emiliab
Fanka BB :)
dagisu ja też miałam robiony po raz drugi odczyn coombsa, ale u mnie i u męża istnieje niezgodność RH, czyli tzw.konflikt serologiczny. Może wy też macie niezgodność grupy krwi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam to badanie powtarzane co max 30 dni, razem z toxoplazmoza. Jak to juz napisala mala_mi niezgodnosc Rh moze nastapic w kazdym momencie dlatego tutaj tak czesto je powtzrzaja, z pierwsza cora mialam to samo. Fakt ona ma grupe krwi Rh(+) ale podali mi przeciwciala, wiec jest wszystko ok.Dziewczyny mam pytanko.. lekarz zlecił mi badania, w tym m.in odczyn coombsa. I tak sobie dzisiaj siedzę i przeglądam ta moją kartę ciąży i wszystkie wyniki i widzę, że już miałam robione te badania w marcu. czy Wy tez macie robić je ponownie? Jak myślicie w jakim celu kazał zrobić znowu to badanie?