reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Rysia a może jeszcze w swojej duszy poezji nie odkryłaś? :-)

Edit 1
W biedronie są od dziś fajne kubki. Kupiłam jeden i chyba będzie moim ulubionym. :-) Najważniejsze, że są duże, bo 470 ml, a ja takie lubię, bo mi na długo wystarczy herbaty.
Przypomniałam sobie jeszcze, że u nas nad stawem jakąś bombę odkrył ktoś i policja podobno od wczoraj pilnuje i czekają na saperów.

Edit 2
O takie są:

Załączniki

• Bez-nazwy-1.jpg
    Bez-nazwy-1.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
reklama
Hej hej wpadam na sekundę zameldować iż rozpoczęliśmy nowy rok szkolny:-)
Kuba nawet zadowolony z tego faktu:-Djutro mają na 8-11.00.
Z tego co zapamiętałam-bo sporo nadrobiłyście:tak::tak::tak:
dziulka sto lat sto lat wszystkiego naj naj na j:-):-):-):-)
wioli uszy do góry takie burze oczyszczaja atmosfere;-)
Baśka no to trzymam kciuki za mieszkanko oby poszło po waszej myśli:tak::tak::tak::tak:
Makuc
i jak na nowym sie mieszka? zadowolona jesteś?
więcej nie zapamietałam,przepraszam tylko tak z grubsza was przeleciałam:baffled::-D
A wy trzymajta kciuki bo na 17,30 idziemy do pośrednika w sprawie M.....:-)
A małż jutro znowu w delegacje ma jechać:eek::-(

Bry wieczór, ruch tu jak na bazarze :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D mojego porannego posta przeczytało zaledwie 3 osoby wow !!!
Emilia jak powrót po wolnym do pracy??? Jak Franio w KM i Kuba w szkole dziś pierwszy dzień.
Wioli a Twoi kiedy szkołę zaczynają? A jak Cię chłop wku..... to na masaż idź, babcię zwerbuj na godzinkę do chłopców :-)
Makuc nic się dziś nie poleniłam, jak koleżanka z córcią przyjechała to ją do auta odprowadziłam i już kolejnych gości miałam, jaki poniedziałek taki cały tydzień.
Wioli, Makuc u Nas też kłótnie na porządku dziennym, już sobie mówię że się nie odezwę, że nie puszczę mimo uszu ale jedno mogę ale kolejnych rzeczy które mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie !!!!
Sheeney wizytę mam 25 września, w tym i usg, powybierałaś foteczki?
Baśka szczerze to strasznie Was ten gościu zwodzi...obym się myliła.
E-lona te krostki to rzeczywiście wyglądają jak po ugryzieniu czegoś, ona w życiu czegoś takiego nie miała. Fakt dzeilną mam córcię i jaka zadowowolona wróciła z żłobka :-) Czekam na wieści jak tam Daniel po wizycie, bo Laurita już zdrowiutka tak???A i na suwaczki też czekam :-)
Rysia czyli kolejny pociąg rezerwujesz na pn-wschód?
Agnieszka81 jednak syn do szkoły się przemógł pójść??? No i daj znać jak z mieszkaniem.

Kania chyba tak:tak:
Ja sie ostatnio przymierzam do przedszkola otwartego czyli takiego,ktore jest otwarte tylko kilka razy w tyg i chodzi sie razem z dziecmi ale zobaczymy kiedy mi sie zachce tam pojsc...

Kania chlopaki to przewaznie ok 20 juz spia:tak:
A co do przedszkoli to zwykle przedszkola u nas sa juz nawet dla kilku miesiecznych dzieciaczkow ale jak patrze nieraz jak te maluszki spia na dworze(a przedszkole mamy obok) i jak sie budza i wolaja albo placza i tak dlugo nikt do nich nie przychodzi to nie spieszy mi sie oddac mojego..ale na serio to mysle,ze w przyszlym roku pojdzie chociaz na 2-3 dni w tyg bo on teraz juz bawi sie z nimi przez siatke codziennie i oni wszyscy juz go znaja i sie pytaja iedy on bedzie do przedszkola chodzil:-D

heh, chyba jestem i ja:-p:rofl2:
na początek odp na pyt: Kaniuś, słonko, to nie kwestia pracujowitości tylko tego, że otwieram o 7 - a moje jelita potrzebują długiego poranka:baffled:
Baśki nie ma - chyba świętuje nowe M:laugh2:oby:sorry::tak::tak::tak:
e-lona znowu do szkoły chodzi:rofl2::-Dkiedy ty się w końcu tego wszystkiego nauczysz?:-pa ja odrzuciłam kolejną ofertę pracy w budzie... obym nie żałowała jakby biznes miał nie wypalić:baffled:
ps. ciekawe jak Alisia...
fajnie że wszystkie przedszkolaki i uczniaki takie chętne do nowego roku - oby tak dalej:tak:
aaaaaaa, rysiek!!!!!!!!!!! pn-zach dawajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj:-):-D:laugh2::rofl2:widziałaś się z którąś bbówką??? jak MIłek w pociuchci????
dziulas, coś ty mało płodna po wizytacji w polszy... nie mówili ci ze alkohol zmniejsza płodność?:-D:rofl2:
wioli, ciebie na kuniec bo epopeję bym do cię najchętniej wystukała... samce to temat rzeka - choć twierdzą zupełnie odwrotnie;-) - dzisiaj zajechała kuzynka męża w drodze z wesela jakiejś tam jej kuzynki i pytam gdzie i kto dokładnie tym razem błąd popełniał, a ona że ta i ta a że czemu niby błąd?:-pa moja szwagierka na to: a co? mają mieć lepiej niz my?:laugh2::rofl2::-pno i coś w tym jest:rofl2::-Dtak że dziewuchy które jeszcze kółka samcom na paluchy nie wsadziły - korzystajcie:rofl2::rofl2::rofl2:takiego to jakos łatwiej do pionu było ustawić a teraz to hmmmmmmm:crazy:
a swoją drogą: mała mi meldowała się czyli imprę przeżyła ale żadnych szczegółów nie podała:-:)-:)-(a ja pamiętałam i przez nią mój ślub mi się wspominał cały weekend:sorry:
heh, to był piękny koniec pięknych czasów:cool:

dobra płodzę bez sensu więc spadam pod prysznic i lulu bo jutro powtórka z dzisiaj tylko że z tą różnicą że cały dzień sama w biznesie:baffled:

reklama
hj hej jestem...byliśmy, suuuper, obejrzeliśmy niby wszystko ok...ale.....:crazy:jest jedno małe ale:crazy:
To jest tak-facet ma blok-8 mieszkań wybudowany wszystkie pod wynajem, i dwa postanowił sprzedać.
Jest super bo na parterze mielibyśmy balkon a z balkonu zejście do sporego ogrodu:tak:takie nam sie marzyło, wszystkie liczniki mamy osobno-czyli gaz(ogrzewanie gazowe-piec w łazience),prąd ,ale woda ...jest wspólny wodomierz w piwnicy-na tego gościa i każde mieszkanie ma pod liczniki.płaci sie gościowi do łapy wg.pod licznika no niby oki ale co jak facet zejdzie-a jest to dziadunio co już 3 letniego prawnuka ma i pojawi sie syn/córka spadkobierca co zechce to wszystko opylić i nam np.zakreci wode po złości?albo gościu nie zapłaci za wode bo coś tam i wodociągi zakreca główny kurek? mamy metlik w głowie.....
Kania Kuba też miał takie krosty jak go coś pożarło, potem sie robił taki pęcherzyk podciekniety wodą a potem strupek:-)

Do góry