reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Zniklam bo na skypie dzwonila siostra i mamusia mojego k w godzine tak mnie zdarzyla :wściekła/y: Ze glowa mala mialam jechac w listopadzie do pl ake chyba sonie daruje kiedys umialam trzymac jezyk za zebami ale te czasy dawno minely i moglaby sie rozpetac 3 wojna swiatowa niby wszystko ladnie pieknie a naprawde wszystko do dupy tym o to sposobem zryoala mi wieczor jakby mi malo nerwow w ciagu dnia bylo:crazy:

Kania moze jednak porozmawuaj z mama bo to zartow niema zrobia jej badania i bedziecie spokojniejsi

reklama
Ragna ja też mam takie wrażenie jak ty że wszyscy lepiej się dogadują ale to pewnie dlatego że są ''ze sobą'' dłużej a ja od niedawna a jutro mam gości i muszę jeszcze z rana wstać i ogarnąć

Bedzie post pod postem ale mysle ze makuc dzisiaj nie jest zla i wybaczy:-);-)

Alis wszystkiego najlepszego duzo zdrowka milosci wymarzonej pracy usmiechu na twarzy i samych dobrych ludzi na twojej drodze!!!!

Alicja naj naj naj

Nie miałam kiedy was nadrobić więc wybaczcie.
My już po spacerku po świeże bułeczki, pomidroki z bazaru i po kartony. Teraz niunia wciana bułe z małem i pomidorem a do tego ma własnej robty dziadka kiełbase ;-).

ALICJA
images

i zmykam, bo próbuję ciuchy na alledrogo wystawić :-p stwierdziłam, że mam tyle sukienek weselno-imprezowych, że czas coś z tym zrobić (no bo ja ostatni raz w czymś innym niż spodnie na weselu kolegi rok temu byłam :-D). a wieczorem wybywam na balety (tym razem już się nie wymigam ;-)), więc jakbym się już nie pojawiła to MIŁEGO DNIA Wam życzę i do jutra Robaczki :cool:

Alicja, spełnienia marzeń i wieeele radości!
A u nas, odpukać, dziś lepiej. Hania nie ma gorączki, za to ma mnóstwo energii. Dopiero przed chwilą się poddała i usnęła. Jeść też coś dziś zjadła, bo wczoraj nie miała w ogóle apetytu... Mam nadzieję, że załapała jakiegoś wirusa i już nas to dziadostwo opuszcza... Trzymajta kciuki i to mocno!
Wioli, a czym Cię rodzinka małżonka tak wpiekliła?
Makuc, dobrej zabawy!

reklama
ALICJA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ:-):-):-)

Kamil już śpi
:cool: dziś rano wymiotował jak kaszlał:eek: ale dałam mu Lipomal zrobiłam inhalacje z soli fizjologicznej i jak na razie spokój mam.Po tym już nie wymiotował.Spał ok. godzinki popołudniu i tak szybko teraz zasnął pobawił się chwilkę na podwórku wykąpaliśmy się i leżymy sobie w łóżku patrzę a on śpi:szok::confused2:
Mam nadzieję że nie będzie niespodzianek i mi będzie spał
:zawstydzona/y:

Do góry