reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

Ika dobrej nocki.
Dawidowe mnie też czasami skacze, ale zwykle to mąż mi podnosi do 200 ;-)

Moja teraz przed spaniem modli się :-) z tatą ale mamę też woła do modlitwy, bo generalnie mąż ją teraz kładzie spać co wieczór, chyba że coś mu wypadnie.

reklama
witam sie wieczornie:)

rano zakupy zarciowo piciowe potem do pracy. dostalam moje mini kiecke ze skory ubralam ja do pracy i szal pal hahaha:)))) wszyscy mi mowili ze wygladam nieziemsko...:))) musze se fote rypnac:)

no i chwale sie wam bo w 5 dni pojechalam 3 kilo w dol!!!:))) dieta + zumba:)) w sumie 21 kilo w dol!!!!!!!!!:))) jesss:))))))))))))))))

witam z rana. Mam jakiegoś kopa bo już ubrane, umyte, łóżka pościelone, chałupa ogarnięta, śniadanko w trakcie i poprasowane 3 pralki:tak:. Jeszcze zaraz oka będę myła bo mam jeszcze 3 z dużego pokoju.

chciałam Wam tylko sprzedac buziaka

images

i uciekam.
Pamiętam o Was i obiecuje wrócić, z tym, że muszę poogarniać pewne rzeczy, bo przy pracy na 2 etaty jest mi bardzo ciężko chociażby minutę na spokojnie siedzenie przed komputerem znaleźć.

KROMA GRATKI :-)

Hello!!!!!!!
Makuc- witaj- napisz co u was jak Ala w przedszkolu?
Dawidowe- ty nie myj okien w niedzielę tylko odpoczywaj;-)jak Laura i jej zdrowie?
Dziulka- ja pierdziu 21 kg mniej- niedawno było 12.To ile teraz ważysz?a jaka dietę stosujesz?

A my byłyśmy w Kościele - Gabi oczywiście narozrabiała-zbiła bombkę -bo u nas jeszcze stoją choinki.Już kiedyś też zbiła.:-(
A za godzinkę jedziemy do mojego dziadka na zaległy dzień dziadka.
Pozdrawiamy- przesyłam słoneczko - u nas pięknie świeci:-)

Joli nie mam wyjścia bo już patrzeć nie mogłam na te okna. Na szczęście już po i do wiosny mam z głowy. Wtedy to zrobię dokładniej.
Ledwo ogarnęłam a moja znowu wszystko nawynosiła.
Dziś dzień bez pieluchy a że zanosi się tydzień w domu to ją przypilnuję. Ręce mi opadają bo pytam się czy chce a ona mówi że nie, na pewno odpowiada na pewno. Popuści i jak dojrze to już ją siłą na nocnik i naleje pół nocnika. Wie że jej się chce siku bo skoro tylko popuszcza to oznacza że chce przytrzymać. Ale nie powie :dry:. Jakieś pomysły?

Dawidowe - może system nagradzania po zrobieniu siusiu pomoże.U nas się udało -Gabi śmiga już bez pieluchy- jeszcze jest tylko problem z kupka .
Teraz nawet jak zrobi siusiu to nie woła o nagrodę.
Jak już długo nie robi to sadzaj ją na nocnik i powiedz że jak zrobi to dostanie nagrodę .:-)
No nic my spadamy do dziadka.

reklama
Joli to u nas się to nie sprawdzi ponieważ moja ze słodyczy tylko mamby i żelki a ostanio i to specjalnie nie chce.

Do góry