reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej,no właśnie co tam Kaniu u Ciebie?
Panowie zaczęli mi właśnie piłowanie,walenie i wiercenie w naszym pionie,bo wymieniają rury.Wreszcie,bo to już trzeci termin.A ja jutro idę do tej mojej pracy i tak się zastanawiam czy będę wiedziała o co chodzi po dwóch latach nieobecności,bo sporo sie zmieniło,a siadam od razu jutro rano na obsługę klienta:baffled:

edit

Kaniu doczytałam,buźki dla Ciebie:-**
No właśnie o tej ćmie zapomniałam,a czytałam heh:rofl2:E-lona u nas raczej kapciem by oberwała od męża,ehh ratunku i pomocy raczej niet;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się z pracy po długim weekendzie ... niestety humor u mnie marny, mimo że weekend był udany ehhh coś ostatnio nie potrafie sie z niczego cieszyć :(

Roxi co tam smutasku się dzieje?Tak ogólnie cię wzięło na smutki,czy cos się wydarzyło?Tulam:-*

Agusinka fajnie spędziliście czas.

Makuc wierzę,że jednak znajdziesz czas na bb,chociaż minutkę;-)Zresztą ktoś musi nas pilnować nie?:-D

Czarodziejka dasz radę :-) będzie dobrze a na długo idziesz na to zastępstwo?
Roxannka co się stało??? Czemu takie smutasy?
Makuc własnie musisz porządku pilnować, nie możesz sobie ot tak znikać :-)A
Agusinka Twoja córcia już zdrowa?
Baśka a jak Kamil?
Wioli i Ida znów znikły ehhh
A kto tam jeszcze nam chorował???
Zdrówka życzę dla chorych dzieciaczków !!!
Mąż ma dziś wolne więc poszedł z Oliwią na szczepienie (zaległe), mam nadzieję że wszystko bedzie dobrze.

ja bez weny dzis tylko melduje ze zyje ale cienko wymiotowalam nad ranem o 4 pobudka i do pracy masakra.... do 10 posiedzialam i zamknelam. maly w nocy nie zwracal dopiero nad ranem dwa razy poki co teraz spokoj ale lezy tylko biedulek slaby. tego ors z hippa nie chce nie dziwne... wstretne jest. je tylko suchatki i biszkopty. placze za jedzeniem malutki moj:-( ale dzis musi wytrzymac. ns popoludnie dam mu kleik ryzowy. albo poradzcir co lekkostrawnego mohe mu jeszcze dac??? pije gorzka herbatke rumian i miete. tak mi go szkoda:-( najgorsze ze trmp mial w nocy czopa dalam. nie wiem czy sie nie powtarzam ale zakrecona i slaba jestm.... pecha mam. ostatnio mialam z poltors miesiaca wstecz jelitowe i teraz xnow.... maly poplakuje bo rozdrazniony

Kania a to jakie jeszcze szczepienie macie?
strip zdrówka dla Was i wytrwałości.:-(A może jeszcze spróbuj dać gotowana marchewkę,kisiel...koleżanka dawała też rosół z ryżem,ale taki bez żadnych przypraw,rosołków w kostce,weget itp.,taki bardzo delikatny,a ryż lekko rozgotowany.Do picia na żołądek można dać trochę dokładnie odgazowanej coli,nie wiem w jakiej ilości - ale ja jak mój miał problem z żołądkiem to dałam 50 ml.(za radą koleżanki mamy,nie lekarza) i bylo dobrze.

Witam i lece po kolei:)
strip-oj wspolczuje kochana, zdrowka dla malego i mamy. I sily dla Ciebie.
Kania- no co ty..co sie dzieje?
makuc- to witaj w gronie zapracowanych mam
e-lona -cma?obrzydliwosc! nie znosze ciem. Kiedys taki cmi kokon przytargalam z wakacji w plecaku, prawie zawalu dostalam jak odkrylam go przy rozpakowywaniu.
czarodziejka- no to powodzenia jutro! dasz rade!
Roxi- slonko przesylam:)

u nas wczoraj milutko, bylam z Maura na targach Mother&Baby. Jakos lepsze w tym roku byly. A po poludniu dziadkowie zabrali ja do siebie.Do piatku. A ja juz tesknie..

Czarodziejkam wiem, że to nie ten wątek ale tu już odpowiem skoro pytasz - błoniec, krztusiec itd (ostatnia dawka) dziś była.
Strip zdrówka dla Was, pewnie od Wojtusia to samo złapałaś... współczuję.
Moriam ale fajnie, że macie takie targi u siebie, też nie cierpię ciem... a moja na ćmę mówi "mać" ;-)
Wiecie co u Dobranocki, Renaty, Sarisy?

Ostatnia edycja:
Witam.My wstaliśmy po 7 zjedliśmy śniadanko zaliczyliśmy krótki spacerek.Mały zasnął ok.12 ja sobie posprzątałam pokój i myślę co na obiad robić:dry: Może frytki z kefirkiem?:-p:sorry2:
KANIU Kamil już ok jak rano w sobotę raz wymiotował to do tej pory nic:blink: kaszle też jakby mniej i katarku już nie ma :tak: podaję mu Lipomal ale nie wiem ile to można podawać?? Mam nadzieję że minie mu to bez pomocy lekarza:baffled:
strip zdrówka dla małego:**
roksi a czemu smutnaś?:dry:
moriam oj jak ja Ci zazdroszczę ;-)żeby to mój tak chciał być u dziadków parę dni sam to bym była wniebowzięta ale cóż mój to mami synek hehe:happy::sorry2:

U Nas taki upał od trzech dni a ja musiałam zwinąć małemu basenik bo nie dość że przeziębiony to za długo było zimno i myślę że już nie będę rozkładała go w tym roku :crazy: Ale pojechałabym gdzieś się pokąpać nad wodę ale nie mam jak :no:

reklama
nieee no nie, żebym Was miała przez miesiąc zaniedbać :-D w końcu jestem maniaczka BB ;-)
KANIU mam nadzieję, że niebawem wszystko wróci do normy i z powrotem dużo Cię na forum będzie! U nas zaczyna się intensywna kampania reklamowa co by Klientów do nauczania zdobyć, więc i ja mam sporo roboty z tym wszystkim, a znowu każą wolniejsza chwilę chcę Alicji poświęcać. No i trzymam kciuki żeby oliwka dzielnie szczepienie zniosła.
CZARODZIEJKA jednak do starej pracy póki co wracasz? Na cały etat? Kurcze wszystkie mamy nam powoli do pracowania się ulatniają. A co z Krzysiem w tym czasie? Bo albo nie pisałaś, albo ja nie doczytałam :zawstydzona/y:
ROXI co się dzieje???
STRIP masakra :baffled: współczuję i ZDRÓWKA życzę!
MORIAM Maura daje się tak spokojnie u dziadków zostawiać? Alicja by po 30min. awanturę jak ja pierdziu urządziła na 100% :szok:

właśnie położyłam Alicję na drzemkę i co? I zaczęli sąsiedzi remont uskuteczniać :wściekła/y::no::angry::crazy:

Do góry