reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

witam:))))))) stukam sie Zubrem:)

no wiec tak:) mloda dospala dzisiaj do 9.38!!!!!!! i to ja ja wyciagnelam z wyrka bo przeciez ile mozna... nudzilam sie... pogoda u nas masakra!!!tak zimno ze koniec swiata!!!! poszlam se dzis do sklepu i na targ i kupilam kolejne buty na koturnie tym razem z czarnego zamszu takie do latania do dzinsow. potem do siebie do pracy zanotowac se grafik, i zrobilam pare zakupow.
pozniej moj malzonek i mama pojechali gdzies w piguly.... ok. zrobilam jesc Leane bawilam sie z nia itp. nagle wchodza do domu i skladaja mi zyczenia urodzinowe (w poniedzialek dopiero mam), dostalam sokowirowke Philipsa, komplet bizuteri srebrnej, patelnie à la grill,fiolki w doniczce a od mamy kurtke ze skory:) normalnie szok:)))))))) musialam stanac na wysokosci zadania i kupilam 2 szampany i pojechalam po pizze taka ktora zamawiamy od lat juz z tej samej pizzerii:)
poza tym pogoda do bani, zimno dzis u nas ze chyba jest 12 stopni.... gruby polar ubralam dzis i polbuty, a Leane sweterek z dlugim i dres z grubego welurka.mimo wiatru stwierdzilam ze musze ja wyprowadzic na spacerek bo w domu mi zwariuje. pocieszam sie ze od poniedzialku wraca upalne lato:)))))))))) po spacerku moje dziecie posadzilam na nocniczek i zrobilo ladnie kupke:))))) coraz lepiej to wychodzi:))))))chociaz po nocy pampek taki ciezki ze mozna by zabic kogos....;)
wieczorem wzielam sie za prasowanie ktore skoncze jutro bo doslowni mi rekap rawie odpadla:)))))))))) no i tyle u nas.

STRIP u mnie bylaby od razu dyscyplinarka za takie postepowanie opiekunki, polecialaby z hukiem, o ile jeszcze bym sprawy w sadzie nei wytoczyla o narazenie dziecka nieumyslne na niebezpieczenstwo. matko az mi krew zamrozilo...

reklama
no to się odstuknę także żubrem :-D:-D:-D z tym,że drugim już:-D:-D:-D:-D a u nas też chłodnawo:-D a i no wszystkiego naj naj naj z okazji poniedziałkowych urodzin:tak::tak::tak::tak::tak:
Fajnie,że u Was tak ładnie z nocniczkiem..u nas nocnik stoi i....się kurzy ponieważ jaśnie pan nie ma zamiaru korzystać :no: ale teorię zna perfect jak sie zwali w gacie i sie pytam " a gdzie sie kupke robi" to mi powie " nika...belka..."(nocnika,kibelka):-D:-D:-D:-D

Dobry wieczór :-)

Makuc tak przyznaje się bez bicia, że podczytywałam z ukrycia. Po ostatniej gafie jaką palnęłam myślę, że nikt nie miał ochoty mnie czytać :zawstydzona/y:

Strip normalnie szok :szok: Ja bym ją chyba za....a za to. Na całe szczęscie nic się nie stało. Będzie się jeszcze zajmować Twoim synkiem?

Baśka co??? To wszyscy mają po trzy pokoje oprócz Was i macie płacić po tyle samo??? :szok: Napewno bym się na takie cuda nie zgadzała.

Przepraszam ale przeczytałam tylko po łebkach po pije trzecią kieliszek wina i zaraz ide do łóżka ;-)

My dzisiaj byliśmy kupić rzeczy Alanowi do szkoły. Bo od poniedziałku będzie pierwszoklasitą :)
700 zł poszłooo leką ręką :/ A i tak jeszcze nie kupiliśmy jednej książki (do informatyki) bo nigdzie nie było. No i pojemnika na kanapki bo o nim zapomniałam. No i jeszcze jeden strój na W-F mu muszę kupić, bo ma tylko jeden komplet (czyli krótkie granatowe spodenki i białą koszulke z krótkim rękawem-taki wymóg :/ ) Także pewnie kwota koncowa będzie koło 800 zł :szok:
No ale trudno, decydując się na dzieci wiedzieliśmy że wiążą się z tym wydatki i to nie małe.

pozdrawiam

AGNIESZKA to moja raz mowi ze chce i czeka az ja rozbiore, innym razem mowi jak zrobi juz po fakcie,a nieraz wcale nie mowi nic i trza sie domyslec ze dupa ciezka bo nasiurane albo cos zasmierdzi jak sie przewija przez salon:) chociaz coraz mniej tych " brakow reakcji" i albo powie przed albo po fakcie, wazne ze kuma:) ja nauczylam ja siadac na dluzej jak ksiazeczki dawalam albo jakas zabawke i wtedy mloda sie elegancko zsiusiala:)

She spoko nie kupuj drugiego stroju, bo nie ma sensu myśmy mieli jeden i spoko styknął prałam po prostu po każdych zajęciach a mieli jakos 2/tydź.nikt z tego co wiem nie miał dwóch, a koszulke mieliśmy kolorową a spodenki granatowe i też było dobrze:-D

Dziulka Bartek może bite pól godziny siedzieć po czym wstanie zleje sie na podłoge, wejdzie w to i nawet uwagi na to nie zwróci:/ a postepów brak....:)))

Ostatnia edycja:
hej dziewczęta ja tak z doskoku od czasu do czasu gdy mam więcej czasu....hm się zrymowało:-p
dziewczyny mi mama mowila nie sadzaj jej na sile na nocnik sama zacznie wolac nie wierzyłam do wczoraj aż moje dziecie z rana za wołało na noćnik...posadziłam ją i zrobiła(fakt że w majtki *2)ale jak na pierwszy Powazny raz:) dziś tylko raz zrobiła w majtki u cioci jak była :) ale i tak jestem mega dumna:tak:także przyjdzie ta odpowiednia pora:tak:pozdrawiam Was mocno:)

reklama
Do góry