reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

Ikaa, a te 'kurwetki' to tak celowo czy Ci tak się wystukało? :-) Się uśmiałam.
Kania, ja to bym wielu rzeczy była gotowa spróbować - myślę, że szarańczę czy węża też bym zjadła, ale nigdy móżdżków, jąder, oczu, psów czy kotów.
ja też sie usmiałam:-Di dobrze że dodałaś to co jest boldem:rofl2:A Mój M twierdzi że móżdżek kraba jest pycha:eek:

nat, 1) myślę że beti wie oco chodzi ale nie będę się w jej imieniu wypowiadać
2) grupowo cie atakujemy? a jak ty zbierasz sobie armię pisząc priwy to jest ok? nie wspomnę tu o haśle "wybielanie"
3) czego oczekujemy? już pisałam

mąż mnie co chwila hamuje, żebym za ostro nie pojechała, ale teraz mu sie nie udało:-p

reklama
Ida nie wiem o jakiej armii piszesz
natomiast o to czego oczekujecie to napisz do mnie wprost, dosłownie, konkretnie jak przystało mówić do głupiej blondynki
Happybeti wiem, że nie Ty jedna, faktycznie w takim czasie wyjątkowo nie powinnam tego pisać i za to przepraszam.

Happybeti, kurcze ja chyba siade sobie wieczorem jak pójdziecie spać i wszystko przeczytam bo ostatnio czytałam was w pracy i niezbyt dokładnie i w sumie już nic nie rozumiem. A wydawało mi się, że rozumiem.

Nat nie rób z siebie ofiary ok???
Nie potrafisz się przyznać do błędu, oceniasz ludzi z góry, kto dał Ci takie prawo???
Ciebie oceniać nie można, bo to takie krzywdzące i boli, ale Ty jak oceniasz innych to ich nie boli???
Nie podobają Ci się zdjęcia i komentarze, trzeba było nie oglądać i nie czytać a nie od rana wkur:*** głupimi tekstami, jak tu słodko było itp. itd.... Inni nie widzieli i jakoś im słodkości nie przeszkadzały, tylko Tobie wiecznie coś przeszkadza, albo ludzie, albo tematy, albo że ktoś ma inne zdanie od Ciebie. Wtedy to już w ogóle jest skreślony na całej linii. Poza tym piszesz że cenisz sobie otwartość i szczerość, tak ale jak ktoś Ci szczerze napisze to się oburzasz i czujesz się urażona i wielkie pretensje do Tej osoby i całego świata.

Ostatnia edycja:
kania, ty sie kocha nie obraza tylko mi wspolczuj bo ja pierwszy rax na telefonie pisze na bb :/ i jeste m mega opozniona z czytaniem i odpisywaniem :( dopiero twojego posta przeczytałam i jestem na stronie 5714 ... tel to nie to co komp :/ a tobie drineczka sle i juz sie nie gniewaj :* Oliwi moze zeby ida bo Patrykowi tez z nosa cieknie :(

rysia, emis, :***

Ida a ja jadam móżdzek ale czy świni czy krowy to nie wiem musze się taty zapytać. Jak dla mnie mniam smakuje jak jajecznica tylko ma szary kolor, weża i szarńcza na patyku jadłam w chinach. Pierwsze smakuje jak płucka zdrum się nie wypowiem bo jadłam z czystej ciekawości tylko rozum powodował odruchy wymiotne. Ciekawość zwycięzyła i zjadłam ten przysmak dzieci chińskich. :szok:. Co do miesa kota czy psa nie wiem i mam nadzieje że nie ale posiłki jadłam zbiorowo przy okrągłym kręconym stole.:eek:

a teraz na rozładowanie sytuacji polukrujta mi trochę jaką mam ładną rękawiczkę z przewietrznikiem na kciuka i jaką pięknie pucowatą buzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry