reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
kania- bardzo mozliwe...a w okolicy panuje?Słyszłas o jakichs zachorowaniach?
makuc​- ja tez nie moge się jakos zabrac konkretnie za to sprzątanie,bo jakby się dziś wszyscy uwzięli i co chwila dzwonek do drzwi.,..na razie pranie pozbierałam:////sukces,co??:/

kania- bardzo mozliwe...a w okolicy panuje?Słyszłas o jakichs zachorowaniach?
Panuje właśnie, niedawno syn mojego brata przechodził, ale jak był w żłobku to jej nie było, ale może inne dzieci zaraził a Ona się od innych dzieci. A ile się "wykluwa" ospa???
Doris a u Doda jakie były pierwsze objawy???
Napisałam o tych biegunkach ale nie wiem czy mają coś z tym wspólnego.

Witajcie!
Ja wczoraj też żadnych sukien nie widziałam:-:)-:)-:)-(. Idą ślubną juz dawno się zachwycałam,ale chciałabym wyrazić swoje "achy i ochy" nad Kanią, Ragną i może jeszcze kimś:tak:
makuc
pięknaś ty oj pięknaś;-)
kahaaa fajnie,żeś jest;-). A do pracy tak wcześnie się nie przychodzi;-).
happy do mnie tyż nie było nic personalnie,ale ja mało jestem na BB,więc wybaczam:tak:
Kania zdróweczka dla Oliwii i dla ciebie też
mamaagusi dla ciebie tez zdrówka życzę
natolinko cieszę się,że jesteś:*
mała_mi super,że się przygotowujecie wspólnie do ślubu. Będę myślami z wami 18.08:tak:

Witam Agusinkę :-) oraz nasze nowe moderatorki

JA też powinnam posprzatać,więc happy,makuc wiem,co czujecie;-).
Franek wstał dzisiaj o 6(przez mego męża:wściekła/y::no:) i teraz już śpi. Po południu jedziemy do mamy,bo 2 tygodnie się z nią nie widzieliśmy.

Chyba udało mi się wyedytować listę rozpakowanych październikówek. Mam nadzieję, że niczego nie pomyliłam.
Razem zapisanych jest tam 108 dzieciaczków ;-) czyli sporo dziewczyn się przewinęło, ale niektórych nicków to przyznaję, że nawet nie kojarzę :szok:

nat a gdzie szczera odpowiedz do mnie? od wczoraj czekam :)))))))))))
emilab - no sie nie powinno przychodzic, ale coz wczesniej wyjde dzis.

Hej
Ja tylko na chwilę nie mam dziś głowy :-( i póki co nie mam czasu tu być.
Życie jest tak strasznie niesprawiedliwe :-( ehhh

Kania słoneczko zdrówka dla Oliwki i napisz mi na gg co z nią ok? Bo mnie dziś tu dziś nie będzie.

postaram się wieczorem do reszty odnieść.

reklama
Emilia- bo dziewczyny w tempie natychmiastowym usunęły oprócz makuc
Nat- o ty moderator jesteś :-)
Kania- to nie ciekawie u was jest, też czekam co wam lekarz powie i zdrówka dla małej
makuc- u mnie też kuchnia zasyfiona i łazienka, kabina czeka, zmora moja.
Doris- a ja w fabryce łososia robiłam, nie lubię surowego tylko muszę mieć upieczonego. No ale każdy lubi to co lubi, ja się napatrzyłam też na krewetki i do tej pory nie jadam.
Mamaagusi- to ci Aga ładnie pospała, a może ty masz tylko osłabienie przedwiośnie idzie.
wioli- odnośnie tego co piszesz o słodzeniu to ja może słodzę, ale mi to jakoś zwisa co kto o mnie pomyśli, ja jakoś nie umiem tak na bb inaczej pisać, w życiu to może bym kogoś skrytykowała ale to bym musiała sobie z taką osobą troszkę pogadać, żeby mieć się do czego przyczepić. A ty pisz co u ciebie jak znajdziesz czas.
Sarisa- ja widziałam i u nas też psia rodzina jest hitem, sama ją sobie podśpiewuję, a Zuzu faktycznie ładnie mówi, wyraźnie. I widać że próbuje naśladować ruchy psie w piosence, szybko zaczęła łapać u nas Olka dopiero jak z 2 lata skończyła to zaczęła naśladować układy.
Doczytałam a ty co masz dzisiaj taki smutny nastrój?
Kahaa- a ty w pracy dzisiaj?

A ja po spacerze, błoto wszędzie straszne, zjadłam pączka tak mnie wzięło, faktycznie zaraz mnie @ dopadnie, bo mam zachciewajki jak ciężarna :eek:

Do góry