reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

witam wieczorkiem znad Zywca browarka:))

Leane dzisiaj wrocila od niani z goraczka, obiadu nei tknela i koniec, rozpalona i maruda.... zapodalam jej IBUM, po 10 min goraczka zeszla ( 37.2 bylo) i mloda tanczyla techno z ciastkami w buzi.... potem zawolala ze idziemy na zjezdzalnie.no i poszlismy:)
a potem moje dziecko jezdzilo dzisiaj na rowerze gorskim dwukolowym:) kolezanka ma syna 8 lat i on z nami byl na dworze na rowerze i leane sie posrac chciala i w koncu zesmy ja wsadzili na rower, dostala z siodelka kierownice (duzy rower no ale Leane ma dlugie lapki) chciala dosiegnac pedalow i wydarla gebe na cale podworko " nie potrafieeeee!!!" ale i tak ucieszona byla bo zesmy ja przewiezli po placu:) zlezc nei chciala... na urodziny kupimy jej rowerek taki porzadny juz z 4 kolami ktore potem mozna odpiac

a w pracy mialam zdarzenie... poszlam na przerwe, potem jak konczylam przerwe to schowalam portfel i komorke do mojej szafki, polozylam badga z kluczami do kasy i badza do wejscia do sklepu, zamknelam szafke na klodke i... oglupialam bo zostawilam w niej to co najbardziej mi potrzebne bylo wlasnie te badze i inne cudenka, i dyro mi sie wlamywal do szafki zebym sie dostala do moich rzeczy:) ikluczyk do klodki tez tam byl w srodku zamkneity.... normalnie zarabiscie....

teraz wieczorem znowu zapodalam Leane Ibum bo zaczynala sie robic ciepla na glowie.... oby nic jej nei bylo...

reklama
Kroma to juz? Szybkiej przeprowadzki i od Ciebie też na foto czekam :-).
Dziulka oby Leane nic nie było. To mówisz sam dyro się do szafki Twojej włamywał ;-).
Oj wareczki to i ja bym się napiła hehe ;-)

DZIULKA a nie bałaś się, że takim spacerkiem zaraz po zbiciu gorączki zaszkodzisz Leane? i w ogóle jak się dzisiaj Twa Glizdusia czuje? mam nadzieję, że wszystko ok?

A ja chciałam się pochwalić bo właśnie zauważyłam, że mamy dwie dolne 5 :-) więc czekamy na dwie ostatnie górne piątki i mamy cały zestaw żąbków hehe ;-)

dziewczyny witam

dzisiaj mi część mebli zabrali, mam wszystko wywalone na ziemię, a dzieciaki się kłócą i biją i nie mam jak robić. Arek ciągle ma nerwicę w nocy i dwa razy z nogi w twarz dostałam jak ze mną spał. Fotki może jutro jakieś porobię, bo jadę sprzątać dom.

Elona- ja podejrzewam, ze Arek też ząbkuje bo to co on wyprawia po nocach to czuję się jakbym miała 3 niemowlę w domu. Gratuluję trójek,
Sarisa- super też gratuluje i co już pełne ma uzębienie?

Dziulka- zdrówka dla Leane, moje też gorączkuję ale nie mają wysokiej, młody też jeździ ale na 12tkach kółkach i się denerwuję bo nie mamy tylnego hamulca i on ciągle kręci do tyłu, ale ma kijek więc mama może pchać.

Spadam porządkować

reklama
Melduję się, że dycham po japońsku...;-)
Sarisa dzięki :-) Gratuluję 5-teczek u Zuuu
Kroma oby to zęby a nie jakiś początek choróbska. Czekam na foteczki nowego lokum :-) I życzę sprawnego pakowania.
Dawidowe a Ty się już rozpakowałaś? Kiedy wrzucisz jakieś foty z mieszkania i ur Laury?
Dziulka jak Leane?
E-lona jak tam Twoje Dzieciaczki? A z gąsienic coś się wykluło?
Gdzie jest reszta naszych Mamusiek???
Nie będę wyliczać po kolei, bo kogoś pominę, i ktoś poczuje się urażony.
Dajcie znać Kobietki co u Was !!!
Chyba zalegnę zaraz w łóżku, bo dzisiejszy dzień był męczący a jutro z łóżka nie wyjdę do południa ;-)
Oliwii te krostki powoli schodzą ale znów na pupie i udzie pojawiły się nowe plamy więc efekty z próbą jogurtów znów nieudane :-( W końcu zakupiłam sobie firanki do mieszkania (nowe) bo tamte mi się już zbrzydły...tylko mama teraz musi koło nich zrobić (wykończyć) i znów będzie domowo. Firanki dają jakiś taki ciepły klimat, jak dla mnie.

Do góry