reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Baśka szczerze to różnie mówią o rozpuszczalnych kawach, ale każdy pije to co lubi ;-) Kamilowi ile tych zastrzyków jeszcze zostało?

Kania z tą kawą rozpuszczlną to wiem że jest tak że jedne są słabsze inne mocniejsze (z własnego doświadczenia wiem) kiedyś piłam jaką taką z biedronki to mocno jak nie wiem była potem neskafe i była ok a teraz kupiłam arabie i ta to dopiero mocna:confused2:

A co do zastrzyków to konkretnie nie wiem bo lekarz codziennie mu dodaje jak na razie to od piątku codziennie dwa wziął więc 14wział a raczej ok.17 bedzie 14:confused2::dry: a jutro jak mu zobaczy do uszka to się okaże bo ja mam tak że codziennie widzę pediatrę jak jadę na zastrzyk i on go tak bada co drugi dzień:confused:

Kurczę to już sporo wziął tych zastrzyków i poprawy nadal nie ma, oby szybko się to zapalenie skończyło. A skarży się na ból? Bo "podobno" takie zapalenie bardzo boli.

Kaniu już się nie skarży a zapalenie miał chyba duże bo jak gardło minęło po dwóch zastrzykach a z tym uszkiem nadal jest kiepsko ale wczoraj pani mówiła że już jest lekkie więc od wczoraj 4zastrzyki wziął to może jutro bedzie ok:cool: a bolało go chyba dwa dni z tego co mówił a potem to już dawałam mu ibufen bo pediatra mówił że dawać mu rano i wieczorkiem bo to przeciwbólowe może to go znieczuliło:sorry:

Halo
przywitam się póki mam chwilkę. Ostatnio cały czas coś robię i dodatkowo humor nie bardzo dopisuje :-( (bo jak pomyśle o $ to mi się coś robi. Teraz mam jeszcze macierzyński, ale od nowego roku to będzie masakra :-( Emiś tulam bardzo Cię rozumiem i życzę lepszych czasów)
Baska zdrówka dla Kamilka
Kania a zamiast kawy spróbuj pić zieloną herbatę (parzoną 2-3 minuty) pobudza tak samo jak kawa :-)...
Idusia super, ze z pracy zadowolona jestes :-) to najwazniejsze :-)
niestety więcej nie doczytałam.

U nas wszystko ok :-) dzień za dniem mija jak szalony. Zuzka każdego dnia rozbraja, piosenki łapie w mig i cały czas trzeba śpiewać, tańczyć i do tego najlepiej jakby się dało pokazywać do tej piosenki. Mówi jak najęta :-) i jest przekochana ehhh. A Polcia śmieje na całego , brzuszek zdecydowanie lepiej , czasem się zdarzy że zapłacze, ale to nie jest to co było.
pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie

Sariska ja pije herbatę zieloną ale taką w torebkach:sorry2: super że z brzuszkiem Polci lepiej i Zuzia się tak ładnie rozgaduje:-) a co do $ to u Nas też nie najlepiej ale mam nadzieję że w przyszłym mcu będzie lepiej:confused2: W każdym razie trzymam kciuki aby u Ciebie i EMIŚ nadeszły lepsze czasy co do finansów;**

Mam pytanie; czy może być małżeństwo świadkami na ślubie cywilnym?jak myślicie?

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja:-) moze wiczorkiem cos wiecej napisze bo poki chlopaki spia to staram sie zrobic co sie da...a ze Tymek ma ostatnio krotkie drzemki to musze sie streszczac ;-) buziaki dla wszystkich

Sariska co tam u Doriska slychac????

Ostatnia edycja:
reklama
sariska mnie nie chodzi o zabobony tylko jakieś prawne sprawy bo wiem że np małżeństwo nie może być rodzicami chrzestnymi tego samego dziecka(a przynajmniej masz ksiądz tak mówił):dry:

My właśnie wróciliśmy z pół godzinnego spacerku bo ile to można w domu siedzieć:cool:

Ostatnia edycja:
Do góry