witam wieczorowo
))
dzisiaj tatusia urodziny wiec zrobilysmy razem tatusiowi laurke
)) tatus wzruszony a Leane z tekstem " co za klasa!!!! widziales to??"
))) ja lezalam ze smiechu na podlodze
))))))))))
a od jutra mozecie sie ustawiac po autografy
pppp dzisiaj ktos byl na tancach i nas nagrywal... jedna piosenka tylko.... od razu mnie wytargal na scene!!!!!! jutro to bedzie na fb i na jutubie i jak cos to linka podrzuce
)))))) ja peirdziele...juz 5 albo 6 zajecia tancze na scenie...... poza tym 15-16 grudnia mamy wyjazd z klubu na dwa dni do jakeigos wypasionego hotelu z zarciem itp, i bedziemy tanczyc do upadlego dzien i noc
)))))))))))))))))) powiedzialam malzowi ze jak chce to moze jechac ze mna , jesli nie to jade sama!!!!!!! koniec kropka. i ma nerwa bo on tnaczyc nei lubi a ja kocham i on wie ze mnie nei odciagnie od tego zamiaru zadna sila!!!!
))) nawet robote jestem w stanei zawalic, leje na to.
MAKUC u nas dzisiaj taka wichura ze leb odpada.... 20 stopni ale wypizdek na maksa://///////// na dwor nei wyszlam coby mi dziecka nie prowalo... bez przesady!!! jutro ma wiac 100 na godzine!!! chyba cegly w kieszen sobie wloze i Leane rano....
ogolnie dzisiaj aktywny dzionek bo i prasowalam i podloge mylam i zajmowalam sie sprawami mamy.
dzisiaj tatusia urodziny wiec zrobilysmy razem tatusiowi laurke
a od jutra mozecie sie ustawiac po autografy
MAKUC u nas dzisiaj taka wichura ze leb odpada.... 20 stopni ale wypizdek na maksa://///////// na dwor nei wyszlam coby mi dziecka nie prowalo... bez przesady!!! jutro ma wiac 100 na godzine!!! chyba cegly w kieszen sobie wloze i Leane rano....
ogolnie dzisiaj aktywny dzionek bo i prasowalam i podloge mylam i zajmowalam sie sprawami mamy.