reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Agusinka nawet jak wzróci to zastanie bród bo ja jestem tak zmęczona że chyba pół roku sprzątać nie będę. Nawet filmu nie miałam sił oglądać. Troche mi przeszło po 4 herbatach :szok:. I jeszcze chyba wypije bo mi wyjątkowo smakuje. Tylko nocnik postawie przy łóżku bo nie będę miała sił latać. Naszczęście koleżanka poszła spać.

reklama
witam wieczornie. w pracy masakra... normalnei dosc... teraz spijam martini rozwoe:) komu polac???????,

KROMA super wiesci o Areczku!:)) no a mdlosci kiedys odpuszcza:)))

DAWIDOWE ja na czas wymiany okien to bym chyba poszla w pieruny z domu.... brrr nie cierpie takich prac...

a dzisiaj nie wiem co sie dzialo ale wrocilam o 15.15 z pracy a glizda JESZCZE nie spala!!!! moj malz jak sie okazalo za pozno zrobil mldoej jesc, ta sie grzebala i dziecko polzoyl po 14h! myslalam ze go zabije!!! dopiero jak mloda do pionu postawilam jak warknelam to przestala wojowac i zasnela. jak obudzilismy ja o 17h to spacer. u nas zapowiadaja snieg na jutro pojutrze i wtorek... a w poneidzialek zawoze mame do szpitala... ciezki tydzien mnie czeka....dom, praca, szpital, dziecko.

poza tym jutro rano jade na basen sie odprezyc, bo mam napiety miesien pod lewa lopatka i mnie boli jak szlak. raz mi si zblokowal jak mloda byla malutka -podziekuje....

moja też już padła nie miała innego wyjścia chociaż by sobie jeszcze poszalała ale mówie że ma iść spać i już więc poszła.
Dawidowe narobiłaś mi chęci gazowana schlodzoną colą... ale dopiero jutro się ''zaspokoję" bo jadę po zgrzewkę mleka to i sobie cole zakupie a narazie też się zadowalam herbata z biedronki dwie sobie zrobilam coby mi się za szybko nie skończyly bo ja uwielbiam pić znaczy nie alkohol różne wody soki napoje w dużych ilościach.
Dziula popływaj i za mnie też bym popływała ale niemam czasu :-(

Dziulka ktoś musiał dopilnować dobytku no i tego aby panowie robili trochę czyściej. Laure miała zabrać koleżanka do siebie na cały dzień ale w efekcie bałam się że jest nie do końca zdrowa i zarazi jej córkę a ona w styczniu nie może iść za zwolnienie.

Agusinka to tak jak ja. Mogę pić ciągle. Wszsytko mi jedno co byle nie kawa bo jej nie lubie. A po cole tez zapewne się przejdę ;-). A teraz lece do kuchni po 5 i 6 herbatkę.

Ostatnia edycja:
Ja kawy też nie koniecznie ale tak to wszystko jest cacy nieraz się likieru albo whisky napije ale mój się śmieje że cole to ja bym mogla wiadrami pic

Cole wiadrami a alkohol wszelakiej maści raczej niekoniecznie. Ostanio co piłam to wódkę na oddziałowej wigilii i strasznie mnie żołądek bolał. A kiedyś z koleżanka z którą mieszkałam to i litr na pół i to we wsciekłych psach. Wieczorek kończył się tym że każda z nas czołgała się do swojego pokoju spać :szok:. Teraz pozostane przy wiadrach coli.

no to jak i u mnie norma wyczerpana na alkohol...teraz przy dzieciach to juz tylko nam cola zostala ale ma tyle cukru ze jak sie napije to ja caly dzien na nogach od 6:30 do północy jak nie czasem później ona tak na mnie dziala jak kawa

reklama
Do góry