reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Halo halo
Dziula na Fb składałam, ale pozwolę sobie i tu życzyć Ci wszystkieg naj naj baj. A i się nie dziwię, że jak kupiłaś polskie Michałki to w 2 godziny poszły.
Dawidowe jeszcze raz wszystkiego naj naj naj dla małej księżniczki :-).
Rysia super, że wycieczka dl Wawy się udała.
Idek nic się nie martw będzie dobrze :-) z Twoim biznesem. Idusia pisałam do Małej mi, ale ma jakieś problemy z prądem i więcej nic nie napisała.
Strip ubiłabym tą opiekunkę i od razu bym jej podziękowała i wiesz co złamanego gorsza bym jej nie zapłaciła za TAKA opiekę.
Wioliś a TY jak tam słoneczko?? Pogodzona już z męzusiem? Tylko mi nie pisz, że nie.
Baska trzymam kciuki, zebyscie się wyprowadzili.
Kroma jak malutka w przedszkolu?
Kaniuś jak się czujesz?
E-lona mnie te kubki przekonały ta silikonową podstawką :-)

Widzę, że stare mamy wracają :-) piszcie piszcie.

A że mnie dawno nie było to napiszę co u nas... generalnie Polcia jest cudna śmieję się, gaworzy :-) i rośnie jak na drożdzach, dzis spotkaliśmy dziewczynkę starszą o 2 tygodnie hmm moje wyglądała jakby miała miesiąc więcej (i niewiem czy się cieszyć ;-)). A Zuu jest cudowna śpiewa, tańczy i nawija jak szalona. A ja nie mam czasu na BB, bo cos ostatnio ciężko je zgrać, żeby spały o tej samej godzinie, ale dzis się udało i oto jestem

reklama
Dawidowe- ja zapomniałam, wy mieliście święto wszystkiego naj dla dwu latki, zdrówka dla niej.
Kania- Olka troszkę stęskniona, ale za to ma nową ksywkę kierowniczka, rządzi grupą i już mi śpiewa piosenki z przedszkola.
Sarisa- pozazdrościć takich grzecznych dzieci, niech się chowa Pola zdrowo.

Ja się chwalę, że sama autem jeżdżę, i jakoś parkuję, gorzej z wyjeżdżaniem.

Baśka- trzymam kciuki za mieszkanie.

ruch jak przed moim domem:-p(taaaaaa, jakby taki ruch był przed moim domem to może szyby z okien by nie wyskakiwały:crazy:)
nie mam natchnienia, więc zamelduję że żyjemy
spadam chlupu (albo "muju muju" - wg młodej) to może mózg zacznie pracować:cool:

miałam coś napisać ale mąż mi uświadomił, że pies na dworze nie był :eek::cool: tak więc przelotem wpadam i znikam

a dla LAURY moc życzeń ślę!

460,460,90,2,0;bgadd:noshade.FFF4EF;sharpen:1_01-09-2011%20255.JPG

Witam :-)

My juz na nogach od 6 kuba drugi dzien z rzedu wstaje o 6 z rzadka kupa do tego tak smierdzaca ze :szok: w dzien nie robi wcale mleko pije to samo wieczorem co zawsze wiec niewiem o ci chodzi?pierwszy dzien w szkole za nami bartek ma teraz nauczycielke polskiego pochodzenia odrazu rozsadzila go z jego polskim kolega strasznie mnie to cieszy!:-)niemam zabardzo czasu teraz na forum :-(bo do poludnia mam triche roboty pozniej musze poswiecuc czas bartkowi bo zaczol narzekac ze tylko kuba kuba i kuba przychodzi wieczor to mam tylko ochote polozyc sie na kanapie i nic nie robic z k tak sobieprobujemy sue nie zrec zobaczymy na jak dlugo.....

reklama
Melduję się, że żyję ale od wczoraj w kiepskiej kondycji fizycznej (wirus żołądkowy) rozmowy z muszlą plus gorączka. Także Sarisko samopoczucie do d.... Widzę, że od wczoraj niewiele się spisałyście co mnie martwi i smuci, że Nas tu coraz mniej pisze :-( Dostała mi się nowa robótka, więc w pracy za bardzo nie mam czasu na bb ale podczytuję Was :-) Buziaki dla Was i Waszych Skarbów hurtem i dla każdej z osoba.

Do góry