reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

hello
U nas nocka do duszy- Kamila co chwilkę wstawała, najpierw że ją ząb boli , potem że jest głodna, potem o 4 rano że już się wyspała- normalnie masakra:wściekła/y:
Dziulka to życzę tobie dużo siły na ten wariacki tydzień;-)
A my ogarniemy domek i jedziemy do Auchan na zakupy - bo w lodówce światło;-)
No i nie wiem co z tym Kamili zębem bo mówi że ją lekko boli- także zobaczymy i najwyżej pojedziemy do dentystki- o ile jest w ferie w domu.
Miłego dnia :happy2:

reklama
ja też witam z pracy. Jakoś mi dziwnie po takim czasie hehe. Zasuwam od 7.30 i dopiero teraz mam chwilke czasu na przejdzenie neta.

My już w domu bo do 12 tylko pracuję:-) no i Kamila po 12 zabieram z przedszkola.
Dziecko chyba się dziś nie wyspało bo rozebrał się tylko poprosił o mleczko dałam mu zjadł i padł:sorry2::sorry2:

Obiad mam ze wczoraj więc zasiadłam z kawką.

Dziulka kieckę mam ale z butami problem:eek::confused2:

Zdjęcia ze ślubu na pewno pokażę więc zobaczycie co i jak.
A to w sumie dzięki teściowi się udało szybko załatwić bo on poszedł do księdza i mu nagadał że narzeka że nie mają młodzi kościelnego a sam jak ktoś przyjdzie to stwarza i proboszcz wyznaczył nam datę ślubu bez nauk tzn zrobił nam taką szybką naukę godzinną.
Bo jak sami poszliśmy do niego to nam kazał czekać na nauki do września itp no to teściu tam poszedł i sobie pogadał z nim zresztą on tak każdej parze stwarza problemy.

Ostatnia edycja:
A ja tak wpadłam na chwile smutno mi sie zrobiło bo śledziłam od jakiegoś czasu bloga Marty Sałackiej niestety zmarław nocy grypa ją trochę wykończyla...szkoda

a dzis jak wróciłam z zakupow Amelka się dorwała do torby i z tekstem do mnie "co tam masz dla mnie w tej torbie" nie ważne ze mama wróciła wazne co w torbie :tak:

Witam ponownie-wiecie minął pierwszy dzień ferii a ja mam lekko dość :wściekła/y:
Kamila miała dziś po nie przespanej nocce kiepski dzień - o byle co płacz.
Mam nadzieję że jutro będzie ok.Boję się czy ją jakieś choróbsko nie bierze po tej ospie.:-(
A z Gabi wzięłam się znowu za odpieluchowanie no i znowu masakra:-(Ona wie kiedy chce siuśku ale nie chce siadać na nocnik ani na ubikację .Idzie do pokoju obok i się zleje w majtki.
Ale ja też jestem twarda i przez te dwa tygodnie będę miała tony prania ale może zaskoczy.
Teraz delektuję się błogą ciszą - bo obie już śpią :tak:
Baśka gdzie ty tak szybko załatwiłaś sukienkę ?
Hello gdzie wy wszystkie jesteście?

Halo u mnie lipa z humorem. W domu mam szpital :-( z Polcią byłam u lekarza w czwartek i miała zapalenie oskrzeli, z Zuzką poszłam w piątek i się okazało lewostronne zapalenie płuc, a dziś u Pilci obustronne zapalenie płuc więc trzymajcie kciuki za Polcie, bo jak jej się do jutra nie polepszy to szpital ją czeka. Jestem taka wściekła, choć bardziej załamana, bo ja pierwszy raz mam chorobę w domu :-(, bo katar i kaszel które Zuza miała ze 3 razy się nie liczą. Mam tylko nadzieję, że mimo antybiotyków itp. nie będą chorować co chwila :-(. Musiałam się wyżalić

Ale muszę się pochwalić, bo Polunia dziś skończyła pół roczku i wczoraj sama siedzi (fakt trzeba ją posadzić, ale z 5 minut posiedzi, a potem bach na bok ;-) więc ją troszkę podpieramy).
A Zuzka jest cudowna jak Polci inhalacje robiliśmy to przyszła do niej i mówi nie martw się oddychaj i jej całuska dała ;-), ah te moje dziewczynki.

Agusinka jakie to nakrętki na tą fundacje?
Kromcia współczuję mdłości ja nie wiem co to takiego, a gratki dla Areczka :-). I wiesz, że myślę o Tobie i chwal się brzusiem jak się już pojawi :-)
Kania a co z Oliwcią? I współczuję zgagi, ja miałam tylko przez kilka dni w obu przypadkach i renni pomagało, choć słyszałam o mleku i migdałach jak Joli pisze.
Baska noż to szybki ślub i super, że tak szybko wszystko się udaje.

witam wieczornie. rano praca potem po mame i do szpitala, jutro rano operacja... a mnie kazali dopiero na 13h przyjsc.

posiedzialam z mama w szpitalu i na 18h przyjechalam do domu. no a Leane tesciowa odebrala i spacerowaly po dzielnicy.dziecko dzisiaj tyle sie schodzilo ze wieczorem dopadla talerz kurczaka z ziemniakami i wciela caly, a wczesniej paczuszke chipsow i mandarynke i plasterki kielbaski. po kapieli kupa w nocnik i spac- padla od razu- lubie tak:)

jutro rano bede pazury obgryzac...oby poszlo sprawnie i skutecznie...;

uuu Sarisa współczuje wiem co to znaczy u nas było lewostronne chyba a Polcia nie ma duszności jak i oskrzela się zachorowaly? wiem jak to jest bo my za kazdym razem bylysmy w szpitalu i leczyłyśmy dożylnie a z czego robicie inhalacje i jakie macie antybiotyki??

A nakretki zbieramy od wszystkiego zeby plastikowe byly po napojach plynach itp zanosimy do przedszkola a oni do fundajci 17 ton korkow to 1 wozek dla niepelnosprawnego dziecka za free

reklama
Agusinka antybiotyk to klacid, a wziewy berodual 2,5 ml, pulmicort 1ml i steryd encorton i jutro kontrola. I sorki dziewczyny, że główny zaśmiecam . Nasteępnym razem napisze na odpowiednim watku. To w każdym przedszkolu tak jest z tymi nakrętkami? Czy tylko w wybranych.
Dziulka nie jestem w temacie, ale trzymam kciuki za opreracji jutro.

Do góry