reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Dzień dobry a ruch tu jak w ulu dzisiaj:cool:
My fajnie dzień spędziliśmy,byliśmy po obiadku na fajnym spacerku ostatnim wakacyjnym jeszcze:-(achchchch lato zleciało nie wiem kiedy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dawidowe odpoczynek to ci sie chyba należał choć w niedzielę???:sorry2:

reklama
tyle dzis natrzepałyście że ledwo nadgoniłam:wściekła/y:.

Dzis spotkanko z rodzinne bo ciocia z wujkiem zajechała i poszlismy na starówke, potem na obiad i jeszcze deser. No i moje mądre dziecko wyciągnęło od coci balona jednorożca tak wielkiego że ledwo wsiadłam do tramwaju :szok::szok:. Teraz sobie lata nad łóżeczkie i ją pilnuje hehe.

A jutro nowy rok i moje dziecko zostało przesuniete do 4 gr zamiast 3.

Lece spać. Tylko znowu się tak nie rozpiszcie.

Hello, Faktycznie nie można nadążyć za postami;-)
Melduję z ubolewaniem, że od kilkunastu dni Wojtek nie spi w dzień:((((
Poza tym ja tylko praca praca.... idę zaraz pod prysznic kolacja i lulu. A co do opiekunki jutro przychodzi do młodego ale poważnie z nią pogadam a od stycznia i tak młodego do przedszkola prywatnego zapisuję, przynajmniej mi tam z balkonu nie wyleci:no::szok::wściekła/y:

witam wieczornie:)) dzisiejszy dzien niezly:)) pospalam dzisiaj do 10.40!!!!!!!!!!! Leane prawie do 10h!!! chyba po wyjezdzie odpoczywamy dopiero teraz:))) rano wypralismy w koncu kota, Leane przyleciala do lazienki i go przedrzezniala:)))))) potem zrobilam jej obiadek i nam, wciganela udko z kurczaka z ziemniaczkami:) po poludniu troche posiedzialam na FB zeby fotki zrzucic i skonczylam prasowanie z wczoraj i jak mloda wstala poszlismy na spacer. na placu zabaw moja glizda wariatka:)))))))) na zjezdzalni sie tak rozbujala ze babki sie smialy jak fajnie sie wiesza jak Tarzan:)))))))) ugonila sie tak bardzo ze na kolcje wciela talerz zielonej fasolki i plaster pieczeni mojej roboty:))
nie wiem czemu ale w tych bojowkach mam ochote Leane zjesc:))) taka fajna dupka:)

Ostatnia edycja:
a teraz wieczorem Leane po mezu powtorzyla caly alfabet po francusku!!! normalnie se siadlam z wrazenia na dupie!!!! szok!!!

a ja jutro tez koncze urlop i do pracy na dodatek jeszcze starzeje sie o kolejny rok jutro wrrrrrrrrrrrrrr

reklama
Do góry