reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witam dziewczyny kupę lat mnie tu nie było:szok:
Brakuje mi czasu na wszystko-tak jak większości z was.Czasem was podczytuję :-)
U nas wszystko ok.Ja do pracy starsza do szkoły -chodzi do "0".A Gabi do babci.
W tej chwili obie moje pociechy mają chorobę bostońską -słyszałyście o tej chorobie- bo ja byłam w szoku jak mi lekarka powiedziała że Kamila ma tę chorobę .Ogólnie niczym się tego nie leczy- i nawet Kamila chodzi do szkoły- jest to wirus ale i tak przez 3 dni chodziła także jak co to juz wszystkich zaraziła:-D
Obie maja wysypkę na łokciach i kolanach i po kilka bąbli na dłoniach i stopach.Na szczęście nie miały temperatury i nie mają bąbli w jamie ustnej.
Z tego co podczytałam to gratuluję BAŚCE nowego lokum:-)
DZIULKA ja też chodzę na zumbe.Właśnie dziś wybywam a jutro mamy maraton -3 godziny.Bardzo mi się podoba.:-)
KANIU- już połowa za tobą - a wiecie co będzie?
Pozdrawiam was bardzo serdecznie;-)

Kania szaszłyki lub cebula z kiełbasą (to moje menu na weekend :-) )
Baśka o ile dobrze pamiętam to panga to najgorsza z ryb, je sam syf.
Joli witaj. Pierwsze słyszę o takiej chorobie. A skąd to się w ogóle bierze? No i wstyd, żeby chociaż raz na tydzień czasu na bb nie znaleźć.

Wszystkiego najlpszego dla Makucowej Alicji i Wiolowego Kubusia!!!!
Witam piatkowo wieczorowo
NO i Oczywiscie dla naszej Rysi gratuluje obrony!!!!!! Napije sie za Twoje zdrowko zaraz z tej okazji :-p

U nas nic ciekawego ,nuda,nuda,nuda...jedyne co to ,ze znowu moja babcia przylatuje za niecae 2 tyg:-):-), z moja mama a niech ma tez ,juz mi przeszedl nerw na nia.. Dzieci maja sie dobrze,chociaz znowu mieli katary ale juz im przeszlo i tak sie ciesze,ze nic powazniejszego im nie jest.

P.S o pandze to juz nieraz pisalam,ze to z ryba nie ma nic wspolnego

Mały zasnął:-)
Dziewczyny to żeście mnie zaskoczyły z tą pangą ja nic nie wiedziałam:szok: ale ja zawsze kupuję mintaja lub dorsza:sorry2: dziś tylko tak zobaczyłam tą pangę ale nie wzięłam i zapamiętam aby nigdy nie kupować:cool:

Joli ja też pierwsze słyszę o takiej chorobie,co to się dzieje już na tym świecie:dry:A w ogóle coś wypisali na to czy jak to masz leczyć i kiedy to niby mija?:confused2:

Ostatnia edycja:
witam wieczornie:) po pol wieczorze wojny z moim anty tancerzem namowilam go!!!!! chyba boi sie ze mu rogi doprawie hihihih:) zamowie sobie taka sukienke na wieczor "tanczacy" La robe rouge commande online - bonprix.fr czarna:))

JOLI - zumba to moje zycie w tej chwili, nalog, narkotyk!!!!:))) na priva ci posle video z naszych tancow:))))

poza tym u naas sie spindolila pogoda leje cisnienie niskie i leb mnie boli....

aa i najwazniejsze: KUBUS , BORYSEK i ALUTEK -wszystkeigo najsliczniejszego na wasze dwa latka od cioci Dziuli:))))))))))))))))

moj chlop juz zieeje zazdroscia jak widzi ta sukienke a bedzie ziac jak mnei zobaczy na parkiecie w parze z instruktorem:))))))))))))

reklama
Dzien doberek dziekuje wszystkim za zyczenia w moim i kubusua imieniu
U nas nic nowego jakos leci niemam czasu ostatnio laptop juz orawue niema klawiatury a moj ciagle ktos okupuje. Wczoraj bylismy na zakupach wydalam duuuzo wiecej niz mialam w planach teraz mam kaca ale coz zrobic
Dzieciaczki zdrowe bartek ma teraz tydz wolnego w szkole wiec chociaz wyprawy w zimny poranek odpadna

Do góry