reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Ida to po co wkładałaś rączki tam gdzie nie trzeba??? Nie masz tej pianki na oparzenia?
Podaję podaję dwa razy dziennie :-)
No widzisz Ty wyżywasz się manualnie a ja fizycznie ;-) To taka terapia :-)
A co do wizyty, to dziś był gratis - przeglądy tam mają za free, a wizyta adaptacyjna dziecka 20 zł kosztuje, ale że Oliwia słabo się zaadaptowała to nic nie zapłaciłyśmy, choć do zębów dała sobie zobaczyć :-)
Agusinka ja co nocy mam dziwne sny, ostatnio miałam o porodzie, oby jak najmniej takich snów sobie życzę, bo to był jakiś koszmar :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Iduś teoretycznie po oparzeniu jest odruch że pod zimna wode czy cos ale później jak odłożysz szpinior to znowu zacznie piec wiec ja jak się oparze chwilę podmucham i jakos przecierpie gdzieś słyszałam że nie powinno się po oparzeniu z zimnym nie stykać bo to za duży szok dla poparzonej skory .
A jeszcze Amelka mnie zarzuca pytaniami "A cio to jeśt" i jak je zupe grzebie lyżką w talerzu i nie zaczyna jesc do poki nie wypyta o cala zawartosc miski i po każdym moim słowie mówi "aha"

Agusinka u Nas też ten etap się zaczął "a co to?", potem zaczną pytać "a dlaczego?".
A jeszcze pytanie mam do Happy - jak zdrówko??????????
Makuc wracaj, Wioli Ty też mnie nie dobijaj tylko melduj się tu !!!
Lecę położyć swe 4 litery do łóżka, spokojnej nocy i miłego weekendu Wam życzę.

Witam wieczornie.Kamil dopiero zasnął przesiał gdzieś smoczka tzn jest tak że on już do buzi go nie daje tylko trzyma w rączce ale gdzieś go zgubił i nie mogłam znalezć także dałam mu misia i tak leżeliśmy od 19.30 do teraz:baffled: masakra z tym!!

Alicjo proszę Cię zdradz mi jak ty tam dałaś ten dzem?:sorry2:
Iduś współczuję oparzenia oby się szybko zagoiło:tak: Ja też tak robiłam kluski jak Ty ale w końcu nadszedł czas aby spróbować samemu i powiem Ci są wiele smaczniejsze.Więc namawiam Cię żebyś i Ty spróbowała:tak:;-)
Kaniu ja dziś pierwszy raz robiłam takie kluski były pyszne :happy2: Spróbuj:tak:
Agusinka ja co noc mam takie popaprane sny że no aż zasypiać się czasem nie chce:angry::no: a czasem takie fajne,miłe ale te fajne to żadkość:baffled:
A Kamil dziś w przedszkolu sam od 9 do 12 trochę podobno płakał ale potem się ładnie bawił z dziećmi.I wołał siku w sumie był w pampku ale zdjął bo chciał nocnik.W poniedziałek mu spakuję komplet ciuszków na zmianę w razie W.Ale cóż jak wrócił on mi powiedział że "MAMUŚ W OGÓLE NIE IDE DO PRZEDSZKOLA JUŻ":szok: a ja sobie myślę tak tak poczekamy do poniedziałku:sorry2:

witam wieczornie:)) kurde zapomnialam odpisac SHEE - mam 170 wzrostu.

IDOLCU merci za priva tentego na tentego juz poszlo a co do wirowania pralki to pewnie glizdo o mnie pomyslalas i moich zboczonych pomyslach:)))))

KANIA cholerka jak ci dupencje sklepie to sie nauczysz!! przestawianie mebli w twoim stanie??????????? pogielo cie babko??

AGUSINKA to jak godzina zarcia sie zbliza to potencjalny glodomorek wpada do kuchni i gada co mam zrobic np dzisiaj zayzczyla sobie jajo i paroweczke i poweidziala to po polsku a jakbym nei kumata byla to powiedziala to samo po francusku :)))))) zrobilam:)

poza tym caly wieczor tak sie wydurnialam na podlodze z nia ze szok... polozylam sie na chwile rozprostowac gnaty a glizda rozbieg i na mnie sie rzuca noi poszlooo po calosci, gilganie, szalenstwo do upoconego po pachy dziecka i matki:)))))) maz sie przygladal i stwierdzil ze dziecko albo padnei szybciej niz mysle albo nie zasnie z emocji:))) w kazdym razie padla jak kafka ani raz nie slyszalam jak se spiewa z lzoeczka:)))))zazwyczaj se spiewa gada alfabet, albo sie hihra z czegos :) nieraz tak daje czadu ze sie zastanawiam czy ona tam skretow w lozeczku nie pali...:)))

a teraz wam cos powiem to spadniecie na glebe... ja stara rura rozciagam sie do szpagatu !!! brakuje mi 10 cm do gleby a nie cwiczylam tylllllle lat ze szok!!!!!!!!! normalnie mam powera do tanca i cwiczen:)))))))) a poza tym to przyda mi sie to bo na wyjezdzie oprocz tancow bedzie kravmaga -sztuka walki jakas nowa wiec se przypomne czasy jak na kung fu chodzilam i jak napierniczalam kopniaki:)))))) pocwicze se z moim chlopem w parze:)))))))))ponapierniczamy sie a co tam:))))

Hej Kochane:)
Wpadłam wam tylko powiedzieć dobranoc...ja niedawno wróciłam z siatkówki-uśpiłam Miłosza i teraz leczę siniaki (bo po dzisiejszej grze mam ich nadto:rofl2:).A jutro czeka mnie intensywny dzień odgruzowania chaty (bo już nie wiem co mam i gdzie:szok:).DOBRANOC!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

AGUSINKA luzik:))))))) do takich szalenstw mi nei spieszno:)))))

RYSIA to jak sie rozpdziesz to od razu zajrzyj do mnie itez odgruzuj chatuencje plizzzzzzzzz

reklama
hejka

ja jeszcze czekam aż młody padnie, coś uparty jest do tego spania.
Cieszę się wolne mam.

Tyle na razie, wyczytałam, że Ida się wirowała i oparzyła. Do wesela się zagoi.

Spadam ciągle mnie męczy krtań. I @ nie ma.

Do góry