reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
kania- bardzo mozliwe...a w okolicy panuje?Słyszłas o jakichs zachorowaniach?
makuc​- ja tez nie moge się jakos zabrac konkretnie za to sprzątanie,bo jakby się dziś wszyscy uwzięli i co chwila dzwonek do drzwi.,..na razie pranie pozbierałam:////sukces,co??:/

kania- bardzo mozliwe...a w okolicy panuje?Słyszłas o jakichs zachorowaniach?
Panuje właśnie, niedawno syn mojego brata przechodził, ale jak był w żłobku to jej nie było, ale może inne dzieci zaraził a Ona się od innych dzieci. A ile się "wykluwa" ospa???
Doris a u Doda jakie były pierwsze objawy???
Napisałam o tych biegunkach ale nie wiem czy mają coś z tym wspólnego.

Witajcie!
Ja wczoraj też żadnych sukien nie widziałam:-:)-:)-:)-(. Idą ślubną juz dawno się zachwycałam,ale chciałabym wyrazić swoje "achy i ochy" nad Kanią, Ragną i może jeszcze kimś:tak:
makuc
pięknaś ty oj pięknaś;-)
kahaaa fajnie,żeś jest;-). A do pracy tak wcześnie się nie przychodzi;-).
happy do mnie tyż nie było nic personalnie,ale ja mało jestem na BB,więc wybaczam:tak:
Kania zdróweczka dla Oliwii i dla ciebie też
mamaagusi dla ciebie tez zdrówka życzę
natolinko cieszę się,że jesteś:*
mała_mi super,że się przygotowujecie wspólnie do ślubu. Będę myślami z wami 18.08:tak:

Witam Agusinkę :-) oraz nasze nowe moderatorki

JA też powinnam posprzatać,więc happy,makuc wiem,co czujecie;-).
Franek wstał dzisiaj o 6(przez mego męża:wściekła/y::no:) i teraz już śpi. Po południu jedziemy do mamy,bo 2 tygodnie się z nią nie widzieliśmy.

Chyba udało mi się wyedytować listę rozpakowanych październikówek. Mam nadzieję, że niczego nie pomyliłam.
Razem zapisanych jest tam 108 dzieciaczków ;-) czyli sporo dziewczyn się przewinęło, ale niektórych nicków to przyznaję, że nawet nie kojarzę :szok:

nat a gdzie szczera odpowiedz do mnie? od wczoraj czekam :)))))))))))
emilab - no sie nie powinno przychodzic, ale coz wczesniej wyjde dzis.

Hej
Ja tylko na chwilę nie mam dziś głowy :-( i póki co nie mam czasu tu być.
Życie jest tak strasznie niesprawiedliwe :-( ehhh

Kania słoneczko zdrówka dla Oliwki i napisz mi na gg co z nią ok? Bo mnie dziś tu dziś nie będzie.

postaram się wieczorem do reszty odnieść.

reklama
Emilia- bo dziewczyny w tempie natychmiastowym usunęły oprócz makuc
Nat- o ty moderator jesteś :-)
Kania- to nie ciekawie u was jest, też czekam co wam lekarz powie i zdrówka dla małej
makuc- u mnie też kuchnia zasyfiona i łazienka, kabina czeka, zmora moja.
Doris- a ja w fabryce łososia robiłam, nie lubię surowego tylko muszę mieć upieczonego. No ale każdy lubi to co lubi, ja się napatrzyłam też na krewetki i do tej pory nie jadam.
Mamaagusi- to ci Aga ładnie pospała, a może ty masz tylko osłabienie przedwiośnie idzie.
wioli- odnośnie tego co piszesz o słodzeniu to ja może słodzę, ale mi to jakoś zwisa co kto o mnie pomyśli, ja jakoś nie umiem tak na bb inaczej pisać, w życiu to może bym kogoś skrytykowała ale to bym musiała sobie z taką osobą troszkę pogadać, żeby mieć się do czego przyczepić. A ty pisz co u ciebie jak znajdziesz czas.
Sarisa- ja widziałam i u nas też psia rodzina jest hitem, sama ją sobie podśpiewuję, a Zuzu faktycznie ładnie mówi, wyraźnie. I widać że próbuje naśladować ruchy psie w piosence, szybko zaczęła łapać u nas Olka dopiero jak z 2 lata skończyła to zaczęła naśladować układy.
Doczytałam a ty co masz dzisiaj taki smutny nastrój?
Kahaa- a ty w pracy dzisiaj?

A ja po spacerze, błoto wszędzie straszne, zjadłam pączka tak mnie wzięło, faktycznie zaraz mnie @ dopadnie, bo mam zachciewajki jak ciężarna :eek:

Do góry