reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Czesć dziewczyny:-)Nie ogarniam Was.Wybaczcie,ale ledwo sie wyrabiam ze wszystkim.Pracuję,lekko nie jest:sorry2:ale jakos dajemy radę,grunt to pozytywne nastawienie.Ogólnie u nas wszystko ok.Buziaczki dla Was,pozdrawiamy bardzo bardzo serdecznie Was i dzieciaczki :-)cd.na gz.;-)

reklama
Sarisa zieloną herbatę mi odrzuciło, więc nawet zapachu nie toleruję a co dopiero wypić ją. Cieszę się, że Poli dolegliwości brzuszkowe minęły a Zuu się rozgadała na dobre :-) Mam nadzieję że poprawi się u Was i U Emiś sytuacja finansowa.
Sheeney kiedy w Pl będziecie? Jak pogoda u Was? Też szaro, buro i ponuro?
Baśka nie słyszałam o czymś takim, z tego co wiem to żaden ksiądz w tek kwestii nie powinien robić problemów.
Czarodziejka a jak w pracy? Odnalazłaś się? Cieszę się że u Was wszystko dobrze:-)

Kamilek z mężem już śpią ja włączyłam pranie ale czuję że dopiero rankiem wywieszę padam normalnie :confused2:
Kaniu wiesz u Nas było tak że ksiądz nie wyraził zgody aby małżeństwo zostało rodzicami chrzestnymi naszego Kamilka:dry: wiec nie wiem jak to jest ze świadkami:cool: a my mamy ślub cywilny ale planujemy jeszcze w tym roku wziąsć kościelny po mszy św.wieczornej z tym że tak tylko rodzice i świadkowie po ślubie kolacja i tyle finanse nie pozwalają na więcej:sorry:
A co do tej herbatki zielonej to ja b.polubiłam po tym jak lekarka mnie nastraszył że mam te wrzody żołądka:huh: i teraz zamiast zwykłej czarnej to zieloną pijam bo gdzieś poczytałam że ponoć jest dobra jak ma się problemy żołądkowe.

Ostatnia edycja:
Baśka ooo to gratuluję podjęcia decyzji o kościelnym ślubie a takie małe "przyjęcia" w gronie najbliższych są wg mnie najlepsze. Jak masz podejrzenie wrzodów to Ty kawę sobie odpuść !!!

hej hej:-)
grafiku nikt mi nie pilnuje:-p więc tylko się meldnę że żyjemy i skończę bo marudzić nie wypada;-):sorry2:
Baśka, ja też wielu rzeczy nie powinnam a jem/piję:sorry2:z tym że ja to taka fatalistka, i inaczej nie umiem;-)a coś bierzesz czy już nie? na żołąd
Kania, lepsze poranki już???
BOziu jak już zimno i nieprzyjem,nie jest... spadam do wyrka z książką poromansować:cool2:

witam wieczornie:)) w pracy dzisiaj prawie 11h rypanka ale dalam rade...
nie mam sily pisac i mam nadzieje ze nie bedziecie miec mi za zle. wiecej szczegolow na zamkneitym.. szczegolnie w pewnej sprawie...
mam dola i nic mi sie nie chce... totalnie nic....

Witam.I widzę żem pierwsza dzisiaj:sorry: Kaniu, Iduś w kwietniu byłam na gastroskopii i nie mam wrzodów ale mam zapalnie przełyku:crazy: biorę na to leki ale cóż kawy nie odpuszczę bo inaczej był spała cały dzień:-D
Kamil dziś jeszcze ma ostatni dzień zastrzyków a we wtorek do kontroli i normalnie mi ulżyło bo już mam dosyć tego jezdzenia:confused2:
Dziulus siły życzę i dużo pozytywnej energii i humorku ślę;**

Dobra uciekam budować małemu pociąg z klocków bo marudzi:sorry:

Halo ja też na chwilke i z prośbą do Was. Jeśli któraś z Was pija coca cole 0,5 l lub 1l i jest na tej butelce etykieta 2 zl doładowania do play i nie korzystacie z kodów na butelce to ja się ładnie uśmiecham :-). Mi by się przydały :-), przepraszam, że tylko na chwilę, ale dziś czekam na koleżankę która zaraz ma przyjechać. Napiszę niedługo.

edit:
Baśka nie ma z tym problemu bo ja z moim M bylismy świadkami
Dziulka poprawy nastroju

Ostatnia edycja:
reklama
Hej coś się dziś nie rozpisałyście zbytnio... no tak piąteczek:-D
A mi do wtorku coraz bliżej... muszę sobie przygotować prowiant bo tam do samej rejestracji kazują być sporo wczesniej..
A co do mojego teścia to jemu lewa komora serca coś tam nie pompuje prawidłowo krwi czy jakoś tak wczoraj go reanimowali i krew tłoczyli a dziś już tam cos mruczał był z nim kontakt co prawda nie wielki bo prawa strona sparaliżowana to wydukał tam coś ale teściowa mówi że jak odrazu po udarze to był jak roślinka a teraz jest coraz lepiej... zobaczymy ile będzie sparaliżowany bo ona też nie jest w stanie robic przy mężu 24 na dobę też choruje a to na zakupy czy do lekarza czy nawet na grzyby nawet podać szklankę czy jak narazie nakarmić nie jest przyzwyczajona ''służyć'' to jej będzie bardzo ciężko ale czas pokaże jak to będzie...
A u nas ładniusia pogoda spacerek był na orzeszki ale dużo nie pospadało a ja nie mam zamiaru po drzewach skakać :-) A do tego Amelka rozgadana jak niewiem co...śpiewa piosenki i trajkocze cały dzień tylko chwila wytchnienia jak śpi...a już jak wieczorem śpią obie :happy:

Do góry