reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe Mamy 2010

bira cieszę, się, że jesteś zadowolona. Always look on the bright side of life...:-D

Madziula82 bierz syrop! Bo jak ci przejdzie na oskrzela to wtedy zostanie już wyłącznie antybiotyk...

reklama
Madziula, bierz ten syrop, bo dziecku nie zaszkodzisz, a jak się choroba rozbuja może być gorzej. Pij herbatkę z lipy i sok malinowy. I oszczędzaj się.

dziewczyny ja mam termin na ok 12 pazdziernika. ostatnia @ mialam 3 stycznia.
caly czas boli mnie jednak podbrzusze. wczoraj mialam dwie brazowe plamki na wkladce a dzis rano jedna....
ktoras z was ma moze podobne objawy?
na kiedy macie termin u gina na usg? ja ide w sobote

Witam popołudniowo :-)
Tusia ja bym sprawdziła mam przewrażliwienie z pierwszej ciąży ;-) Może poczekaj do jutra. Oby się nie powtarzało.
Madziula dziś mnie już mniej pobolewa i kłuje :-)
Witam dziewczyny z małopolski :-)
W ogóle muszę was porządnie doczytać bo nie wiem gdzie, kto i dlaczego :-D
Jutro mam wizytę, zaczęłam dopiero 5 tydzień więc nie wiem czy ma sens, ale wolę dmuchać na zimne ;-)
Dziewczyny jak u was z seksem? Bo ja chciała bym ale się boję :zawstydzona/y:W 1 ciąży miałam zakaz przez 3 miesiące :eek:
Mam taka propozycję - jeśli mogę: pisałam tu kiedyś na wątku regionalnym i miałyśmy ukrytą galerię i wątek do wymiany nr tel i bardziej osobistych spraw :-) Co wy na to?

dziewczyny ja mam termin na ok 12 pazdziernika. ostatnia @ mialam 3 stycznia.
caly czas boli mnie jednak podbrzusze. wczoraj mialam dwie brazowe plamki na wkladce a dzis rano jedna....
ktoras z was ma moze podobne objawy?
na kiedy macie termin u gina na usg? ja ide w sobote

mnie też boli podbrzusze. ale plamień dotychczas nie mialam. coś mi się obiło o uszy że jak brązowe to nie szkodzi, jak czerwone to gorzej. ale jak będziesz u lekarza to się spytaj...

Witam popołudniowo :-)

Mam taka propozycję - jeśli mogę: pisałam tu kiedyś na wątku regionalnym i miałyśmy ukrytą galerię i wątek do wymiany nr tel i bardziej osobistych spraw :-) Co wy na to?

teraz nie tworzy się już wątków zamkniętych, gdyż można tworzyć zamknięte grupy społecznościowe :-D

możemy sobie założyć taką grupę, jak będziecie chciały

ja kończę Akademię Muzyczną - edukację muzyczną i dyrygenturę

Kasiadove, ja dzisiaj dostałam wykład i położna powiedziała, że sex w ciąży nie jest przeszkadza. Także my sobie odmawiać nie będziemy;-)

reklama
Cytat:
O serwusik! Się doczekałam krakowianki! Gratuluję brzuszka i od razu zasypuję pytaniami - gdzie rodziłaś/chcesz rodzić? MAsz swojego lekarza zaufanego?
Ja jeszcze nei z Krk ale myślę, że do pół roku mieszkanie urządzimy (czekamy na klucze). Bubę rodziłam w Suchej ale teraz myślę o Krakowie i czytam i czytam co tam mamuśki piszą (i każdy szpital ma mieszane recenzje :-(). Więc mam nadzieję, że swoimi opiniami znacznie rozjaśnisz mi sytuację ;-)

Hejka,
Ja rodziłam w Narutowiczu bo tam też pracuje moja Gin Maria z Mediciny na Barskiej. (nie wiem czy można podawać nazwiska:-)) Poza tym poleciła mi ten szpital koleżanka, która Wie z dobrych źródeł ze personel jest fachowy. Jest tylko jedna rzecz - nie ma znieczulenia na życzenie. Ja myślałam że jestem twarda wiec dam radę - owszem dałam radę ale ból był .... :baffled: (ale raczej tam wrócę) Co kobieta to opinia - trudno żeby wszystkie były OK. To tak jakbyś Ty nigdy w pracy nie była zła, smutna albo coś Ci poszło nie tak i nie odbiło się to na otoczeniu - Niemożliwe :-D Masz jeszcze sporo czasu na podjęcie decyzji - a ja pomoge jak tylko potrafię.Gratuluję dzidzi i mieszkanka w Kraku - urządzać Swoje Swietna sprawa:-)

Do góry