reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
kania, kłade się spać ale jeszcze zaglądam czy już coś wiadomo ? ... ciągle nic :-(

rysia,
współczuje świętowania z kurewną :dry: ale widze że ty wiesz jak się ustawić hehe wykorzystywaj ile wlezie, wkońcu to babcia, nie ;-) a jak katarek Miłoszkowi przeszedł ?

Ostatnia edycja:
Dziulka żebyś nie zalowala bo u mnie to dużo nietrzeba;-)A winko mój organizm przyjmuje każde prócz kwachow
Kania mąż wrócił?jak on to znosi?ma jakieś podejrzenia

Rysia to może zrób jakieś specjalne pierogi dla kurewny. Co by długo je pamiętała i jej miotla się trzymała z dala od waszego domu

KANIA zeby sie nie okazalo ze np nawalil sie w autkoarze z jakimis fajfusami i go wywalili po drodze bo niestety takei maja prawo. jak jechalam do PL autokarem to wypieprzyli na parkingu przy autostradzie tatusia z synkiem bo niedosc ze nawaleni to na pierwszym siedzeniu wpieniali keirowce. w kazdym razie numer masz, dzwon do tej babki moze ona pomoze jakos mimo ze ona z lyonu ale ona posredniczy w zalatwianiu biletow, jest przy odprawie autokarow w lyonie prawie zawsze, bardzo kontkaktowa kobitka.

WIOLI oj kusisz kusiz.... wpadaj na sylwka:pppp

a ja sie zmywam spac. âaaaaa kotki dwa !!!! juz mnei nie ma!!!

Roxi katar ciągle jest,do tego włączył mu się jeszcze maruder (większy niż zwykle),ale mam nadzieje że nic z tego więcej się nie roziwnie:tak:a ja jakieś 2 strony wcześniej pisałam do Ciebie-jak tam u Was??!!:tak:
Wioli ja palę...hmmm zależy od dnia (ale tak zazwyczaj ok.5 sztuk dziennie jak jestem w domu:tak:a nie np.na piffku z kumpelą czy w szkole bo wtedy to palę jak smok:dry:)
Dawidowe oj tam oj tam nie będę jej robić żadnych pierogów bo szkoda mi czasu by robić dla niej cokolwiek (nawet pierogi z trutką mnie nie przekonują:confused:)ale pewna jestem że Miłosz zafunduje jej dużo rozrywki:nerd:
Kania dzwoń teraz,bo i tak nie uśniecie:tak:
Dziulka dobranoc:rofl2:

reklama
Do góry