reklama
renata borysek
Fanka BB :)
Kania jak zaczęłam czytac pierwsze co pomyslalam o tych polakach o których pisali dziś na wp wlaśnie też wracali z francji ale ty napisałaś że przekroczyl granice.wiesz zawsze się wyobraża coś najgorszego a później jest zupelnie inaczej.
Kania78
...
Renata a co pisali???? doczytałam, kurczę ale mnie zmroziło. Wiesz co, sama teraz nie wiem co o tym myśleć, bo te smsy, które dziś do męża wysłał były takie bezosobowe, jakby nie przez niego pisane... ale dobra nie schizuję się i nie dorabiam historii bo świra dostanę...
Dawidowe właśnie pojechał na policję, wysłałam go bo ja nie mogę tak bezczynnie siedzieć i nic nie robić, a muszę bo mam dziecko w domu więc On musi działać.
Dawidowe właśnie pojechał na policję, wysłałam go bo ja nie mogę tak bezczynnie siedzieć i nic nie robić, a muszę bo mam dziecko w domu więc On musi działać.
Ostatnia edycja:
renata borysek
Fanka BB :)
No wczoraj dawidowe ale z fr do pl autokarem się jedzie jakieś 20h dlatego pierwsze o tym pomyślałam ale na szczescie to cos inneo,pewnie z jakims kumplem siedzi przy piwku zobaczysz kania
R
rysia85
Gość
widzę że nie ma jeszcze żadnych wieści...no nic czekam dalej aż coś będzie wiadomo Kaniu...
Roxi widzę że znowu jesteś na wątkach teamtycznych a ja tu czekam na info jak Wasze zdrówko??!!Mam nadzieje że ciut lepiej:-)
Roxi widzę że znowu jesteś na wątkach teamtycznych a ja tu czekam na info jak Wasze zdrówko??!!Mam nadzieje że ciut lepiej:-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam wieczornie. w sumie u nas nic nowego. mldoa spala cala nocke. Boziu jak ja kocham jak ona przesypia noc bez budzenia. juz 4 albo 5 noc bez czopka. przy okazji to po drzemce popoludniowej takie kupsztala mi wyjechala ze myslalam ze padne. ogolnei jak nic jej nei dolega to jest przecudowna i przekochana. poza tym dzisiaj u niani tak dyskutowala mocno ze moj jak poszedl po nia to sikal ze smiechu bo Leane mowi slowko jakie zna, cos pokazuje, a swoich wyrazow dzidziusiowych odrzuci tyle ze calkiem fajne "zdania" jej wychodza) dzisiaj u nas cieplutko bylo, wiec po pracy na spacer ja wzielismy, mimo ze ciemno to wrocilismy po 18h bo bylo cudownei cieplo, mldoa w polarze i pod polarem miala polowke z cienkiego polarka, ale czapeczke zalozylam. po powrocie wzielam sie za ostatnie przedswiateczne sprzatanie, umylam kibel, zlew, poscieralam kurze, wyszorowalam podlogi, i ugotowalam warzywa na salatke i jutro bede kroic i piec schab do chleba... takkkk.. o 20h jak wroce z pracy to tak zeby sie dobicpp
KANIA super ze u siostry w porzadku i dalej zaciskam kciuki
DORIS wigilia 3/4 po polsku wiec jak w PL zupa grzybowa, pierogi, uszka, ryba itp, a z francuskiej to tosty z lososiem wedzonym, rolada lodowa, ciasto, duuuuuzo dobrego wina, szmapany)) tesciowa mnie pytala czy na pasterke polsko francuska pojdziemy to jej mowilam ze jak mnei doniosa do kosciola to tak bo jak sie obezremy wszystkim to kaplica.
NAT, pisalam do MAMYAGUSI zeby wrocila, nie powiem co napisala ale moze wroci, nie teraz ale moze jednak wroci za jakis czas... bardzo chce zeby wrocily mamuski nasze kochane.
