reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Ja mam ochote na sernik z brzoskwiniami ale maszynka mnie padla i niemam jak sera zmelic

Dalej cie mdli?:szok: Juz powinno ustac oj na bank chlopak bedzie czuje po kosciach

reklama
Sernik powiadasz??? hmmm ja to chyba w końcu zrobię te francuskie z brzoskwinią, albo ze szpinakiem na obiad ale w weekend :-) Co by męża za bardzo nie rozpieszczać :-) Mdli mnie i nawet ser biały mi nie podchodzi, tylko jogurty bym mogła jeść. A dziś bym kawę zwróciła... a bez niej funkcjonować nie mogę...

Kurcze wspolczuje naprawde

Ja sie zastanawiam czy mi te wypieki na dobre wyjda bo tylek rosnie wogole 2kg przytylam:szok: ale to dlatego ze w tyg malo jem a na week nadrabiam i jem jak male pry:-D kuba istatnio tez ma wilczy apetyt ciagle cos mieli w buzi

Kurcze ten wyjazd do londynu zakosztuje mnie prawue 3 stowy wrrr masakra

BAŚKA a może Ty w ciąży jesteś? :-p:confused:;-)

spacer z Alicją zaliczony, teraz Młoda dojada banana i goł goł lulupaaa a ja będę miała w końcu upragnioną cisze i czas dla siebie :-D

reklama
Do góry