reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Dawidowe ja tam się nie mogę skarżyć aż tak na niego bo on posprząta i nawet w niedzielę obiad zrobił ale do jedzenia się nie zbyt dokłada wiec to mnie drażni bo za tą kasę co ja mam nakupować na 4 osoby to małemu bym kupiła i mówię im ze by pralkę wzięli na raty co by po połowie było a on za bardzo nie chce a my już mamy sporo rat do spłacenia i mąż trochę nie kwapi się do tego żeby jeszcze coś brać bo boi się że nie damy rady:confused2:

Kamil zasnął i mam troszkę spokoju.Na bilans nie zapisałam się bo nie ma pielęgniarki i nie wiadomo kiedy będzie:confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
Baśka to jak kupić pralkę to ja bym mu zostawiła franie. A pralkę na początek możesz kupić jakąs używaną za 200-300 zł. Pełno tego wszędzie i naprawdę są dobre.

Ja już wolę nową a tą muszę teściowej oddać bo ona ją trzyma na wszelki wypadek bo im automat tez ciągle im szwankuje.A szwagier ten co mieszka z tesciową powiedział że jak znajdzie czas to mi zajrzy do mojego więc póki co jak się uda popiorę jeszcze na moim starym.

ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, gdzie newsy od Kani?????????????????????????????????????????????????????????????????????może na zamkniętym była?????? bo zacznę się martwić...

my zisiaj też u lekarza byliśmy - na bilansie:rofl2:

hejka

ja się nie udzielam, bo mam dosyć kompa i nie chce mi się czytać, jak oczy mi się kleją. Widzę, że nie jest tak tłoczn. Ciekawa jestem co u Kani i jak tam płeć.

Resztę pozdrawiam. Dla zaciekawionych, mam umowę na stałe z podwyżką. \ale szczerze to miałam nadzieję, że mnie zwolnią, bo odkąd pracuję to życia nie mam i nie umiem się poukładać. Ciągle choruję, teraz mam katar. Dzieciaki po chorobie zdrowe, ciekawa jestem jak na długo.

No i 2 latką naszym zdrówka,

Ida i jak wyszedł bilans?
Ja chciałam zapisać małego dziś albo jutro ale niestety pielęgniarki nie będzie:confused2:

kroma życzę dużo sił i optymizmu i gratuluję umowy i podwyżki:tak: Wrobisz się poukładasz sobie i będzie giciorek;-)

Ostatnia edycja:
a po co wam pielęgniarka? do zapisania czy jak?
a bilans w porzo:-)tylko w szoku jestem bo wpiernicza za troje a waga motyla:eek:wzrost obstawiłam dobrze chociaż;-)a poza tym żadnych zastrzeżeń:-)co więcej pochwaliła mi córę która ANI TROCHĘ się nie skrzywiła podczas badania!!! nawet na patyka widok nie spierniczyła tylko później mówiła że "bleeeeeee":-Dno i dostała dwie naklejki:rofl2:a ja miałam takiego stresa że hejjjjjjjjjjjj przed wizytą - przecież zawsze były histerie na maxa:sorry:
kto się ze mną stuknie?:-D

reklama
Ida nie wiem po co pielęgniarka ale jak zadzwoniłam żeby się zapisać to mi ta powiedziała że przy bilansie tutaj w przychodni jest pediatra i ta właśnie pielęgniarka i tylko ona a że jej nie ma to muszę czekać:eek:

Może u Nas też pójdzie tak ładnie jak u Was:sorry:
Mój też je tyle a chudy jak nie wiem ale za to on wysoki.

Do góry