reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

Hello
Kania - to dobrze że po wizycie u pediatry wszystko z Gabi ok.:-)
Agusinka pilnuj porządku na forum- ja też jestem zdania ze można napisać chociaż cześć, nie trzeba się wielce rozpisywać ;-)
Rysia a co to za biznes-napiszesz cosik więcej o twoim przedsięwzięciu ?

U nas piękne słonko- właśnie wystawiłam śniegowce na dwór co by się troszkę przewietrzyły i chowam je do szafy- mam nadzieję że już nie będą potrzebne- odganiam zimę w ten sposób.;-)
Nic jadę zawieść Kamilkę na tańce.

reklama
Czesc laseczki tez sie zamelduje bo widze ze tu bija!:-D
U nas wszystko dobrze dzieciaki zdrowe czas ucieka przez palce niemam kiedy usiasc i napisac bo zawsze cos jest do roboty bartek ma tez wiecej lekcji wiec tez musze z nim posiedziec

Efa ogromne gratulacje zycze wam duzo zdrowka!:-)
Kania ogarniesz wszystko pomalutku a bedziesz robic wszystko jak w zegarku tak jak ja chociaz czy to takie dobre to niewiem..... :sorry2:

Uciekam bo brzuch mnie strasznie boli chyba jakas krewna przyjedzie :wściekła/y:a jeszcze musze dzieci wyszorowac powiesic pranie zrobic kolacje boze jakie zycie jest przewidywalne:-(

Hejka:) Ja wpadam tylko tak szybko pochwalić się swoim nowym suwaczkiem-jestem dumna że w końcu rzuciłam to dziadostwo jakim są fajki...mam nadzieje że już na zawsze:tak::-D

Uciekam poskładać pranie i w końcu położyć Miłosza spać:tak:a Wam życzę dobrej nocki:-)

witam wieczornie:)) jak zawsze wierna jak piesek:))))
powrot do pracy po chorobowym-dalam rade. jakos przezylam pierwszy dzien i sporo ludzi mowilo ze mnie im brakowalo:)))) bosko:)))) u nas dzisiaj wiosennie!!! cudwonie!!!!!

ranek spedzilam z glizda -co to dziecko wyrabia!! jajcara!!! na haslo " Leane chodz sie ubrac" ucieka do drzwi wyjsciowych podskakuje i smieje sie na cale gardlo jak wariatka:)))) normalnie nie moge ze smiechu jak to widze:)))
ogolnei caly ranek spedzilysmy w atmosferze ksiazeczek i wyglupow:)))

KANIA super ze wszystko dobrze u pediatry-to najwazniejsze:))) a z reszta dasz se rade:)))))

RYSIEK piekny suwaczek:)))))))))))))

WIOLI zycie nasze to neiraz mam wrazenie ze te same czynnosci non sto ppowtarzane....

A ja mam problem niewiem czy to przez ten antybiotyk czy jak ... Amelka ładnie wolała siusiu i kupkę i żadnych wpadek no nie raz tam leciutko pociekło a teraz przestała wolać i siusia w majciochy jedynie co zakładam jej pieluche na dwór i spać a tak to siusia w majty niewiem czy może to leki czy tak ze w domu nocnik a na dwor pielucha i zaczela sie gubic w tym ale jakis czas bylo dobrze i teraz niewiem co mam robic sika w majty jak zrobi ma pogadankę ona na to robi oczka kota w butach ze szreka i walnie takie słodkie psieplasiam ale wie ze sie na nocnik robi a nie chce na niego siadac...

Udało mi sie znajomej (nie pamietam czy sie chwaliłam ) dopisać Amelkę do wizyty Juli u laryngologa wiec wizyta na 22 marca zobaczymy co powie chociaż po tych antybiotykach ciszej oddycha jutro mam wizyte u oediatry zobaczymy co on powie bo Amelka jak zwykle po zbadaniu powie "jakie dostane dziś naklejki?"

Kania to dobrze że jest dobrze i ładnie przybiera na wadze a teraz mała prawie caly dzień śpi to zdążysz nauczyć się ogarniać dwójkę dzieci.

Rysia to Ty musisz mieć bardzo silną wolę... czym zajmowałaś ręce?? to przez nowe zajęcie sie dzieckiem czy coś brałaś na wspomaganie?

