reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witajcie, ja na wariackich papierach. Gorąco to korzystam i na działce siedzę, a jak nie to w pracy.

Alicja
- mało zaglądasz ale spóźnione sto lat.

Spadam bo muszę iść do kościoła.

Hej i ja też na chwilkę bo młody w baseniku na balkonie i zaraz zmienię męża w pilnowaniu.My też popiliśmy w piątek,także Baśka,Rysia w kwestii kaca możemy sobie podać rękę:-Dwczoraj i dziś u nas wyjazdowo,wczoraj zalew i wielki plac zabaw w małej miejscowości obok naszego miasta,a dziś tez pojechaliśmy do innego miasta małemu pokazać zwierzątka-osiołki,pawie,strusie,sarenki,najlepiej podobał mu się struś.Ja też korzystam z wolnego bo od wtorku ide na kilka dni do swojej pracy na zastępstwo.w sprawie nowej na razie się nie odezwali,zobaczymy jutro:dry:Aha mąż przyjechał stęskniony za nami w czwartek wieczorem,ale dziś już był kilka razy taki jakiś niesympatyczny...
Alicja wszystkiego naj naj naj!A teraz uciekam i odezwę się jak będą wieści w sprawie nowej pracy,ale czy będą?
Buźki dla wszystkich i udanego popołudnia i wieczorku życzę:-*****

No to ja szybko przeciągiem mały wymiotuje dziś od rana. Chlustajaco. pozatym ani temp ani biegunki....... byłam u lekarza mówi że on nie widzi nic strasznego, że może coś zeżarł nie tak, ale dwa dni temu miał kontakt z dzieckiem co podobno rota było u nich w domu dopiero nam po fakcie powiedzieli :| eraz u nich też mały żyga i kupki wali nietęgie:| no nic teraz śpi bo w dzień nei spał pojeździłam chwile po mieście wracajać ze szpitala to usnał..... pije tylko ruminaek ciepły i tylko suchary może jeść po dwóch dniach powinno przejść a jeśli nie albo dojdzie biegunka i temp to do lekarza...... zawsze coś.... leciałam w pracy jak głupia bo i mamie dać zastrzyk, bo bierze na tę zakrzepice.... całe nogi w guzach chodzić nie może zatoryjuż miała w rekach nawet masakra.... daje jej codziennie w brzuch zastrzyk, pózniej do malego szybko i odrazu na mnie zwymiotował teściowa mu mleko dała :| potem jeszcze raz bełtnał to mowie jade do lakrza obczaić co i jak. w aptece wziełam dicoflor i smexcte.....:baffled::crazy:

Mały i mąż śpią:-) Ja to mam dwójkę dzieci normalnie które zasypiają razem :sorry2::dry:
strip to masz nie ciekawie :baffled:współczuję i życzę zdrówka dla synka;**
U mnie wczoraj Kamil wymiotował ale tylko raz z tym że on ma katar i kaszel:crazy: Tak więc siedzę i czekam co dalej bo jak mu podaję Lipomal i robię inhalację to widzę poprawę więc może uda Nam się uniknąć lekarza:dry: Chyba że będzie dalej wymiotował wtedy idę odrazu:zawstydzona/y::baffled:

Dawidowe ten czas tak szybko leci bo są wakacje i jest ciepło i ładnie a jak będzie zima to czas bedzie się dlużył...

ja już nie moge się doczekać następnych wakacji tylko żeby było bez szpitala...a tam wczzesniej pisałam ze to reflux zołądka chyba a to przełyku tylko...w sumie to też dzisiaj zdałam sobie sprawe że ten czas tak szybko leci już koniec sierpnia prawie a cały rok czekania na te wymarzone wakacje kiedy jest cieplutko...i znow się rozklejam że wszystko tak szybko przemija...

A dzisiaj trafiłyśmy nad Balaton... normalnie dziewczyny byly takie szczęsliwe duży plac zabaw i wogole tyle zabawek

reklama
Makuc ogólne zmęczenie materiału...
Czemu teraz gorący okres masz w pracy?
A ciekawa jestem jak Ida i jej tajemniczy biznes.
A wiadomość o cc ćmy w domu E-lony mnie rozwaliła...

Do góry