reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

Kania dasz rade wszystko ogarnąć ja też z poczatku nie moglam sie przyzwyczaic do dwojki dzieci z jedną sie bawic jedna karmic pieluchy obiad raz do jednej skakac pozniej do drugiej... ale jak juz ogarnialam sie z czasem bylo ok.
Onesmile już po? to wielkie gratki dla Ciebie i dzidzi
Dziula udalo sie załatwić ta sprawe co to sie wyspac nie dała? ja o 6 wstaje jak Jule do szkoly szykuje

reklama
wielkie gratusie dla ONESMILE!!! witamy WOJTUSIA!!!!!!

witam was wieczornie.

rano wstalam wczas bo mialam sprawe w sadzie o moje auto (wygralam, a gnojek zarobil pieknie od mojego adwokata i sedziny-az sie milo sluchalo).
przez podroz 1.5h czytalam powiesc G.Musso ktora mnei doslownei pozarla w calosci. na miejscu spedzilismy w sumie 3h okolo. potem zesmy wrocili do nas, zjedlismy super obiad w restauracji i zakupy zrobilismy. dzisiaj sie czuje totalnie wyprana. glowa mnie boli. w nocy zle spalam. pieronska grypa odpuszcza ale do dobrego samopoczucia mi brakuje troche... kaszel sie uspokoil sporo ale ogolnie jestem do niczego.
po tych calych podrozach zakupach itp juz nic mi sie nie chcialo.

malz potem wzial glizde na dwor bo ja na chroobwym nei moge se lazic jak chce.... no i potem wieczorna dawka puzzzzli:)

poza tym wlasnie pochlaniam truskawki.

AGUSINKA w 2011 roku w wigilie w nocy debile skakali mi po aucie dla zabawy i ich zlapali na goracym uczynku, tzn jego akurat. drugi byl nieletni wiec go puscili. a 3 ucieklo. i sprawa sie wlekal az do teraz. wgnietli mi dach ktory moj maz wyprostowal i auto jezdzi caly czas:) ale kare poniesc musial i juz. a Leane zdrowa tylko cos apetytu nie ma ostatnio....

Ale te sprawy sie ciagna strasznie dlugo. Lean i tak dobrze wyglada nawet na maly apetyt
A moje dziecko samo z siebie przed spaniem kladzie mimka smoczka na parapecie i nie spi z nim i nie chodzi z nim tyle co jego nieraz tam do ponosi w rece albo nim rzuci. ale na spanie to na parapecie kladzie a jak sie zapytalam po co on tam lezy to powiedziala "chyba na wypadek"

a to moja zasypia ze smokiem ale w czasie spania to tylko zyrafke musi miec pod reka. ta szmatke z glowa zyrafki co na zdjeciach. wszedzie ja nosi ze soba.

Ones - wielkie gratki dla was.
Witamy Wojtusia na tym świecie:):-)
Kromcia - połowa ciąży już za tobą -jak ten czas leci. Jak się czujesz, pracujesz jeszcze?

Miłej soboty życzę .
U nas tak pięknie świeci słonko-idzie wiosna
indeks.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
sie witam wieczornie. nie dosc ze grypa jeszcze sie trzyma to @ dostalam... radocha normalnie:wściekła/y:

rano pojechalam na ciag dalszy zakupow w lidlu i potem obiad i takie tam. siesta. potem prasowanko. kumpela tez zajrzala na chwile troche wariacji z Leane i tak nasz dzien wygladal....

postow widze tony....

Do góry