Hello:-)
Rysia a ja już myślałam że będzie kolejna dzidzia jak napisałaś o tym suwaczku.Gratuluje pozbycia się nałogu:-)
Wioli ja tez mam wrażenie że tydzień za tygodniem jest taki sam jedynie w weekend dzieje się coś nowego.;-)
Agusinka może po chorobie tak siusia- pewnie wszystko wróci do normy;-)

A my jedziemy dziś nawieść dokumenty o przyjecie Gabi od września do przedszkola.Zobaczymy czy się dostanie- bo u nas mało miejsc jest dla 3 latków-a dzieci dużo.
Miłego dzionka:-D

Witam .Ja jestem w pracy kiedyś trzeba było w końcu iść do niej:sorry2: Kamil jest w domu z wujkiem został on się na razie nim zajmnie a w pon do przedszkola.Wczoraj złożyłam papiery do innego ale one dopiero od września.Ok uciekam jak znajdę więcej czasu to Was poczytam.

Bry
Rysia
ogromne gratulacje, zaskoczyłaś mnie i to bardzo :-) Trzymam kciuki za wytrwanie w postanowieniu :-)
Basia a czemu zmieniasz przedszkole Kamilowi?
Joli77 u Was już rekrutacja? U nas pod koniec miesiąca jest :-) Też bym chciała by zima się już skończyła, wiec zimowe odzienie wylądowało w pralce :-)
AGusinka mnie się wydaje że to chwilowe jest, u Nas też był taki okres i minął szybko. Super, że dziewczyny będą mogły mieć razem wizytę.
Dziulka Ty już się wykurowałaś na dobre? Wierna jak piesek BB to i ja jestem ;-)
Wioli ja tam wolę być dobrze zorganizowana, wtedy mam czas na wszystko, choć nie musi wszystko chodzić jak w zegarku ;-) Moja sąsiadka urodziła w listopadzie i do dziś jakoś tak ogarnąć się nie może z jednym, @ przylazła?

Gabi w nocy niespokojna była cosik, więc po 2 wylądowała ze mną w łóżku a mąż z Oliwią, bo po płaczu małej starsza się z płaczem obudziła i tak koło się zamyka. Generalnie śpi ładnie, w nocy chyba ten pokarm na dłużej jej starcza bo śpi po 3-4 h. Choć wczoraj po wizycie była taka rozdrażniona, jadła co godzinę, półtora więc najadła się na zapas :-D:-D:-D:-D O porodzie napisałam w odpowiednim wątku :-)

Ostatnia edycja:
Dzien doberek;-)

Rysia ogromne gratulacje oby tak dalej!!!:-)
Kania taka dobra irganizacja czasowa swietnie sie sprawdza przy dzieciach bo widza co ich i kiedy czeka u nas bajzel czasowy jest tylko jak k ma wolne w oracy wtedy na nuc czasu nie starcza jedzenie o roznych porach mycie tez itd @ jeszcze niema
Joli ja tez juz wiosna zyje dzis bylo przepieknie 15st i zero chmurki ale id jutra zapowiadaja deszcz na min tydzien wrr:wściekła/y:
Baska jak tam kamila przeklinanie?

Ja juz swoich wyszorowalam wiec mam glowy troche sie dzus nachodzilismy poszlimy na piechote do szkoly jeszcze kolezanka namowila mnie na powrot inna droga wiec wracalismy z 1.5godz
Ma ktoras z was sokowirowke i moze cos konkretnie polecic?chce sobie kupic bo niewszystkie owoce i warzywa moje dzueci jedza ale wypic wypija wszystko :tak:

reklama
Wioli ja mam Sokowirówka Julita / Zelmer Niezawodnie w sumie fajna jest mało miejsca zajmuje i nie jest jakaś tam strasznie droga a firma jest dobra kupiłam ją 3 lata temu a od kiedy nie masz @?

Wyprawa do pediatry ok migdałki powiększone troche są ale juz czyste więc antybiotyk odstawiony poczekam kilka dni az dojdzie do siebie po kuracji lekowej i zaczynam znow ją męczyć bez pieluchy bo przecież już wołała wie o co cho z tym sikaniem bo wolala jak jej sie chcialo ...
No a u nas tez wiosna 20 stopni w słoneczku było poł dnia miałam okno od pokoju otwarte i nie było zimno pranie sobie powiesiłam na suszarce na dworku i tak fajnie teraz pachnie dworem a nie suszeniem w mieszkaniu.
A że wiosna już idzie to chyba będzie trzeba zacząć biegać trochę ale jeszcze na głowie trochę porządkow domowych bo się nie obejrzy a już świeta tuż tuż a macie jakies pomysły na stroiki świąteczne?

Sariska świetne te Twoje cinki są ja też mam tyle fotek i kilka programow do obrabiania zdjec a jakos siie nie moge do tego dobrac.

Do góry