MORIAM ja choinke tez prawie do 1h ubieralam a w zeszlym roku do.... 3h!!!!!!!!!!!
DAWIDOWE ja ryby lubie a juz najbardziej to pange, w mace paneirowane. a owoce morza krewetki i inne smieci bleeee. moja mama jak widzi krewetki w skelpie to mowi " te qrwy z wylupiastymi oczami sie na mnie patrza z dzialu rybnego!" ))
a co do kocyka to tak jak Leane z dudusiem-zyrafka mam dwie takei sama i zawsze jedna jest czysta w razie czegos a i tak po kryjomu wrzucam do pralki.
DOBRANOCKA wspolczuje liszaja, znam to z praktyki ale zabij, nie pamietam czym chama wytepilam.... a przede wszystkim jak czytam ze u ciebie taka sielanka to morda mi sie smieje)))
WIOLI o mnei zapomnialas mendoweszko)))nic nie piszesz ppa co do kapuchy kiszonej to we fr sklepach znajduje)
dzis tesciowa przezywala orgazm jak wpieprzala moj kapusniak))))))))
MAKUC jakbys wiedziala jak mnei sie nic nei chce.... a jutro ide na 8.30-12.30 i potem przerwa do 15h, i potem 15-20. maraton....
IKA patrz co pisalam do DORIS odnosnei zarelka))
KANIA jap ierdziele. ale co sa pipa ze was nei poinformuje??????? chociazby sama odpowiedz: tak, byl, wysiadl tu i tam.zaciskam kciuk iza dobre wiesci... byle szybko.
ufffffff nadrobilam
KANIA super ze u siostry w porzadku i dalej zaciskam kciuki
DORIS wigilia 3/4 po polsku wiec jak w PL zupa grzybowa, pierogi, uszka, ryba itp, a z francuskiej to tosty z lososiem wedzonym, rolada lodowa, ciasto, duuuuuzo dobrego wina, szmapany)) tesciowa mnie pytala czy na pasterke polsko francuska pojdziemy to jej mowilam ze jak mnei doniosa do kosciola to tak bo jak sie obezremy wszystkim to kaplica.
NAT, pisalam do MAMYAGUSI zeby wrocila, nie powiem co napisala ale moze wroci, nie teraz ale moze jednak wroci za jakis czas... bardzo chce zeby wrocily mamuski nasze kochane.
MORIAM ja choinke tez prawie do 1h ubieralam a w zeszlym roku do.... 3h!!!!!!!!!!!
DAWIDOWE ja ryby lubie a juz najbardziej to pange, w mace paneirowane. a owoce morza krewetki i inne smieci bleeee. moja mama jak widzi krewetki w skelpie to mowi " te qrwy z wylupiastymi oczami sie na mnie patrza z dzialu rybnego!" ))
a co do kocyka to tak jak Leane z dudusiem-zyrafka mam dwie takei sama i zawsze jedna jest czysta w razie czegos a i tak po kryjomu wrzucam do pralki.
DOBRANOCKA wspolczuje liszaja, znam to z praktyki ale zabij, nie pamietam czym chama wytepilam.... a przede wszystkim jak czytam ze u ciebie taka sielanka to morda mi sie smieje)))
WIOLI o mnei zapomnialas mendoweszko)))nic nie piszesz ppa co do kapuchy kiszonej to we fr sklepach znajduje)
dzis tesciowa przezywala orgazm jak wpieprzala moj kapusniak))))))))
MAKUC jakbys wiedziala jak mnei sie nic nei chce.... a jutro ide na 8.30-12.30 i potem przerwa do 15h, i potem 15-20. maraton....
IKA patrz co pisalam do DORIS odnosnei zarelka))
KANIA jap ierdziele. ale co sa pipa ze was nei poinformuje??????? chociazby sama odpowiedz: tak, byl, wysiadl tu i tam.zaciskam kciuk iza dobre wiesci... byle szybko.
ufffffff nadrobilam
reklama