reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziulka przyzwyczajaj się, bo to nie pierwsza i nie ostatnia zdrada. A z Sarisą to za rok możesz się przecież spotkać.
Sarisa niestety to nie ja mam to jedno zdjęcie. A spotkałyśmy się w zoo. Takie to na wariata było, mnie najbardziej pasowało w pn lub wtorek, ale jej w sumie jeszcze w Kraku nie było. Przez komplikacje komunikacyjne między nami nie dogadałyśmy się co do środy no, a dzisiaj były ostatni z możliwych dni. Późno przyjechaliśmy, bo dopiero na 16.30, bo taki ten plan do kitu mam i kibluję długo w pracy, a o 18.14 był autobus, którym odjechali.

Ostatnia edycja:
reklama
Meldu, że żyju...
Rysia
ja nawet nie mogę oglądać takich rzeczy :-( :-( :-(
Sheeney wow, toż miałaś przeżycie, dobrze że jednak skończyło się to "pozytywnie" dla Ciebie :-)
Baśka, teraz w ciąży to mam tyle wątpliwości, ze czasami mnie to przerasta więc jak nie jesteś gotowa by podjąć taką decyzję to odczekaj.
Dziulka fajnie, że Leane ma nowe towarzystwo u niani, a Ty czasem wypij moje zdrówko, bo wiesz że ja póki co to nie spożywam :-)
Dawidowe Ty wiesz, że My tu czekamy na Ciebie :-) Spokojnego rozpakowywania.
E-lona fajne masz zainteresowania, zazdraszczam spotkania z Elizą, mam nadzieję że jakieś fotki zobaczymy co?
Sarisa jak Twoje córcie???
Wioli Kubie przeszła biegunka?
Ida jak idzie w biznesie? Jak Misia?
Makuc od której dziś nauczasz?
Kroma Ty na opiece siedzisz? Czy z Arkiem mama jest? Fajnie, że Ola się odnalazła od początku w tym przedszkolu, Ole to są b. przebojowe dziewczyny :-)
Emilia u Was wszystko dobrze?
Agusinka pozałatwiałaś wszystko?
Agnieszka a Ty gdzie znikłaś? Znów Ci mąż kompa zakosił?
Ciekawa jestem kiedy Roxannka, Alicja, Happy, Mamaagusi, Doris się u Nas pojawią???

Halo ja na chwilę i znikam, bo Polcia usnęła więc 2 h luzu i zabieram Zu do sklepu :-)..... Może uda się wpaść na drzemkę Zuu. Do później

edit: I nikogo od rana nie było nieładnie oj nieładnie.... to i ja zmykam

Ostatnia edycja:
Witam.Mały nie dawno zasnął maż poszedł z teściem coś tam mu pomóc i dziecko zasnęło a jak tatuś był to nawet nie myślał o spaniu:baffled:
Mąż ma wolne bo myśleliśmy że ten da znać co z mieszkaniem ale cóż na razie cisza!:wściekła/y::crazy:
Kaniu na razie nie jestem gotowa na dziecko bo te mieszkanie przecież nie będę siedziała z dwójką dzieci w jednym pokoju:confused2: ale nie ukrywam że bym chciała ale może w przyszłym roku pomyślimy:sorry: jak na razie mam 6op.anty:huh:
Dobra uciekam się położyć bo głowa mi pęka:crazy::baffled:

Dzien dobry
Dziulka ano trzeba bylo lepiej przeczytac ale wydawalo mi sie,ze tak jak wszystkie poprzednie jak dwie kreski to ciaza ,jedna-brak :-p

Kaniula a coz to za watpliwosci masz???Rozumiem,ze po prostu nastroj masz do niczego

Sariska a Ty mi dalej nie odpowiedzilas czy moge liczyc na spotkanie z Toba i Twoimi dziewczynkami w Krakowie??:zawstydzona/y::-p

Hmm..co by tu jeszcze ...wyslalam wczoraj zdjecia do wywolania,wyszlo mi tylko 350:-p:-) Chlopaki moje spia ,wypilam kawke ,posprzatalam troche w kuchni i teraz odpoczywam w ciszy.

Sheeney przeróżne, m.in. że nie damy rady, że zostanę sama z tym wszystkim i takie tam....
Fajnie, że zdjęcia wybrane a Ty odpoczywaj, póki masz okazję :-)

Hej hej babeczki wpadam sie tylko zameldowac,że jestem,żyję póki co, małż znów mi ukradł kompa ale potem was doczytam bo młodszy potwór wstał,a starszy sie cieszy,że już ma wolne:confused2:
buziole

No i nikogutku stukam sie wareczką (w promocji była w Biedronce 6 za 9,90:)) )
A mieszkanko chyba kupujemy-o ile dostaniemy kredyt.... wode da sie załatwić :))))

Ostatnia edycja:
hejka

ja jestem zajęta a wręcz nie mam czasu, bo się przeprowadzam na nową chatę.

Kania- Arek ma ze stresu, nic po za tym, że miał stan podgorączkowy mu nie jest, no i ma biegunkę, ale nie ciągle. Po nocach chodzi i nie chce spać. A ja nie jestem na opiece, bo w sumie nic się nie dzieje takiego.

Pozdrawiam jak się ogarnę z przeprowadzką i mi neta podłączą to się odezwę, a tak jak będę miała okazję to z pracy,

reklama
Halo
Dawidowe jak sie juz urzadzisz czego Ci zycze aby szybko nastąpiło :-).
Sheeney,Wioli ja liczę, że się spotkamy :-) tylko w żaden weekend październikowy dostępni nie będziemy :-(
Wioli jak malutki?
Ida pisałam do Małej mi i weselicho się udało :-) i wszyscy byli zadowoleni ;-) tylko zabiegana jest strasznie.
Kania z czym zostaniesz sama? Ze nie dasz rady z 2? Oj kochana dasz dasz to moge Ci zapewnić.

Do góry