reklama
W poprzeenije ciazy nawet raz nie kichnełam.. najchhetniej poszłabym spac bo głowa mi peka :-( Juz wiem co powie Tomek jak z pracy przyjdzie.. On juz wczoraj mi mowil,ze bede chora a ja ,ze nie no co ty ,nawet sie wkurzyłam jak mi wytknal,ze dekolt załozyłam na dwor i wykład o piciu z lodowki tez miałam
Kania78
...
Czyby to były słowa "a nie mówiłem" ?W poprzeenije ciazy nawet raz nie kichnełam.. najchhetniej poszłabym spac bo głowa mi peka :-( Juz wiem co powie Tomek jak z pracy przyjdzie.. On juz wczoraj mi mowil,ze bede chora a ja ,ze nie no co ty ,nawet sie wkurzyłam jak mi wytknal,ze dekolt załozyłam na dwor i wykład o piciu z lodowki tez miałam
Maga76
Fanka BB :)
Natolin dziękuję za wsparcie Buziaczki ogromne cmok,cmok
Nici kciuki zaciśnięte, oby szybko poszło
Wczoraj wróciłam z Zuzią ze szpitala . Niestety załapała rotawirusa. W noc sylwestrową o pierwszej nas przyjęli i od razu dali ją pod kroplówkę. Zuzia na szczęście ma słuszną wagę 12,5kg i silny organizm, więc szybko się pozbierała. Pobyt w szpitalu, to dla mnie okropna trauma. W pierwszy dzień nie mogłam powstrzymać się od płaczu
Wraca wszystko powoli do normy i mam nadzieję was nadrobić
Nici kciuki zaciśnięte, oby szybko poszło
Wczoraj wróciłam z Zuzią ze szpitala . Niestety załapała rotawirusa. W noc sylwestrową o pierwszej nas przyjęli i od razu dali ją pod kroplówkę. Zuzia na szczęście ma słuszną wagę 12,5kg i silny organizm, więc szybko się pozbierała. Pobyt w szpitalu, to dla mnie okropna trauma. W pierwszy dzień nie mogłam powstrzymać się od płaczu
Wraca wszystko powoli do normy i mam nadzieję was nadrobić
Czyby to były słowa "a nie mówiłem" ?
Cos w tym stylualbo tylko popatrzy z politowaniem /wyzszoscia hahhaha
Maga wierze,ze pobyt w szppitalu z dzieckiem to musi byc straszne przezycie ale dobrze,ze juz wszystko wraca do normy
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
1) to ja się razem z Kanią i Rysią wpraszamRysia śmiało możesz wpadac mam trochę miejsca w domu wiec się pomiescimy
Sheeney fajnie ze nie krzyczycie na siebie u mnie raczej by to nieprzeszlo bo ja muszę wylądować swoją złość inaczej by mnie pokrecilo chyba
2)to już wiem czemu taka pokręcona jestemjakieś korki z darcia japy by mi się przydały
u mnie skoczek już zdążył sie zakurzyćjak już się młoda do niego dorwie to skacze sobie chwilę, ale żeby jakaś miłość wielka toWłaśnie miałam Oliwii tego skoczka zamówić jeszcze przed świętami ale może dziś to zrobię, skleroza nie boli.
geriavit pharmaton polecamwiesz, te tabsy z reklamy z takimi fajnymi paniami z trwałą ondulacją na siwych włoskachBrała któraś z was jakieś proszki na skleroze?muszę coś chyba zacząć brać bo pamięć mi szwankuje
roxi, don't worry, ja wymieniałam w lipcu i co? mam nokię 6700, żadna tam dotykowa, fajny model bez mega bajerów - taki w sam raza że aktualnie jest w serwisie to się wytnie...A niestety niedługo czeka mnie wymiana tel bo mój szwankuje i gubi zasięg, no i zastanawiam się na co bede musiała się zdecydować, bo z tego co widziałam to teraz głównie takie dotykowe
tylko w miarę dyplomatycznie "akcję uświadamiania" przeprowadźcie żeby nie wyszło że się BRONICIE albo nie wiem jak ATAKUJECIE!!! No chyba że ta część rodzinki w miarę normalna i nie trzeba będzie stawać na głowie żeby dotarło do nich co się u was tak naprawdę dziejeale kciuki 3mam!!!Pod koniec stycznia jak G. będzie miał urlop to pojedziemy do rodziny teściowej i teścia i damy im zaproszenia, oczywiście wszystko bez wiedzy teściów. Czuję że ona nam obrabia tyłki za plecami tak więc pora żebyśmy i my przedstawili innym swój punkt widzenia.
i nie pamiętam co jeszcze miałam pisać... wyszłam z wprawy chyba...
Misialinka u babci, pierwszy raz od prawie miesiąca i jakoś mi tak dziwnie... maruda jakaś się taka zrobiła (coś jak Pawełek 1smile;-)) i nie wiem czy na zębole to zwalić (bo wciąż 4 mamy) a najwyższa pora na następne... czy faktycznie jakiś pierdyknięty skokjak zacznie się śmiać to aż serce rosnie, ale jak humor traci to lepiej z kraju zwiewać
aa, wiem już, jakoś tak mi się lżej na srcu zrobiło, jak przeczytałam że Maura też z butlą zasypia
nice, kciuki zaciśnięte!!!
reklama
Kania78
...
Ida moja też z butlą zasypia, nie zawsze ale częściej niż ustawa przewiduje.
Lecisz z Nami do Wioli83, super !!!!
Moja dorwała ostatnio skoczka u sąsiada i nie chciała z niego zejść więc mam nadzieję że to zainteresowanie potrwa dłużej niż u Michalinki.
A pro po telefonów to ja wierna marce Nokii i żadnej innej bym nie chciała, też mam zwykły 6300 :-)
Jak Michalinka taka marudka się zrobiła to chwilka oddechu przyda się przed korkami :-)
Może rzeczywiście teraz zęby się u niej wyklują :-)
Dawidowe miłego gotowania i prania :-)
Lecisz z Nami do Wioli83, super !!!!
Moja dorwała ostatnio skoczka u sąsiada i nie chciała z niego zejść więc mam nadzieję że to zainteresowanie potrwa dłużej niż u Michalinki.
A pro po telefonów to ja wierna marce Nokii i żadnej innej bym nie chciała, też mam zwykły 6300 :-)
Jak Michalinka taka marudka się zrobiła to chwilka oddechu przyda się przed korkami :-)
Może rzeczywiście teraz zęby się u niej wyklują :-)
Dawidowe miłego gotowania i prania :-)
Ostatnia edycja: