reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

witam wieczornie. dzisiaj duzo lepiej...
pospalysmy dzisiaj z Leane do 9h:))))))))))))))))) na popoludnie mialam wiec nawet dziecie zdecydowalo ze bedzie spac ladnie i obudzilo mnie z tekstem " o cholera! o cholera!!! zesikalam sie!!!!" jak poszlam do niej to byla doslownie przelana do bodziaka i pizamy. myslalam ze z wyra spadne jak mnei to obudzilo:)
jak zaprowadzilam Leane na poludnei do niani to mi opowiadala co wczoraj w szkole bylo jak poszla z nia zaprowadzic swoje dzieci. podobno przywejsciu do klasy rozmawialy 3 nauczycielki i jedna zaczela cos gadac do Leane, a Leane... do niej po polsku!! a ta nauczycielka (juz ja zna bo codziennie ja widzi z corka niani) pyta nianie czy jest dwujezyczna bo nie rozumie co ona do niej wlasnie powiedziala, a Leane zlapala sie pod boki zmarsczyla brwi i do nauczycielki " ty nic z tego nie zrozumialas co mowie, NIIIC!!!" podobno niania sie prawie posikala a nauczyielce szczeka opadla...jak mi to opowiadala to myslalam ze sie przewroce:)))))) coraz lepsze to moje dziecko...

za to w corce niani to mloda chyba idolke ma bo smutno jej jak tamta wchodzi juz do klasy za to cieszy sie jak glupia jak Eden wraca:)))

a poza tym jutro do pracy na rano, jutro tez jade po jakies ciuszki na tance bardziej seksiarskiego cus i sportowego jednoczesnie:)))))))) bylam dwa razy do tej pory i mimo ze jest wycisk nei z tej planety to moglabym codziennie tak, w kazdym razie widze roznice po brzuchu i noogach ze chudne...

reklama
Się tylko przywitam, zamelduję a pogoda fakt sprzyja siedzeniu przed kompem najlepiej w łóżku pod kocykiem ale mnie już sen zmaga więc może więcej jutro, albo pojutrze napiszę, tzn. postaram się.

Jakoś zasnąć nie mogę... a Makuc Ciebie trzymam za słowo, bo bardzo Cię tu mało ostatnio i czuję niedosyt po Twoich wersach.

Edit...
Ida poranki były by lepsze gdyby nie kolejna zmiana pasty do zębów i rozmowy z muszlą...
Dziulka poprawy nastroju :****, spraw sobie coś sexi, to zawsze poprawia Kobietom nastrój.
Baśka i jak Kamil? Przeszło mu to zapalenie?
Sarisa pomogłabym ale coli nie pijam, tzn. b. rzadko kupuję.
Sheeney kusisz tylko tymi drineczkami.
Agusinka zdrówka dla teścia, a za wtorek trzymam kciuki będzie dobrze :-)
I na tym chyba zakończę te wypociny.
A te które się nie meldują tutaj choć wiedzą, że Nam ich bardzo brak wytykać paluszkiem nie będę !!!

Ostatnia edycja:
Ja jeszcze jestem:-p ale cos czuje,ze niedlugo udam sie w kierunku lozka bo po wczoraj troche posiedzielismy i dzis caly dzien chodze spiaca..
Bylismy dzis w figloraju ze znajomymi i bylo calkiem fajnie,synek sie wyszlal..
Pochwale sie Wam ze nasz Tymek to po wczorajszej wizycie w helsestasjon ma wymiary i wage taka jaka Tomek mial w wieku 7-8 miesiecy:szok::szok:

kaniula pytalas kiedy bedziemy w Pl-za nical 3 tygodnie :-):-) :-)

Makuc :*
Sheeney dzięki, za odp. a Tymek po prostu więcej może zjada i dlatego szybciej rośnie :-)

U Nas ten rok jakiś pechowy jest, najpierw moi rodzice mieli wypadek, przedwczoraj mój brat... ehhh szkoda gadać. W tyg przyjeżdża moja sister z mężem i Anią i już się martwię ich podróżą :-(

Kaniula to juz chyba wystarczy pechajak na jedna rodzine.Poza tym jak pechowy jak nowe nowe dzieci w rodzinie sie pojawily (tzn Twoje sie dopiero pojawi),toz to samo szczescie;-):tak: a co do tymka to pewnie masz racje,chociaz teraz juz nie je tak duzo jak wczsniej ale od urodzenia wszyscy mowili,ze bedzie duzy bo mial dlugie palce u raak i duze stopki ,nawet w szpitalu polozne zwrocily na to uwage.tylko ciekawe po kim:confused:

reklama
Jestem i ja :-). Nie chcę być wytykana palcem,więc się melduję.
Dzisiejszy dzień był pełen dość pozytywnych wrażeń. Dlatego zaraz kładę się spać.
Jutro mąż o 6 wstaje i jedzie na grzyby:tak:. Jak dobrze,że nie będę musiała ich robić,bo tym też się zajmie mój małż;-)

kaniu niech ten rok się już dla ciebie skończy:*
sheeney jak to po kim Tymek będzie duży? Po Tomaszu:tak:. Przecież on jest niemały;-). A Tomuś będzie mniejszy po mamusi;-)

I co? Znowu musze męża obudzić,bo nie mam się gdzie położyć:-p.

Buziaki :*

Do góry