reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam dziewczyny;-) oj malutko tutaj Nas:eek: Mały nie dawno zasnął a ja sprzątnęłam i jestem a tu pustki:crazy:
wioli tak no czasem dzieciaczki zazdrosne są niestety a do tego pewnie musisz pomóc w nauce Bartkowi:sorry:
kaniu oj ten wirus zdrówka życzę:tak:

reklama
ja znowu tylko na szybko, bo ledwo co się z pójściem do wc na spokojnie wyrabiam :confused2::cool::no: czeka mnie sprzątanie, lekcje, plany, brrr na samą myśl już mi słabo. Na dodatek mąż mnie podnerwił, więc już w ogóle nastrój do duszy mam :angry:

witam się na szybko.

Laurka bardoz bardzo dziękuje za zyczenia.
U mnie syf jak nie wiem i z tek okazji mi sie do domu nie chce wracać. Tak wiec kartony stoją.

heja:))) dzis wolne wiec spoko:) rano mloda sie przebudzila przed 8h co mnei wkurzylo bo nei chcialo mi sie wstawac ale trza bylo....wiec przewinelam zrobilam butle powiedzialam Leane ze idziemy jeszcze pospac troszke i pospalysmy , ja do 9.30 a mloda do 10h:) potem spacer i do sklepu po zakupki, potem obiadek, teraz glizdusia sobie spi jeszcze a ja w meidzyczasie zrobilam zapiekanke makaronowo serowo miesna:)))) zarcia bedzie na 2 dni a zapiekanka rzecz jasna pojdzie sie piec dopiero przed 19h:)))zobaczymy co wyjdzie z tego bo to byl wymysl mojej glowy:)))

Hej! Jestem tak na chwilkę. 2 dni neta nie miałam, bo jakaś awaria była.
Sarisa i kupiłaś kubeczek dla siebie?
Dawidowe wszystkiego najlepszego dla Laurci. Wklej fotki solenizantki z imprezki urodzinowej.
Kroma jak to gorzej z wyjeżdżaniem? Co w tym trudnego?
Wioli a co ten polski kolega zły?
Kania dzis juz lepiej ze zdrowiem?
Baska i jak z mieszkaniem?

E-lona koleś się nie odezwał:frown::baffled: więc nie wiem bo mąż powiedział że mamy poczekać aż sam sie odezwie bo pewnie z pracy nie dał ady wrócić:confused2: a ja już "wylałam się" na to mieszkanie obojętnie mi czy się odezwie czy nie szukam innego bo ileż można czekać :crazy::confused2:

Elona strasznie niegrzeczny zreszta bartek zamiast skuoic sue na lekcji przeorowadzal z nim dyskusje:crazy:

Dziec zlecial:happy: kuba 3razy zrobil rzadka kupe:crazy: mam nadzieje ze zaden wirus sue nie przyplatal do nas:-(

Baśka szukać zawsze możesz, a jak się koleś odezwie to będziecie to mieszkanko mieli.
Wioli trzymam kciuki, żeby te kupy szybko wróciły do normy.
Happy budzik sobie ustaw. :-)

Mnie dni zlatują praktycznie na niczym konkretnym, a mam masę roboty papierkowej do odwalenia i nie mam kiedy. Po pracy obiad, wyjście na dwór, porobienie zdjęć robaczkom, powrót do domu po 19.00. Kolacja, film, dzieciaki do wyrek i prawie 22.00 się robi. Dzisiaj założyliśmy hodowlę gąsienic w starym takim małym piekarniku, który jakimś sposobem (ojciec przywlókł) znalazł się na placu. Ciekawe co z nich wyrośnie. :-)

reklama
ELONA normalnie te gasiennice do ciebie mi nei pasuja, po naszym spotkaniu nie pwoiedzialabym zebys predzej zaczela chodowac... hmmmmm chomiczki??? :-D

HAPPY ale post wypasiony wooow:)

a poza tym to ja chwale mojego gmizdusia dzisiaj, bo zawolala w czasie zabawy SIKU wiec szybko na nocnik chwilke posiedziala, zrobila siku a potem mega kupke:)
a tak w ogole to moje dziecko dzisiaj dal oczadu na zjezdzalni:)

wlazi po tych wielkich schodach i taka dziewczynka z 6 lat wchodzi za leane no i leane siada zeby zjechac a ta mala zlapala leane w pasie i zjechaly razem, leane zeszla ze zjezdzalni odwrocila sie zrobila mine nie z tej ziemi i wrzasnela " pusc mnie!!!!!!" tamta stanela jak wryta:)

tak wogole to po wakacjach teraz tak sie rozgadala ze masakra.... mam wrazenie ze mam w domu papuge.... powtarza wszystko a dzis wieczorem do antka: " tatus w poludnie jadlam frytki i miesko":) zaczyna relacje zdawac:) a z kolei moja mama dzisiaj kupila taki magazyn dla dzieci i tam byla gitarka taka zabawka i plyta z piosenkami,a leane wziela ksiazeczke ktora zalaczona byla i z tytulu przeczytala wszystkie litery!!! T O U P I bo taki tytul tego byl:) rozpoznaje literki i pokazuje np napis na sklepie i jak przypomni se literke to powie:)

Do góry