reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

E-lona to dobrze że już wszystko z ręką dobrze, Oliwia podobno szybko zasnęła i spała też całkiem dobrze. Teraz też trwało to jakieś max 5-10 minut. Więc na pewno krócej niż ze smoczkiem. A wizyta dobrze, ale niestety póki jestem w ciąży niewiele może zrobić, dostałam skierowanie na badania i to wszystko póki co.
A reszta nie wiem gdzie, aż zaczyna mnie to niepokoić...:-(

reklama
melduju:rofl2:
Kania, jestem Ci winna meeeeega buziaki za cierpliwość i wyrozumiałość... ja chyba niereformowalna juz jestem... ale pamietam i wciąż gorąco o Was myślę!!! mam nadzieję ze jeszcze trochę cierpliwości do mnie masz:zawstydzona/y::***
Dziulas, ty szalona kobito!!!:-D:***
"wtedy" szykowałam się do pracy, którą zaczynam o 7:-p pracoholizm - nieeeeeeeeeeet:-pale podoba mi się to co robię, mimo że dla 3/4 ludzisk to spadek ambicji moich przeogromny:-pa do mnie dzwonili ponownie i choć pół etatu proponowali - nie chcę:sorry2:dla mnie najważniejszy jest w tym momencie spokój, komfort pracy - reszta mi :rofl2:
na forum brak natchnienia bo jak już mam chwilę dla siebie to aż zachłystuję się nią i w końcu mija zanim ją na coś konkretnego spożytkuję:crazy:
więc: gratuluję nowych chatek i wizji na nowe chatki :)
spóźnione życzenia imieninowo/urodzinowo/rocznicowe ślę:tak:
zdrówka życzę!!! i spadam:happy2:

witojcie:ppp

ja ranek przebawilam sie z mloda w laleczke itp i.. nie widzialam kiedy zrobila sie 11h!!! cholera!! bieg, czas sie szykowac do niani i pracy... a tu cos dla was:

jak mloda zaprowadzilam to odkurzylam chate zmylam podlogi i zrobilam sobie amu i powiesilam dwa prania... tyle u nas...

w robocie jakis dziwny dzien dzisiaj byl bo nikomu sie pracowac nei chcialo a ludzie mnei przyprawiali o mega nerwa.... ehhhhhhhhhhhh

wieczorem za to Leane nas rozsmieszala do lez!! jedzac jogurt specjalnei gadala z nim w buzi i jak widziala ze ja brechtam to ona sie smiala az do lez. normalnie masakra:)))))))))))))

Ostatnia edycja:
Jakby kto pytal to zyjemy:-p choc dzisiaj ledwo kuba spal z nami tzn krecil sie cala noc wbijal mi stope w lopatki glowa robil dziure w brzuchu noc masakra:no:tak to wszystko dobrze niemam teraz czasu ale postaram sie zagladac bo widze ze wszystkie sue stesknilyscie:-p

Ja też jestem. Urodziny Kuby wypadły dobrze,chociaż prezentu od nas nie dostał. Był jedynie tort,ale prezent jest obiecany,jak nadejdą lepsze czasy, czyli niewiadomokiedy:no:.

U nas po staremu:-:)no::-:)no:. I na razie tyle...

E-lona ja już zapomniałam, a Oliwia hmmm czasami przypomni sobie ale sama sobie tłumaczy że go oddała dziewczynce :-) A co do kręgosłupa to fakt po porodzie zabieram się za siebie i zgadzam się na pełną diagnostykę. Mąż jest zazdrosny, heh jak zobaczył doktorka (jak z żurnala) :-) Także mam z Niego teraz polewkę.
Ida cierpliwa to ja jestem do czasu :-)))))) Cieszę się, że praca sprawia Ci przyjemność :-) Jak mam Cię natchnąć???
A Ciebie Makucku???
Wioli współczuję połamania, powyginania, dziury w brzuchu z powodu złego ułożenia Kubusia w nocy, ale niestety nasze pociechy już takowe są że w jednym miejscu nawet spać nie będą ;-)
Emilia tort to też prezent jak dla mnie więc Kuba na pewno to docenia :-) Buziaki dla Was, trzymajcie się, ja myślami jestem z Wami.
O każej z Was myślę ciepło, jak Was tu nie ma, to wciąż się zastanawiam co u Was???
Wczoraj dostałam natchnienia i pomyłam okna, a dziś muszę powiesić nowe firanki, właśnie się piorą :-)

Emis zycze wam by klopoty poszly precz:-) spoznione zyczenia dla kubusia:zawstydzona/y:
idus powiesz wkoncu co to za biznes?tak trzymasz w tajemnicy ze sie juz boje co ty tam wyrabiasz:-D

Makuc musza nadejsc:tak:
kania mezowi dobrze zrobi troche zazdrosci;-) a twoje natchnienie i by mi sie przydalo ale teraz mam rusztowania wiec luz a jak skoncza robic to maja myc okna takze :happy2: Ja w niedzieke dostalam weny i upieklam dwa ciasta i babeczki:szok: wyszly pyszne ale szybko znikly

Jutro jade do stolicy zlozyc wnioski o paszporty

reklama
Wioli to przylecę pomyć Ci te okna jak tylko pogoda będzie :-) Ja na pieczenie weny nie mam, od soboty Dawidowe ciastka piekę ale w myślach... Ogólnie znów mnie mdli od wczoraj... Na nic ochoty nie mam :-( Trzymam kciuki za sprawne załatwienie spraw paszportowych.

Do góry