reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
AGUSINKA witaj i napisz coś więcej o sobie :-)

[edit]

jakby coś to szaleję z imidżem, więc zmianami avków się proszę nie przerażać.

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór
Chyba już można?

się rozpisze jutro, w pracy.
Widzę, że mamy dwie nowe modki, które dziarsko się do pracy wzięły.
Buziaki dla was
Dobranoc, i do jutra bo już tu chyba pustki.

Edit
Makuc, nie lubię zmian avkow, bo mi się potem myli kto jest kim, ale ten gazetowo kibelkowy fajny jest.

Ostatnia edycja:
KAHAAA mozna, można - zobacz jakie szaleństwa się tu wyprawiają. Buziak dla Cię i czekam jutro na więcej niż 2 zdania :-)
IKAA dobranoc.

Tak wiec pisze coś o sobie więcej... co napisać rodziłam 31 października wiec się załapałam na normalna datę...lepsza niż dzień później :) no i 13 stycznia 2006 co by nie było to był piątek :)

Agusinka witaj!!!
a ja jestem a jakby mnie nie było...więc mówię Wam tylko DOBRANOC i uciekam dalej w książki:rofl2:

Agusinka witaj!
makuc ty znów szalejesz z avatarkami mam nadzieję, do jutra się na któregoś na stałe zdecydujesz bo i tak już dla mnie zmiana, że masz moderatora wpisanego jest myląca:-p

ależ tu się słodko zrobiło...
ale będę trzymała język za zębami lepiej.
Agusinka witaj :-) napisz skąd jesteś, co robisz itp :-)

reklama
Do góry