reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

dawidowe wkurzyłam się i to mocno.
wioli a to nie takie trudne tel dotykowy ja mojego mam od kwietnia i się nawet szybko wprawiłam tylko minus taki że bez patrzenia na ekran smsa już nie napiszę tak jak w normalnym a wogóle to ja jeszcze mam na dwie karty ten tel.

Ostatnia edycja:
reklama
Wioli ja to chyba idę spać, bo widzę, że tutaj za bardzo sytuacja się nie rozwija :-(
Alicja miała wrócić i jej nie ma :-(, Happybeti i Mamaagusi nie piszą :-( Makuc pewnie zapracowana... Mala mi milczy. Maga wróciła już ze szpitala, ale pewnie zajęta, Roxannka pewnie zapracowana. Ech...:no:

Nat poczekaj chwile może dziewczyny się rozkręca

Ikaa musiałby być bardzo duży żebym nieprzyciskala ciagle tego co nie potrzeba a jaki masz model?

Ostatnia edycja:
Ale ja jestem naprawdę śpiąca. Przecież wiecie, że ja śpioch ;-)
U mnie tata ma telefon dotykowy i za każdym razem jak mnie prosi o coś jak jedziemy samochodem,żebym zrobiła w telefonie to mnie coś trafia. Absolutnie to nie dla mnie. No i ja właśnie lubię to pisanie smsów bez patrzenia na wyświetlacz

się witam ;-)
Dawidowe zdrówka dla Laury
Wioli ja mam tel dotykowy i nie wyobrażam sobie mieć innego. Teraz jak pojechał do serwisu kilka dni miałam stary tel i dotykałam ekranu żeby po necie poserfować ;-)
Kanius a co tam u Ciebie
E-lona to ile jedyneczek teraz postawiłaś ;-)

A ja tylko na moment. Rano nie wiało, a teraz istna wichura za oknem. Hanusia ma siódmego ząbka:) Coś nie chciała usnąć znów dziś. Tylko by się popisywała, jak jesteśmy z dziadkami. No ale ubaw mamy z niej. Jutro jedziemy do Rybnika, więc będzie w ciągu dnia tylko krótka drzemka podczas podróży. Może dzięki temu wieczorem szybko padnie, choć z drugiej strony, zmiana miejsca, raczej ją pobudzi...
Kroma, ja akurat w tym roku mam tylko częściowy problem z prezentem urodzinowym, tzn. jest jedna rzecz, którą chcę. Wymyśliłam sobie, że chcę jakieś fajnego swatcha, bo nigdy nie miałam, a porządny zegarek się przyda. Choć znając życie, dostanę kasę, bym sobie sama go kupiła:p Muszę jeszcze wymyślić, co bym chciała od męża... A urodziny mam dokładnie za 2 tygodnie, więc czasu coraz mniej:p Też trzydzieste:)
Co do telefonów, to mam tradycyjny, a mój mąż dotykowy. Mi w sumie wszystko jedno. SMSów w ogóle nie lubię pisać:)

reklama
ooo, Sariska jesteś :-) Jak tam dzień minął? I o co chodziło z tą pracą? Ty byłaś tylko zanieść zwolnienie w swojej starej pracy?
Ragna gratulacje ząbkowe!

oho, Pudzianek już się przebudził :eek: :-(

Do góry