reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Nat ja mam zamiar też dzisiaj wcześniej iść spać, bo o 7.10 muszę być w pracy. Dziś wstać było okropnie ciężko, bo chyba po północy dopiero zasnęłam.
Sarisa dzisiaj siedem pałek.

reklama
jestem i ja!
Sariska kiedy masz jakies usg? Bo jestem strasznie ciekawe kogo tam chowasz:tak:

Dla mnie telefon od dłuzszego czasu mogłby nie istniec:-p ,co chwile sa nowe,zreszta to tylko gadzety ,tak samo jak i ipady. .I ciagle wyscigi kto ma lepszy,nowszy ,to nie dla mnie.:no:

Ostatnia edycja:
Ikaa zaraz obczaje jaki to
Ragna gratulacje dla hani
Elona 7 ?wow

Bartek jutro wraca do szkoły wiec wraca szara rzeczywistość :-(

E-lona
to dziś leserów sprawdzałaś ;-)
Nat jak pisałam. Zawiozłam co trzeba i mam wszystko w nosie ;-). A u mnie w pracy nie ma zwierzątek, bo pada niestety. 3 karmy na regałach i przykro się na to patrzy, bo jak ja byłam to sklep zycie tętnił.
Sheeney idę 19 , ale pewnie będzie za wcześnie jeszcze, więc pewnie dopiero w lutym się dowiem
Rysiolek jest :-)

edit: Ragna gratki zębolkowe :-) dla Hani.... oj i widzę, że pierwsze 30 się pojawiają w 2012 :-)

reklama
Brała któraś z was jakieś proszki na skleroze?muszę coś chyba zacząć brać bo pamięć mi szwankuje:szok:

Sariska gdzie ty pracujesz?

Do góry