kahaaa
Fanka BB :)
hej dziewczeta
nie mam kiedy ostatnio tu zagladac, ale postaram sie poprawic, bo inaczej calkiem zostane tu zapomniana
nie mam kiedy ostatnio tu zagladac, ale postaram sie poprawic, bo inaczej calkiem zostane tu zapomniana
dagisu trzymaj sie cieplo. jestes pod opieka lekarzy, wiesz juz ze masz na siebie uwazac itp, bedzie dobrze. co do luteiny to jak bralam tez ciagle mialam uplawy roznych kolorow teczy i konsystencji, to chyba norma niestety.W szpitalu dostawałam rano i wieczorem po dwie tabletki luteiny dopochwowej. Po aplikacji strasznie mnie piekło. Od wczoraj cholera jasna znowu zauważyłam jakieś zielonkawe upławy:/ już nie mam siły no i jak się tu znowu nie martwić. Chciałabym bardzo odpocząć - przede wszystkim też psychicznie no ale kurde nie da się!!!
pewnie ze mozna, gwarancji nikt nie da, ale szanse sa. moja kolezanka wazyla niecale pol kilo jak sie urodzila i nie tylko przezyla, ale i jest zupelnie zdrowa. dodam, ze rzecz miala miejsce w 1978 roku, wiec szansee juz na starcie byly mniejsze, choc faktem jest ze byla ewenementem na skale krajowa i nawet o niej w gazetach pisali, ale jak sie wtedy udalo to dzs tym bardziej. zreszta o czym my tu mowimy, dzis ciaze mozna sztucznie podtrzymywac, wiec bedzie dobrze. dagisu glowa do gory!ja tez słyszałam,ze można dzieciaczki już ratować od 22tygodnia