reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Dziulka ja i chomiki? Buahahahaha Oj wielu rzeczy po mnie byś się nie spodziewała czy nie pasowałyby Ci do mnie. :-p Gratuluję nocnikowych postępów i rozgadania się Leane. A z literkami też super.Laura też ostatnio powtarza po nas dużo.

reklama
Haha kurcze E-Lonka wy to macie dziwne pociągi jak nie cesarka ćmy to robaczki...a może to disco robaczki??
No u nas jak narazie szkoła fajna jest cieszy się z niej i jest dobrze wieczorem Jula mi przypomina żeby jej kanapki szykować i piciu,a Amelka jak już idziemy po Julę to wola ''Jula gdzie jeśteś'' i nawet wózia nie zabieramy biegnie całą drogę
A ja hm... dzis mnie potwornie bolala głowa trochę sprzątania dużo prasowania i szykowania już powoli jesiennych ubranek...aj gdyby doba trwała dłużej...jeszcze dziś mieliśmy zebranie które rwało 2,5 h

Baśka niema co czekać na tego kolesia jak się miał odezwać to powinien uszanować wkoncu by dostawał kasę za wynajem a skoro pokazuje że mu nie zależy a skoro taki niesłowny to żeby i coś w trakcie wynajmowania czegoś nie odwalił...ja bym już szukala innego wiem że ciężko bo nie zawsze się trafi tak tanio ale nie wykluczone że za dwa dni czy trzy się akurat jakieś nie trafi

Wiolii oj to nie dobrze że tak nie ciekawie z brzuszkiem słyszałam że wtedy tzreba ograniczyć mleko i podawać bogate w witaminy warzywa i owoce i piciu i jogurciki zażywać a do mleka wrócić jak już sie wszystko unormuje

AGUSINKA dobrze ze od poczatku mala zadowolona:)))))) a siostrzyczka niestety bedzie musiala czekac sobie na spotkanie ze starsza siostra po szkole:)))))) przynajmniej beda za soba tesknic:)

No jak Amelka ją widzi w szatni to biegnie z rozłożonymi rękami i wrzeszczy ''tulaj'' a co do Juli to wpadła w ręce mojej wychowawczyni z 1-3 więc jestem spokojna bo ją znam i jest dobra nauczycielka i ma fantastyczne podejscie do dzieciuf

A głowa jeszcze troszkę boli

Hej, u mnie po staremu czyli średniawo, Oliwia ostatnio ma alergie na mamę a ja na .... więc się totalnie nie dogadujemy :-(
Wioli jak Kuba? Ja Wam żadnego wirsua nie podsyłałam.
Makuc u Ciebie nadal harmider?
Dawidowe spokojnego rozpakowania, jak Laurita po urodzinkach?
Dziulka wrzuć przepis na tą zapiekankę na kulinarny :-) Gratuluję Leane nocnikowych postępów :-) Chyba chętnych na picie wczoraj nie było ;-) Gdzie te czasy, że impreza praktycznie codziennie na bb była???
E-lona Ty nie masz co hodować tylko gąsienice???
Agusinka super że Julci w szkole się podoba, niedługo Amelka będzie chciała z nią chodzić :-) Ból głowy przeszedł?

Ostatnia edycja:
Witam pokrecona jak nigdy:crazy:

Kuba spal z nami bo w nocy obudzil sie i strasznie plakal rano znowu mega kupa zjadl tylko lekka kolacje chyba go dzisiaj przeglodze:-(

Kania nawet bym cie o to nie podejrzewala:-) a ty jak sie czujesz?

Agusinka super ze julcia zadowolona ze szkoly oby tak juz zostalo

Wioli to mleka mu nie dawaj, tylko herbatkę gorzką lub z płaską łyżeczką cukru (cukier związuje) plus sucharki lub biszkopty. Dzięki, że pytasz fizycznie daje radę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry