Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
i żem się wzruszyła tymi spadającymi spodenkamipisz częściej!!!!!!!!!!!!!!!!!ja pamiętami brakuje mi tu i Ciebie i ROxi... Sariski też tu maleńko:/ ale rozumiem Was bo ja tewż mam kołowrotek i nie goszczę tu często...Witajcie :-)
Na wstępie chciałabym wszystkim październikowym dzieciom złożyć najserdeczniejsze życzonka urodzinowe. To niesamowite ,ze już 2 latka mają te nasze szkrabki. Pamiętam (jakby to było wczoraj) jak pisałyśmy tutaj z brzuszkami
Dawno mnie tutaj nie było , bo czasu brak , potem jakoś ciężko mi było się wbić a jeszcze poźniej myślałam ,ze mnie już nie pamiętacie. Postanowiłam jednak się odezwać dzięki motywacji ze strony sariski, która powiedziała mi ,ze pytałyście o mnie. Dzięki dziewczyny.
U nas wszystko ok. Dodek dokazuje i zaczyna pokazywać ,ze choć najmniejszy w domu, to wcale nie najsłabszy. Upatrzył sobie starszego brata i trenuje na nim sztuki walki. Potrafi mu naprawdę dopiec i choć Miki ma z tego niezły ubaw to zabraniam mu się śmiać , bo przeciez Dodek w życiu nie zrozumie ,ze tak nie wolno.
Poza tym pożegnaliśmy się z pampersami i okazało się ,ze wiele z jego piżamkowych spodenek spada mu z tego malutkiego tyłeczka. Dziś rano przyszedł do mnie do łazienki mocno jeszcze zaspany i jak wzięłam go na ręce to spodenki zostały na podłodze.
Pozdrawiam i ściskam Was mocno.
dlatego też nie składam życzeń maluszkom bo raz jestem dwa razy nie, ale wiedzcie że pamiętam o WIĘKSZOŚCI conajmniej i moje cieplutkie myśli mają na bank
Dla Sariskowego Zuzka STOOOOOOOOOOOOOOOOOOO LAAAAAAAAAAAAAAATEK ZDRÓWKA I MNÓSTWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA UŚMIECHÓW:-):-):-)