reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe Mamy 2010

ja tez wszedzie czytam ze powinnam wypic przynajmniej 4 l a tu kazał pic mniej. Rozumiem ze zrbił to to po badaniach a on mnie nie widział miesiac wiec nie wiem jak wpadł na to picie mniej. Dzis i jutro postaram sie wypic przynajmniej po te 4 litry i zobacze czy ruszy jak nie to sie zastosuje do lekarza.
Kurcze spac nie moge i tostów mi sie juz o 7 zachciało.

reklama
Dzień dobry Wszystkim:)

No kurcze ja już wspominałam - mi lekarz na puchnięcie powiedział że bezpiecznie mogę Cyclo3fort łykać!!! Rano i wieczorem! Nawet jeszcze po szpitalu raz pytałam, żeby czasem nie kolidowało z tymi lekami co biorę. No i powiedział tak bez problemu, a teraz już sama nie wiem. Na dodatek jak Lolisza tak pisze:)

Ja też już spać nie mogę. Z tym moim wysokim cukrem postanowiłam poczekać do środy do wizyty! Bo jak mierzyłam sobie w ten sam dzień po posiłku to miałam 104!
Ech przeziębiona coś jestem, kicham jak szalona...

Miłego weekendu:)

Dagisu nie sugeruj się tym że ja moczopednych leków nie mogę bo ja łykałam przed ciążą typowe diuretyki dla osób z niewydolnością krążenia, bardzo silne, na recepte i nawet w nich na ulotkach jest napisane że pod żadnym pozorem w ciąży (Furosemid, Spironol). Cyclo3fort działa na innej zasadzie, to nie jest diuretyk czyli typowy lek moczopędny on zmniejsza przepuszczalność naczyń i w ten sposób redukuje obrzeki, a moje zatrzyamnie wody to typowe obrzeki pochodzenia sercowego więc ja z Cyclo3fort nawet nie ma co próbować.

Co do witam in to od 3 miesiąca biorę cały czas po jednej tabletce Feminatal N i 2 tabletki dziennie(rano i wieczorkiem jedna)Cyclo3Fort ale te tabletki z tego względu że do szczupłych nie należę i żeby zmniejszyć ryzyko żylaków...

Wszyscy pewnie na wyjazdach :) Ja właśnie wróciłam ze wsi od ciotki :) Cały dzień na powietrzu i jestem nawet zmęczona :) Jutro na działeczkę więc też wsiowo :) Fajno, lepiej niż w domu, bo w domu jest mega gorąco.

Ja też niedawno wróciłam z działki. Mamy tam MEGA basen,więc pluskanie było prawie cały czas. Jakub był przeszczęśliwy:-). Zresztą nie tylko on. Nawet moja mama, która stroni od wody, weszła i szalała z wnukiem.

Wszyscy pewnie na wyjazdach :) Ja właśnie wróciłam ze wsi od ciotki :) Cały dzień na powietrzu i jestem nawet zmęczona :) Jutro na działeczkę więc też wsiowo :) Fajno, lepiej niż w domu, bo w domu jest mega gorąco.

a ja siedze w domu i robie wszystko aby moje stopy powrociły do formy. Przeszłam sie tylko do sklepu po wode i witaminy. Niestety stopy jak bomby i az wstyd pojsc w czyms krótkim

Witam,

ja swojej dzialeczki niestety nie mam, ale pojechalam do znajomego i bylo super, dziec sie wypluskal, ja sie wylezalam, nawet opalilam troszke, wiec nie wygladam jak chodzace bladziszcze, a jutro juz w domku

reklama
a ja mam cały przyszły tydzien latania po urzedach ze chce mi sie odpoczac i nie wychodzic z domu. Za to pranie mam przed soba i tez mi sie nie chce ale musze to zrobic.

Do góry