
I bylam w smyku przy okazji i ogldalam koszulki, - sa idealne juz bym chciala kupic ;()))))))))
dostaje szalu od sniegu !!!